צ´ו צ´אנג
R RinRan New member 18/12/02 #61 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifצ´ו צ´אנג../images/Emo12.gif
א אמילי קופר New member 18/12/02 #68 ../images/Emo14.gifבסיליסק..והמת היה ממש לומצחיק.. מה עם הכבוד? טוב אל תגיבו זה ייהרוס ת´שרשור..
א אמילי קופר New member 18/12/02 #71 ../images/Emo14.gifהא? גארפילד? טוב..אממ.. ווסטלייף..בגלל שיש לי קלסר של גארפילד לחומר עליהם..שאני הולכת לפזר בחדר שלי אבל זה לוקשור להארי פוטר ושאר חברים אז... במקום ווסטלייף נראה לי שאני אגיד.. קרוקשנקס!!!!!!!!!!!!
../images/Emo14.gifהא? גארפילד? טוב..אממ.. ווסטלייף..בגלל שיש לי קלסר של גארפילד לחומר עליהם..שאני הולכת לפזר בחדר שלי אבל זה לוקשור להארי פוטר ושאר חברים אז... במקום ווסטלייף נראה לי שאני אגיד.. קרוקשנקס!!!!!!!!!!!!
א אמילי קופר New member 18/12/02 #74 ../images/Emo14.gifאני לומצליחה להקפיץ!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מצליחההההההההההההההההההההההההההה להקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
../images/Emo14.gifאני לומצליחה להקפיץ!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מצליחההההההההההההההההההההההההההה להקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
א אודליה3 New member 18/12/02 #77 איך את רוצה שישרשרו תוך 2 דקות?? ותתחילו בבקשה שירשור חדש. השרשור הזה ענק. כדי להגיע לסוף אז צריך לחפש....
איך את רוצה שישרשרו תוך 2 דקות?? ותתחילו בבקשה שירשור חדש. השרשור הזה ענק. כדי להגיע לסוף אז צריך לחפש....
א אמילי קופר New member 18/12/02 #79 ../images/Emo14.gifקשר? קשר של מה? וגרים.. מזכיר לי את סיריוס דה קינגגגג
א אודליה3 New member 18/12/02 #80 ../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif