אני לא בא למפגשפרום יש ת'הופעה של רבינו רזאל וסיני תתור בניצן....אז איך אומרים *%$%^#$#@!@......
מ מילועוף New member 22/7/07 #1 אני לא בא למפגשפרום יש ת'הופעה של רבינו רזאל וסיני תתור בניצן....אז איך אומרים *%$%^#$#@!@......
ו ועוד אחד עם כיפה New member 22/7/07 #5 לגבי המפגש: כולם להתלבש כמו חשדומטים (ז"א חולצה תוצרת בני עקיבא, מכנסי\חציאיות ג'ינס ארוכים וחצי קרועים, וג'נספורט קרוע עם המון סיכות ביטחון ששומרות לו על הצורה) ונפגשים מול ה"טוור רקרס". מי שיודע לנגן שיביא איתו את הפסנטר שלו.
לגבי המפגש: כולם להתלבש כמו חשדומטים (ז"א חולצה תוצרת בני עקיבא, מכנסי\חציאיות ג'ינס ארוכים וחצי קרועים, וג'נספורט קרוע עם המון סיכות ביטחון ששומרות לו על הצורה) ונפגשים מול ה"טוור רקרס". מי שיודע לנגן שיביא איתו את הפסנטר שלו.
ו ועוד אחד עם כיפה New member 22/7/07 #12 אני יכול להביא את הגיטרה של אחותי ויש לי המון מיתרים להחלפה
H haimwe New member 23/7/07 #31 אם אני מביא ת'גיטרה שלי... יש מצב שאתה מביא לי מיתר לשמה? ותחליף לי שמה מיתר??
H haimwe New member 23/7/07 #44 אני יודע בתיאוריה.. הבעיה, שהמיתר שנקרע עדיין תקוע בתוך הגיטרה ואני מפחד להוציא אותו בכוח...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 23/7/07 #45 הו תביא אותה, אני אחליף. [אם יהיה לי כח, ואם לא תהיה לי רתיעת גיטרות - מה שקורה לפעמים].
ו ועוד אחד עם כיפה New member 23/7/07 #65 אם לא נעים לך אתה צמיד יכול לקנות לי פיצה../images/Emo3.gif
I isilme New member 22/7/07 #13 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif אני אביא את של בלנ"ד. היא טיפ-טיפה לא מכוונת.
T tahel93 New member 23/7/07 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רוני13 New member 24/7/07 #70 חחח../images/Emo54.gif גם אני שמתי לב ממזמן פשוט לא היה לי כוח להגיב-הייתי עסוק! (ביומיים האחרונים אני עסוק ברמות אדירות!)
חחח../images/Emo54.gif גם אני שמתי לב ממזמן פשוט לא היה לי כוח להגיב-הייתי עסוק! (ביומיים האחרונים אני עסוק ברמות אדירות!)