מפגש יולי

../images/Emo42.gif מפגש יולי ../images/Emo42.gif

אז יש מפגש [כמובן!] אנחנו נפגשים בעזריאלי, השעה תפורסם אחריי שכולם יגיבו מתיי נוח להם. בכל מקרה, אנחנו נפגשים מול הקולנוע שנמצא בקומה השנייה. אני מוסיפה לפה שעות, סמנו
מתיי אתם תהיו שמה.. + שאלון קצרצר כדיי שנזהה אחד את השני
שם: כינוי בפורום: באה ב..: [רכבת/אוטובוס/הסעה] פריטיי זיהוי: [בגדים/תיק וכ'ו] תמונה שלכם: מקווה לראות את כולכם

Lolaxit

New member
לא ממש משנה לי שעה...../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

העיקר לראות אתכם!
שם:ליאור כינוי בפורום:Lolaxit באה ב..: [רכבת/אוטובוס/הסעה] אם אני לא נוסעת עם אופיר אז באוטובוס ואם אני באה עם אופיר אז ברכבת >< פריטיי זיהוי: [בגדים/תיק וכ'ו] לא יודעת עדיין בטח עם התיק של ג'אנספורט עם ורדים וגולגולות ומלא סיכות על כל התיק D: תמונה שלכם:

רעותוש02

New member
די נוח לי הכול[אני תלויה במעין חחח]

שם: רעות כינוי בפורום: רעותוש02 באה ב..: [רכבת/אוטובוס/הסעה] אוטובוס פריטיי זיהוי: [בגדים/תיק וכ'ו] אה לאדעת עדיין בטח משו שחור אה ותיק קטן של המורדים XD תמונה שלכם: טוב פעם ראשונה שאני מפרסמת תמונה שלי אבל רק כדי שתזהו אותי מחקתי מלא תמונות אז לא מצאתי נורמלית אז תצטרחו להסתפק בתמונה הזאת

HandsStainedRed

New member
הללו הללו הללויה! |לין-זי|../images/Emo198.gif

שם: אופיר כינוי בפורום: קשה לנחש. באה ב..: [רכבת/אוטובוס/הסעה] רכבת אולי עם בעלי היקרה ליאורי כפרעליה D: פריטיי זיהוי: [בגדים/תיק וכ'ו] לא קשה לזהות אותי..אבל אני אהיה בלי חצאית
אם מישהי תרצה לזהות אותי שתצעק "הארי פוטר חרא" ואני אופיע לידה עם גרזן ^^ תמונה שלכם:אינלי כוחXD קחו מקושרימים ותגיבו D: http://www.mekusharim.co.il/Profile.aspx?MemberID=630144

Fall Out Liel

New member
לא אכפת לי D:../images/Emo168.gif

ליאל סתכלו בצד ---> P: אוטובוס נראה כבר [בטח סקיני ג'ינס ונעל כלשהיא ואיזו חולצה XD] אין לי כוח

../images/Emo41.gif 11 וחצי שעה סופית! ../images/Emo41.gif

יום ראשון [עוד יומיים] ב11 וחצי בבוקר, בעזריאלי בקומה השנייה [מול הקולנוע] אני יכין שלט אז תנסו לחפש אותו ><.

למעלה