מחנה חווי"ה 2008

../images/Emo42.gif מחנה חווי"ה 2008 ../images/Emo42.gif

שלום לכולם למען הסר ספק ובלבול - אני מפרסמת כאן שוב את התאריכים השונים הקשורים למחנה:
הכנת צוות - חווי"ה צעירה - ג' + ד' + ה' ההכנה תתקיים בכפר הנוער הדסה נעורים בין התאריכים 5.7.2008 - 3.7 מחנה חווי"ה צעירה ג' + ד' יתקיים בין התאריכים 11.7.2008 - 6 מחנה חווי"ה צעירה ה' יתקיים בין התאריכים 13.7.2008 - 6
הכנת צוות - חווי"ה - ו' + ז' + ח' ההכנה תתקיים בכפר הנוער הדסה נעורים בין התאריכים 15.7.2008 - 13 מחנה חווי"ה יתקיים בין התאריכים 30.7.2008 - 16
הכנת צוות - קורס מצ"ב - ט' ההכנה תתקיים בכפר הנוער הדסה נעורים בין התאריכים 12.7.2008 - 10 קורס מצ"ב יתקיים בין התאריכים 1.8.2008 - 13.7.2008
חווי"ה בוגרת - שכב"ג תתקיים בכפר הנוער הדסה נעורים בין התאריכים 5.8.2008 - 30.7.2008 מקווה שעשיתי סדר לכולם .... שרון

אין דבר כזה לא להגיע להכנה

אתה , וכל מי שיש לו שאלות, מוזמן לדבר איתי רינת 0544630191

sorek3

New member
אני ממש מצטער

אבל יש לי ב-13 ביולי מתכונת נוספת במתמטיקה וב-14 מועד ב' במתמטיקה. אז לא, אני לא אגיע.

אור גם לי...

אז מיד אחרי מועד ב' במתמטיקה לוקחים את התיקים ונוסעים.. אין מה לעשות.. אתה יודע שחייבים להגיע.. אני יודעת שזה מעצבן

yotambal

New member
חחח צריך מיניבוס.

גם אני ניגש למועד ב'. ואני לא האחרון.. יש עוד כמה וכמה

tribe spirit

New member
כמה מוזר../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

בפעם הראשונה מזה שבע שנים לא אשתתף במחנה.... בטוח אבוא ליום הורים, ומקוה שאצליח להגיע גם לשבת אחת. שש שהשנים שביליתי בתנועה ובמכינה נתנו לי המון, ועכשיו כשאני כלכך רחוקה ולא מתעסקת עם זה ביוםיום אני מבינה את זה יותר. בזמן האחרון יצא לי להשתתף בכמה וכמה דיונים ספונטניים בנושא יהדות ודת בכלל, וזה ממש כיף לדבר על הנושא ממקום שהוא לא רק כמה תחושות בטן, אלא כשיש לי גם נסיון מעשי באורח חיים רפורמי וידע מעמיק יותר בנושאים הקשורים.... הצבא מפגיש המון סוגים של אנשים, וזה פותח את הראש לדברים חדשים ושונים, שזה מצוין
שתהיה לכולם שבת שלום וקיץ נפלא (כלכך חם!!!), מקווה שיהיה מחנה מדהים כמו תמיד
נדיה

למעלה