מילא, מיילה
O o O Y O o New member 24/6/03 #2 צריך לזרוק עליך ונעל אחרי זה לכלוא אותך בכלוב, ולזרוק את המפתח לים אבל.. מה איפכת לי בכלל.. אתה תמות מסרטן
צריך לזרוק עליך ונעל אחרי זה לכלוא אותך בכלוב, ולזרוק את המפתח לים אבל.. מה איפכת לי בכלל.. אתה תמות מסרטן
S slave4brit New member 24/6/03 #7 ../images/Emo42.gifאור...שב בשקט ../images/Emo6.gif בגללך יובל יפסיד דירה בניו יורק ובגינה תהיה לו רכבת הרים מאגניבה
../images/Emo42.gifאור...שב בשקט ../images/Emo6.gif בגללך יובל יפסיד דירה בניו יורק ובגינה תהיה לו רכבת הרים מאגניבה
D Dream within a Dream New member 24/6/03 #10 ../images/Emo41.gifכמה שיותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אם לא בא לכם לספר, לא צריך..
O o O Y O o New member 24/6/03 #11 זה משהו פרטי של אסי ושלי.. אבל אני לא אגיד לך, אור! רוצה לדעת למה? בגלל שאתה נטשת אותי לבד באייסיקיו! אתה יודע מה אומרים על אנשים כמוך?? ארטיק קרטיב שוקולד בננה, ארטיק קרטיס שוקולד לימון!
זה משהו פרטי של אסי ושלי.. אבל אני לא אגיד לך, אור! רוצה לדעת למה? בגלל שאתה נטשת אותי לבד באייסיקיו! אתה יודע מה אומרים על אנשים כמוך?? ארטיק קרטיב שוקולד בננה, ארטיק קרטיס שוקולד לימון!
S slave4brit New member 24/6/03 #16 ../images/Emo42.gifאסי המסביר הלאומי אמממ... אור שאל הרבה שאלות, אז אמרתי לו שעד החתונה הוא יפסיק לשאול שאלות (עד החתונה זה יעבור) אבל אור אמר שזה לא יעבור...כלומר...אור פושטק ("גנב" )
../images/Emo42.gifאסי המסביר הלאומי אמממ... אור שאל הרבה שאלות, אז אמרתי לו שעד החתונה הוא יפסיק לשאול שאלות (עד החתונה זה יעבור) אבל אור אמר שזה לא יעבור...כלומר...אור פושטק ("גנב" )
ש שתי ים זה תמיד ביחד New member 25/6/03 #17 תתכוננו..... יום חמישי הזה יש לי בגרות באזרחות יום ראשון בלשון ויום חמישי בכלכלה (הבגרויות האחרונות ) ואז אני הולך לשרוץ לכם פה הרבה! תכינו את עצמכם מבחינה נפשית
תתכוננו..... יום חמישי הזה יש לי בגרות באזרחות יום ראשון בלשון ויום חמישי בכלכלה (הבגרויות האחרונות ) ואז אני הולך לשרוץ לכם פה הרבה! תכינו את עצמכם מבחינה נפשית
D Dream within a Dream New member 25/6/03 #18 ../images/Emo41.gifהשם ישמור עלינו../images/Emo70.gif לסבול אותך כל כך הרבה
O o O Y O o New member 25/6/03 #19 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נצלש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אסי- יקירי, אהובי, מון אמור ומון שרי, אני מצטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעער
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נצלש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אסי- יקירי, אהובי, מון אמור ומון שרי, אני מצטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעער