תמונות מדהימות .אשרייך שזכית לטייל בחלק מיוחד ומסתורי של העולם,ולחלוק עמנו חוויות!
ש שילה1 New member 27/12/04 #18 תמונות מדהימות .אשרייך שזכית לטייל בחלק מיוחד ומסתורי של העולם,ולחלוק עמנו חוויות!
ב ברוריה לבית ביטון New member 27/12/04 #19 וואנוואנה כל משימה שאת לוקחת על עצמך (בהקשר לסדנת כתיבה) - היא נעשית על הצד הטוב ביותר ואני, גאה בך אחותי תמונות המדבר מרהיבות ויוסיפו חן לסיפור שאני ממשיכה לעקוב.
וואנוואנה כל משימה שאת לוקחת על עצמך (בהקשר לסדנת כתיבה) - היא נעשית על הצד הטוב ביותר ואני, גאה בך אחותי תמונות המדבר מרהיבות ויוסיפו חן לסיפור שאני ממשיכה לעקוב.
ש שרונהה New member 28/12/04 #20 wan תודה על השיתוף../images/Emo24.gif גם אני מאוד אוהבת את המדבר, אבל לא יצא לי לטייל במקומות המדהימים שטיילת בהם. תודה שהבאת אלינו במילים ובתמונות מחוויותיך. כל הכבוד.
wan תודה על השיתוף../images/Emo24.gif גם אני מאוד אוהבת את המדבר, אבל לא יצא לי לטייל במקומות המדהימים שטיילת בהם. תודה שהבאת אלינו במילים ובתמונות מחוויותיך. כל הכבוד.
ע עלמה 3 New member 28/12/04 #23 wowwwwwww , וואן, מדהים , איזה מסע מהמם וכייפי... אחחחחחחחחח מה שמדבר עושה....