מפוהק לכולם

BIH 93

New member
למה לא יפה ?!?

העכבר הזה עשה לי נזקים במאות שקלים! אכל רהיטים, בגדים, מה לא ! עד שנמאס לנו והכנסנו את החתול לבית - הוא מצא אותו תוך רגע ואכל אותו

shellyland

New member
אח, פינת הקפה!

המקום החשוב ביותר בכל משרד, בו מתקבלות ההחלטות המשמעותיות ביותר. בכל פעם בה אני רוצה למשש את הדופק של הנוירומטר המשרדי שלי, אני מכינה לעצמי כוס קפה ג-ד-ו-ל-ה עם כמה ביסקוויטים ויושבת כשעה בפינת הקפה, מקשקשת עם כל עובד שנכנס פנימה. הזהרו מן המלכודת הזאת, אנשים! זו טכניקה ידועה של ההנהלה לגלות את מה שעל לבכם ולהעביר לכם מסרים אותם לא רוצים להעביר באופן רשמי.

De-Panther

New member
תחילת שבוע מגעילה לכולכם!!!!!!!!!!!

מקווה שתסבלו פחות ממני כי כפי הניראה לא יהיה לי בידיוק חופש... וכפי שהשבוע התחיל יכול להיות גרוע הרבה יותר... איזה חארא של יום!! גררררררררררר
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שימותו כולם

d u c k y

New member
פרצופים עצובים לא עוזרים לי להבין

מה קרה... אולי בכל זאת קצת פירוט? אני במצב רוח של תמיכה אז כדאי לך....

resputin

New member
רוצה עזרה? יש לי כמה חרבות שאולי

יעניינו אותך :) (מה.? אני בעד פורקן לחצים!, להלן שק אגרוף\חברים.)

De-Panther

New member
אבל זה חופש!! החברים שלי עצלנים והם

גרים בישובים אחרים
למה נפלתי על ישוב של פרחות וערסים?? ושק אגרוף ביקשתי כבר מזמן כל פעם אומרים שיקנו לי מתישהו... חרבות?? נההה... אני מעדיף להשמיע לערסים בסביבה שלי כלמיני שירי רוק נחמדים
חבל רק שהם משתמשים בנשק הבריטני ושרית חדד הקטלני

taz512

New member
אני מקים אירגון חדש

שי"א או שי"ר אני עוד לא סגור על השם. זה יהיה או שונאי יום א´ או שונאי יום ראשון. שנאת חיי היא יום ראשון.. אחרי שאתמול הלכתי לישון בשעה 2:30 בלילה, היום בבוקר לא התעוררתי לעבודה. נכון נחמד. ואז במקום כל בוקר שאני יכול לקחת את הזמן לשתות את השוקו להתרחץ לעשן את הסיגריה ולקחת את הבוקר בסבבה אני במקום זה צריך לעשות הכל בלחץ עצום. ואז אחרי שיצאתי מהבית גיליתי ששכחתי את האוזניה של הפלאפון ואת הכובע שלי שבדרך כלל אני מחבר אותו למכנס. האוזניה בשביל שאני יוכל לדבר באוטו של העבודה, והכובע בשביל שהרוח מבחוץ לא תעיף לי את השיער לפנים. (נראה לכם שיש מזגן?!) בקיצור באסה עולמית, ואז בגלל ה]לאפון כמעט קיבלתי קנס, בעבודה כרגיל הריצפה חלקה מכל השמן של המסעדה וכמעט שברתי את הראש חמש פעמים בערך (צריך לקבל תוספת סיכון). ובקיצור לא היה יום להיט בכלל. אמרתי כבר שאני שונא את יום ראשון? תראו את הנוצרים, הם חכמים, הם מבינים את הבעיתיות של יום ראשון אז ישר מתחילים את השבוע מיום שני, ככה צריך לחיות, שיבוטל יום ראשון לאלתר. טאז, השד והשיא

maayan15

New member
תודיע לי ששי"א/שי"ר תקום....

אני אצטרף במהרה בתור שונאת ימי ראשון מושבעת!! כמובן, השינאה הזאת נכללת אך ורק בימים שבהם אין חופש..שלא כמו היום שאנוכי חופשייה. אז, קמתי בבוקר ב-11.30-12.00...אחרי שחזרתי בסביבות 3 בבוקר לבית של חברה שלי...שינה נעימה, אוכל, מחשב ואח"כ חזרה לבית, שהיא כמובן-איתי.. מעיין <בבית שלה..>

De-Panther

New member
אתה חושב שאתה סבלת?? אוקיי אני היום

עברתי כמה עינויים!!! אחד עינוי אישי שאסור לי לספר מחשש לכך שאנשים עוקבים אחרים מפורומים שונים- אני רק יכול לאמר שהדבר הזה שבר לי את הלב
האחר זה מסג´ מעצבן שרק הכאיב לי יותר את הגוף ושיגעו אותי שם ואחרי זה נאלצתי להיות שעה מיותרת עם אבא שלי במכונית כי היא לא התניעה והוא לא הספיק לדבר איתי על זה שאני צריך יותר להשקיע במתמטיקה... ועוד אחד זה פורג´קטור של קוקה קולה שכל הזמן נדלק ונכבה מול הפנים שלי המשך העצבים בהודעה אחרת כי צריך להדליק נרות

De-Panther

New member
והנה אני אחרי ארוחה../images/Emo5.gif הצילו!!!!!!!

מסכן אח שלי הגדול אז מה קרה בהדלקת נרות?? קראו לנו למטה אני ואח שלי ירדנו ואז התחיל וויכוח של דתיים לא דתיים... אח שלי בכלל רצה להיות נוצרי פעם... אז חברה של אבא שלי רבה איתו והתווכחה איתו בסוף הוא עלה למעלה עד שסיימו להדליק את הנרות ואבא שלי התחיל לנסות לצלם את כולם וסתם עיצבן עם המצלמה שלו כי אף אחד לא רצה חוצמשני הממזרים הקטנים אז אחרי זה אכלנו והממזרה(אחות חורגת) החליטה שהיא רעבה אז מה היא עשתה דבר ראשון היא לקחה כל ריבוע של פיצה(פיצות קטנות כאלה) ובדקה אותו אחרי זה היא שמה בצלחת שלה שכבר הייתה מלאה בסלט שזה נוזלי ואחרי זה החזירה את זה לצלחת עם שאר הפיצות
מזל שהספקתי לקחת מספיק ריבועי פיצות לפני שהיא השתלטה על הצלחת של הפיצות... מסכן אח שלי הוא ירד לאכול אחרי זה... הוא לא יודע מה הוא אכל
טוב כמובן שהייתי עדיין רעב ומה מסתבר אפילו מעדנים אין לאכול כי היא וחברה שמנה אחת שלה אכלו הכל
חברה שלה אכלה הכל היא אכלה אחד...

למעלה