מזל טוב

Liroy26

New member
../images/Emo42.gif מזל טוב ../images/Emo42.gif

כן חברים, גם לו יש היום יומולדת והוא כבר ילד גדול, הוא בן שנה! ברכות ואיחולים לבבים לבני היקר לי מכל מנחשים?? פורום "סקס וזוגיות גאה" חוגג היום שנה!! שנה שלימה בה עברנו המון - הכרויות , פרידות, ויכוחים, צחוקים, שרשורי "שאדו" ו"צכלצ", פינות "מתלבטת", הכרנו אנשים חדשים ונפרדנו מישנים. אישית? יש לי הרבה מה לומר. מרגיש כמו אבא גאה! פורום שהתחיל מתוך צורך אישי למצוא מקום עם אנשים בוגרים יותר, בשלים יותר, שדיונים על מי יותר חתיך דודי או רז מאירמן אינם בהכרח מנת חלקו העיקרית. מקום לפרוק מהלב, להשען על כתף תומכת, להתייעץ על דברים אישיים ואינטימים. דרך חוסר פרגון ושאר טינופת שנזרקה הצלחנו מאי ואנוכי להקים בית חם ואינטימי. אבל עזבו, דיברתי מספיק (ובטח יהיה לי עוד מה להגיד בהמשך) הבמה שלכם חברים. מה עשה לכם טוב, מה פחות טוב, מה הייתם רוצים יותר, מה מיציתם כבר. חויות, זכרונות, טראומות, הצעות יעול, הערות והארות. דברו חופשי!

guy1974

New member
מזל טוב

לירוי נשמה, אני הייתי שמח להפיל עליך תיק ולבקש לראות איזה סיכום שנתי שתעשה לפורום (ותשכח מלנסות אפילו להגיד לי שבתור הוגה הרעיון שאני יעשה זאת - אין מצב!) אתה יודע ככה שנוכל להזכר מה היה לנו ואז אולי יעלו בנו רעיונות

amet

New member
../images/Emo68.gif איזה התרגשות...מזל-טוב../images/Emo41.gif

מזל-טוב לפורום סקס וזוגיות גאה. אני מאחל לפורום, למנהלו
ולחבריו
|מה אני יעשה יש הרבה ...|
המשך פעילות וחברות נפלאה ומופלאה. שהפורום ימשיך להיות מקום עם הרבה הכלה, ושנמשיך למלא אחד את השני, בהרבה חום ואהבה. כאחד שמכור |למי שעדיין לא הבין| לפורום ומאוד לויאלי אליו, אני יודע ובטוח שהפורום תרם רבות לאנשים שביקרו בו, לחברים הקבועים שנמצאים פה, גם כשלא כותבים שום דבר. הפורום בהחלט עזר ועוזר לנו לראות את עצמנו במצבים שונים ומשונים, ועזר לנו ללמוד לראות את אחר בעיניים אחרות, ובכך להמשיך לגדול ולהתחזק ברגעים הקשים והלא נעימים שפגשנו בדרכנו. םורום סקס וזוגיות גאה הוא מתנה לכל קורא ולכל כותב בו. הוא תמיד נמצא פה בשבילנו 24 שעות ביממה. פתוח ומוכן שנכתוב בו כל מה שאנחנו רוצים, מרגישים, חושבים, שומעים ורואים. הייתי רוצה שבשנה שתבוא עלינו לטובה יהיו יותר דיניום מעמיקים, ושתהיה יותר פעילות בפורום גם בשעות הערב אתם יודעים מדיי פעם להציץ קצת. הכי חשוב שיתוף מלא וכנה מצד כל המשתתפים, גם אם לא הכי נעים לנו..... בשביל זה אנחנו פה.
ח'ברה שיהיה לכולנו המשך הנאה צרופה ומלאה שנעשה חיים ונשמיך להכיר אנשים חדשים יפים ונפלאים. שפינת הטנטרה שלי לא תפסיק לעולם. שתלמדו לנשום עמוק עמוק- -
והכי חשוב שנמשיך לעטוף אחד את השני באור בשמחה
באהבה
אוהב המון יוסי וקנין/אמט - המארח של סקס וזוגיות גאה

כנראה שזה יום-חג אמיתי...

אם יוס'קה יצא מהמגירה הוירטואלית שלו! שיהיה המון מזל טוב ללירוי ולמארח הפורום המופלא! הפורום הזה ושכנו הם ביית לכולנו. לטוב ולרע. אני מקווה שהפורום ימשיך לפרוח ולשגשג, לעסוק בשטויות משעשעות וגם להעמיק בתחומים אחרים, להעניק אוזן קשבת ומגוון גדול של דעות ועצות לכל מי שרק מעז לבקש... תמשיכו לעשות עבודה טובה! אוהבת!

s h l o m k e

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo49.gif ו - ../images/Emo50.gif

לירוי ידידי, מהמעט שאני מכיר את הפורום שלך הרמת פה אחלה של פרוייקט. בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לאחל לך המון הצלחה בהמשכו, אני יודע שאתה עושה את זה בעיקר בשבילך, בשביל הנפש, וזה חשוב. חשוב לנו כבני אדם אם אנחנו חושבים שאנחנו יכולים לתרום ולו במעט מעצמנו בשביל אחרים, חשוב שנעשה את זה. זה נותן המון לאלה הנעזרים בנו וזה נותן הרבה יותר לנו עצמנו. אין כמו "תודה" ממישהו שעזרת לו וגם אם לא ממש הבנת איך עשית את זה אבל מסתבר שעשית המון בשבילו, ולעיתים זה בשביל זר גמור. ואתה לירוי, הרי זו לא ההתנדבות היחידה שלך במקום בו אתה חושב שאתה יכול לעזור. המשך כך לירוי, פעילותך מבורכת. הלוואי והיו רבים כמוך, הלוואי וכולנו היינו כמוך. שוב, המון הצלחה, אתה עושה עבודה נהדרת.

עודד א

New member
תרו תרועה../images/Emo6.gif

יאללה, עברה רק שנה? נראה הרבה הרבה יותר...בגלל מה שקרה, בגלל מה שעברנו, בגלל מי שהכרנו ומי שאמרנו לו שלום. איתי, נו מה, אני אברך? כן
happy birthday to you חלומות יתגשמו, שנחגוג ונרקוד עד הבוקר. happy birthday to you שהשנים יעברו, בכיף, בשמחה ובאושר. always always המון
גם לאמט וקנין- המארח הכמעט אולטימטיבי (בכל זאת, נאמנות לשמי
). מותק, יש לך חלק גדול ביותר בהצלחה של הפורום ומגיע לך
ענקיים.

amet

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני מקווה שאני אמשיך לעשות את עבודתי נאמנה.

Flicker

New member
אכן מזל טוב

אולי יומולדת שנה זאת הזדמנות גם לאלה שבעיקר קוראים ולא ממש כותבים (כמוני
) לברך, אז הנה. לפני הרבה שנים (והרבה מאורעות) כבר עשיתי פעם השוואה בין פורום מסויים לבין הטלוויזיה, אבל זה היה מזמן אז אני חושב שמותר לי למחזר - ואכן, גם כאן, כקורא פאסיבי (או ורסטילי, תלוי בתאריך), מתפתחת עם הזמן היכרות חד-צדדית עם האנשים השונים, בדומה לצופה בטלוויזיה. ההבדל הוא שכאן כל האנשים האלה אמיתיים, אז זה הופך את החוויה של "להכיר" אתכם לעוד יותר מעניינת. ומעבר לזה, גם הנושאים הנדונים, והעצות שמפוזרות ומתרוצצות פה ברחבי הפורום, והסיפורים האישיים - מכל אלה אני יכול להעיד שלמדתי הרבה, גם אם (לצערי?) אין לי הרבה הזדמנויות ליישם את העצות
. אז לפחות בשם קורא פאסיבי (או ורסטילי, תלוי בשעה) אחד - תודה לכולם פה, ובראשם ללירוי כמובן.

Yaron40

New member
../images/Emo42.gif מזל טוב ../images/Emo42.gif ו- ../images/Emo51.gif

שלום לכולם, מזל טוב לפורום
, מזל טוב ללירוי
, מזל טוב לכולנו
. פורום וירטואלי שהוא הרבה הרבה מעבר לכך. יצירה נושמת וחיה של מילים, רעיונות, חידודי לשון, התלבטויות, תמיכה ואהבה. אהבה אהבה כל הזמן
. אני בן חורג לפורום. מבוגר יותר (בגיל לפחות), לא ממש מחוץ לארון, לא לגמרי בזוגיות עם גבר (חמסה, חמסה, חמסה). כך הרגשתי, אבל את קבלת הפנים החמה לה זכיתי ולה זוכה כל אחד ששולח כאן הודעה (הרבה פעמים בטעות) לא אשכח. חיבקתם וירטואלית ואחר כך גם פיזית. מרגיש את גלי החום גם עכשיו. דרך ארוכה עברתי בחודשים האחרונים. אני מרגיש שהפורום נתן לי לא מעט. לא רוצה להזכיר חברים בודדים (שאולי תרמו יותר), זה הפורום כולו. תודה ותודה, פעם נוספת. גם כאשר ניסיתי להתנתק מהפורום (כן, גם זה קרה) לא הצלחתי. החזקתי מעמד מספר שבועות, ואז התחלתי להציץ, ואחר כך לשלוח פה ושם איזו הודעה. זה חזק ממני. המינון אומנם ירד, אבל התרופה הפכה לסם והיא ממכרת. אוהב אתכם, ירון.

מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סורי, אבל קווקיז זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי בימים אלה. עד 120 GB !

Liroy26

New member
וכפי שאמרתי לסתום אני הרי לא ידוע

אז כמה מילות סיכום אחרונות. עברתי מקודם על דפי הפורום מהדף הראשון עד היום. הדהים אותי לראות כמה עברתי בשנה אחת לא נורא ארוכה, כמה אנשים הכרתי, בכמה דיונים השתתפתי, כמה צחקתי, כעסתי, כאבתי. חוסר הפרגון מצד מנהלים שונים שחרה להם שרוצים להקים פורום שהוגדר כמתחרה. מתחרה במי? על מה? לא משנה, מתחרה! מסיט! גונב גולשים! ספקולציות כאלו או אחרות נזרקו לחלל האויר, האשמות הוטחו ועיניים רעות נפתחו. מאי ואני נשארנו נאמנים להחלטתנו, לביצה שנוצרה אנחנו לא דוחפים ידיים. היו רגעים שחשבתי על פרישה, שהרגשתי כי מיציתי, שאולי נכשלתי. היו מי שידעו לזרות מלח והיו מי שידעו לעודד, לפרגן ולתת את הכוח להמשיך הלאה. זה נשמע אולי מעט בומבסטי, סה"כ לנהל פורום, לשרשר, לעלות כמה תמונות וזהו. זהו שלא. אישית אני מאמין שפורום משקף את המנהל שלו ואילו היו אבני היסוד של הבייבי שלי. טוב יאללה, הרגשנות מתחילה ולי יש תדמית לשמור עליה. תודה רבה לכולכם חברים!! תודה רבה על הכל!! ואם כבר מודים - אמט, נשמה שלי, אין כמוך!! אתה עושה עבודה נפלאה והלוואי שהיית יודע כמה אני מעריך, מוקיר ומעל לכל אוהב אותך!! יאללה הסטוץ של היום מחכה לי למטה, אוהב אתכם המון!!

ELP

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

אפילו לא שמנו לב ועברה לה שנה... אנשי הפורום עזרו לי רבות ועדיין עוזרים, ממש כייף שיש את הפורום הזה,תודה לכולם
וכל הכבוד לירוי המשך כך

EyeSeeYou

New member
ברכות לילד המתבגר

מה הוא כבר יודע לעשות? הוא הולך? איזה מילים הוא אומר?

Falcor28

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי 2 חגיגות ביום אחד ! היום אני ופוקון, אופס...
הילד בשבילכם, חוגגים 4 חודשים יחד
גבירותי ורבותי, מערכת היחסים הרומנטית (וההדדית) הכי ארוכה בחיי. אבל בוא נחזור למאורע שלשמו התכנסנו כאן. הפורום בן שנה. אני אומנם מכיר אותו רק חצי שנה אבל האמת שכמות המידע,התבונה,הבדיחות, הדרמות,האנשים המקסימים ובעיקר החום, התמיכה והאהבה שזרמו בין הודעותיו יכולה למלא אולי שלוש שנים. הגעתי לפורום הזה במקרה, שבועיים אחרי שהחלטתי שאני מנסה ללכת עם מה שב
ועם הרצונות שהדחקתי במשך שנים. כשכתבתי את הודעתי הראשונה לא דמיינתי שאחרי שעות ספורות אני אהיה מוצף בכל כך הרבה תמיכה ואהבה. אני מודה שהופתעתי גם מהכתיבה עצמה וכושר הביטוי שהעידו על הרמה של האנשים שנמצאים כאן. אתם חייבים להבין, זה היה המפגש האמיתי הראשון הקרוב שלי עם גייז. ואז עוד הייתי מלא בדעות קדומות ובסטיגמות ובלא מעט הומופוביה. הפורום הזה (ויותר מאוחר גם הפורום השכן) שינה את כל זה. וכשגם ראיתי שיש פרצופים מאחורי הכינויים הבנתי באיזה איזורים חשוכים חייתי לפני כן. אז, לירוי ואמט שיהיה לכם ולכולנו יומולדת שמח ושנמשיך להתדיין,להשתעשע, לתמוך ולאהוב.
מזל טוב ו....
שנזכה לשנה הבאה עד מאה ועשרים שנה...

hellooo

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

S h a m i

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לפורום
סקס וזוגיות גאה
לירוי יקר, איתך ועם שאר החברים פה בבית זה אני כבר כחצי שנה, והמקום הזה נתן לי כל כך הרבה דברים טובים בחיים שאוכל רק להודות, ולהודות שוב, על כל ההשקעה והעבודה הקשה שלך כמנהל הפורום. סבלנות היא מעלה הכרחית בניהול פורום מסוג זה ופה גם יקירנו אמט (שכבר לא כל כך ארוניסט, וזה מעלה כבר זכרונות אחרים...) שעושה פה עבודה נפלאה של מארח טנטרי נפלא. אז לירוי ואמט, איתי ויוסי, תמשיכו בעבודה המצוינת, ומאחל לכם ולנו להמשיך עוד זמן רב ביחד ולהגיע לשיאים חדשים. מאחל לכולנו - רק טוב!!! שמי

למעלה