מפוהק לכולם

../images/Emo42.gif מפוהק לכולם

אם כן, עבדתי ביום שישי למרות הגשמים והרוח העזה ואני עובד גם יום למרות שחג החנוכה כבר החל. כפי שבטח הבנתם, אין חופש חנוכה בדואר. אז פרזיטים, כשאתם יושבים בבית עם ספל הנס שלכם והסיגריה, תחשבו עלי כי אני לבטח אחשוב עליכם ואתכנן נקמות. המשך יום מפוהק לכולם.

nutmeg

New member
למה...

תמיד נדמה לאלו שעובדים שהאחרים פרזיטים, הא? גמני מדי פעם יוצא לי איזה יום חופש - ובעוד אני מסתובבת להנאתי בת"א אני שמה לב שבתי הקפה והחנויות מלאים באנשים שנהנים כמוני. "לא יכול להיות שכוווולם לקחו חופש היום" - כך אני. אבל מסתבר שכן. את ההסבר השני (שלאזארוס הארוך ואנוכי היחידים שמפרנסים את המדינה) קצת קשה לי לבלוע. רק שתדעו שהיום זה היום החמישי שאני "נהנית" בבית עם שפעת. איזה כיף!

גם אני לא !!!

אני עובדת לפרנסתי, כורעת תחת העומס, ובמקום לנהל ישיבות רבות-משתתפים ורבות-צעקות, אני יושבת כאן ועושה את עצמי עובדת. ונוטמג, שמת לב שאת המון חולה בזמן האחרון? ברור לך שזהו סימפטום פסיכוסומטי, ובעצם, יקירתי, את בכלל לא רוצה ללכת לעבודה ?!?!

nutmeg

New member
לא, לא חולה המון

ויעידו חברי לעבודה. את המחלה הזו משכתי בכייף עוד יום
הרי מה הפואנטה לנוח בבית אם אי אפשר גם להנות מהמנוחה?

taz512

New member
איזה אוכלי חינם ואיזה נעלים

אנוכי קורע את התחת יום וליל בלי להפסיק. ותעיד על כך אפי שצועקת לכיווני "אוויל" על זה שאני מאמיס יותר מיד על עצמי. אפשר כבר לחשוב מה אני עושה. והיום אני מתקשר לידידה שלי בשעה 15:00 תזכרו שעה 15:00 ומה היא אומרת לי?! "טאז, אני בהנג הובר עצבני." ואני "כמובן, איך הנגהובר בשעה 15:00?" והיא "יצאתי אתמול עד שש בבוקר" ואני בתמימותי "ומה אם הבית ספר" ואז היא ברשעותה "אני בחופש חנוכה" אוי לקללות שיצאו מפי אותה שעה על זה שהיא קמה 20 דקות לפני שהתקשרתי, אוי לעצבים שהצנזור הכללי לא נותן לי לכתוב כאן. למה? למה? למה? למה אין חופש לכולם? אני דורש שיוויון חופש לכולם, זה לא הוגן!!!!! טאז, השד והחופש

מירב ד

New member
../images/Emo42.gifבהחלט מפוהק...

ואפילו די מגעיל.... התעוררתי ב7 לקול צילצולי הפלאפון... "מירב...את מגיעה?" "מי זה?" "*** מהרפת" "אני לא בקיבוץ" <נשיפה של עצבים> "טוב...כשאת מגיעה...תבאוי לכאן" לא רוצה!!! לא יכולה!!! ל מסוגל!!! לא רוצה לחזור לשם... רוצה להישאר בבית.. עם המחשב.. והטלויזיה... ואמא שמחבקת ומפנקת ומכינה אוכל טעים (נמאס לי מפיצה!).... לא רוצה לחזור לסרחון.. ולאנשים.. ולעיפות.. אין לי כוח יותר......... אוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! אתמול הייתה פה חברה של אחותי.. שאחותי סיפרה לה שעברתי... אז היא אומרת לי... "וואו.... זה להיות גדול כזה.." לא רוצה להיות גדולה... רוצה להישאר קטנה.... ילדה של אמא! שבוע טוב לכולם... תתקשרו אם בא לכם.... מירב

dana2909

New member
../images/Emo42.gif בינוני ומטה

אני מזמן אמרתי שצריך להמציא חוק, שמתי שיש לילדים קטנים חופש גם למבוגרים צריך להיות חופש, מה זאת האפליה הזאתי? עוד 5 ימים שלמים עד לסו"ש הבא
. מישהו מוכן להסביר לי מה זה הטרנד החדש הזה, של להזמין את כל החבר´ה הביתה בשביל הדלקת נר??? מה קורה פה? יש לי 3 ארועים כאלה החג הזה, וכמובן שבכל ארוע כזה, צריך לאכול סופגניה.. בסוף זה יגמר בבכי..

אקווה

New member
תיקון טעות...

בסוף זה יגמר בבכי = בסוף זה יגמר בבטן...
אין דבר דנה, לכל שבת יש מוצאי שבת, וכך גם לכל חג יש מוצאי חג וגם בו אפשר לאכול סופגניה כי "ממחר דיאטה". שיהיה חג שמח לכולם, והרבה נרות של שמחה

dana2909

New member
לא לא.. זו לא היתה טעות..

זה שזה יגמר בבטן אני מאד מקווה - ולא בשום מקום אחר. אבל בסופו של דבר, כשנעלה על המשקל, אז יתחיל הבכי...

אקווה

New member
אם

ברור שאם כולכם תעלו על המשקל ביחד זה יגמר בבכי...
או שמא מדובר כאן בפיצול אישיות או, חלילה, תולעים?

האם לא יותר פשוט

להגיד "לא לסופגניות"? מהכרותי המעמיקה עם כמה סופגניות, אני יכולה להרגיע אותך ולומר שהן אינן לוקחות סרוב בצורה אישית, ומוכנות לקבל את העובדה שיש אנשים בעולם ששומרים על גזרתם. והכל, באמת, מידע אישי. סופגניות הן יצורים חביבים מאוד.

shellyland

New member
אני דוקא הצלחתי להגיד "לא" לרעל הזה

עד עכשיו (וזה לא היה קל אבל אני מאוד גאה בעצמי) אבל היום אני מארגנת לעובדים שלי יום סופגניות חופשי על חשבון הבית, ויש לי חשש שאני לא אצליח לעמוד בפיתוי נגד הריח שינשא כאן לכל עבר ולמראה פיותיהם הנוטפים ריבה ואפיהם המלאים אבקת סוכר של עובדי. מה עושים?

nutmeg

New member
מדמינים

את הסופגניה לעוסה כבר שוכנת לה בקיבתך מנסה לשווא להתעכל ושולחת אותות צרבת לכל עבר. מאסה של בצק עם ריבה אדומה מעוך ובוצי. YUCK

taz512

New member
אני לא מבין את הבעיה שלכם

לדוגמא כידוע לחלקכם היה אצלי אירוע (יום הולדת לאמא) אצלי בבית אתמול. אז ברוח החגהיא קנתה סופגניות, כזאת חבילה של שישה (במילוי שוקולד טעים) וחצי שעה אחרי שהיא הניחה את החבילה על השולחן היא לא הבינה איך לא נשארו סופגניות, תגידו זה אשמתי? ראיתי סופגניות אז אכלתי, אז נכון ידעתי שזה בשביל האורחים, אבל מה איתי? לי לא מגיע איזה סופגניה שתיים שש? אז בסופו של דבר אני הייתי צריך לקנות עוד סופגניות בשביל האורחים מה שאמר שעוד שתי סופגניות הגיעו על הבטן שלי בדרך הביתה. וואי איך שאני הולך לעלות במשקל, אני לא יודע מה לעשות אם עצמי, אני חייב להתחיל לשמור על הגיזרה. ועכשיו אתם יכולים להתחיל לקלל אותי. טאז, השד והסופגניות

ל יב י

New member
אני אגיד לכם את האמת על הסופגניות

הן לא טעימות, בצק שמנוני וקצת מתוק עם ריבה סוג ז´. אז בגלל הטעם המאפן, והצורה המכוערת, מישהו החליט לצ´פר אותם עם ריח. אוח הריח הזה, הריח שמקפיץ אותנו במנהרת הזמן ישר לגן הילדים ולגננת עם הקול הצורם............ בקיצור, צריך לבטל את הסופגניה ולהשאיר את הריח.

freedom rider

New member
בוקר יום ראשון

קמתי בנחת, לא ממהר לשום מקום. בדרך כלל ביום ראשון אני מגיע מוקדם לעבודה, כי ביום שני אני יוצא מוקדם אחה"צ, אבל, היום ממש ממש אין מוטיבציה לעבוד. לאף אחד כאן אין מוטיבציה לעבוד היום, ובפינת הקפה שוב נערכו דיונים מלומדים בתקנות בתי המשפט והביטוח הלאומי. והמבין יבין.

d@r121

New member
../images/Emo42.gif בוקר מעולה

התעוררתי בנחת הבוקר לא ממהר לשום שעת 0 השמש זורחת הציפורים מחייכות והספוגניה מתחממת במיקרו שיהיה יום בינוני לכולם...

למעלה