מומלצי 28/10

oren*

New member
ממי הייתם רוצים לשמוע "אתם מפוטרים"

פנינה רוזנבלום או שרי אריסון? בוחרים את המועמד המתאים ביותר לגירסה הישראלית של "המתמחה"

vk3

New member
כפייה ואילוץ בבני נוער זה מעשה נבון

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=979&msgid=41137248

liorp1000

New member
מהם המניעים לבחירה בשירות קרבי?

למען התרומה למדינה? על מנת להרגיש טוב עם עצמכם? או אולי בכלל בשביל להרשים את החברים? "למה באמת אתם רוצים לסכן ת'חיים שלכם, לקרוע שלוש שנים ת'תחת, לראות את הבית פעם בכמה שבועות וכל זה...?" דיון מעניין בפורום מתגייסים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=41318334 תמונה, יש כאן או פה

deena

New member
לידת ילד עם מחלה תורשתית

יש לכם את הגן- אתם עלולים להעביר אותו לילדכם. מה עושים במקרה הזה ? סומכים על יד הגורל שאולי לא יירש את המחלה ? נמנעים מלקחת את הסיכון הזה ? לוקחים את הסיכון בכל זאת על מנת לספק את אותו צורך בהורות ? מפילים את העובר?

ShirShir

New member
../images/Emo124.gif"הגמד והענק"../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

המשחק בעיצומו, כנסו לפורום
כולם מוזמנים לשרשר איחולים והפתעות לכולם

ה מוזה

New member
יאסר הו יאסר/ מכתב לערפאת

"..עכשיו אתה בין חיים למוות ואני לא שמחה אבל הלב שלי הרגיש היום מול החדשות פעימה שונה הלב התמים שלי הרגיש תקווה אולי שאתה תפנה את מקומך יבוא אדם שהערך העליון בעיניו הוא החיים." מכתב שלא נשלח

גברים ונשים ב../images/Emo41.gifעולם המיסטיקה../images/Emo41.gif

בעקבות הדיון החם בקשר שבין סקס לכסף, הועלו בין היתר טענות לשוני מחד ושוויון מאידך בין נשים
לגברים
. פתחנו דיון חדש בעקבות זאת, מה זה להיות גבר
מה זה להיות אישה
קבלו הזמנה חמה להביע את דעתכם כאן
כי עולם המיסטיקה הוא ה
של כולנו

t-man

New member
מי יותר טוב-ברט הרט או ריק פלייר?

ריק פלייר כתב ספר לפני מספר חודשים על חייו ובו הוא ליכלך על מספר מתאבקים ואחד מהם היה ברט הרט. הוא טען שברט הרט לא השיג כלום בקריירה ולא נחשב אגדי ועוד ליכלוכים בנוגע למוות של אחיו אוון. ברט בתגובה כתב תגובה חריפה באינטרנט שבו הוא אומר שפלייר הוא מתאבק של רוטינה משעממת שלרוב היה ב-NWA שבמשך שנים לא זכתה להצלחה בהשוואה ל-WWF. כאן עולה השאלה-מי יותר טוב לדעתכם?

למעלה