לחוץ לכולם

ליאן.

New member
מה את מנסה לומר בעצם?

למי זה מסוכן? למה קראת לסבתא שלי קשישה? ומה פיתאום מיקרובים?

maayan15

New member
בוקר טוב (לשם שינוי..)

אז אני התעוררתי ב11 וחצי ככה....אחרי שאתמול הייתי עם חברים...אין לי שום מטלות או עבודות לסיים (חוץ מאלה של המוסד המקולל שאסור להזכיר את שמו אבל החלטתי שאותן אני ייעשה רק ביומיים האחרונים של החופש שמי ייתן ולא ייגמרר לעולם..)....ואני חופשייה לחלוטין.....אז כיף לי.....

jahnon

New member
בוקר טוב לכולם

אנשים לא לשנוא אותי שאני קם בשעות כאלה, הייתי מעדיף לקום לעבודה בשבע אבל צריך להסתדר עם מה שיש

מיטללל

New member
מעיין, את עושה כזאת טעות מזעזעת

אסור לעשות את השיעורים ביומיים האחרונים של החופש. אסור! קודם כל אין דבר יותר עצוב מזה. דבר שני בפועל לעולם לא עושים את זה. תשבי על זה היום. תגמרי עם זה. יותר מזה, הצעה לי אליך. במה יש לך שיעורים? ייתכן מאוד שיש לי על המחשב סיכומים. אולי.

maayan15

New member
אממ...

איך שנגמר החופש יש לי מבחן בלשון על המון ברים שאני לא מצליחה לקלוט (אוגד וכו´..)... בוחן במתמטיקה על עוד המון דברים שאני לא יכולה לקלוט (והפעם אני אפילו לא יודעת מה החומר..) ומבחן בהיסטוריה שלשם שינוי אני יודעת את החומר (עכשיו פשוט צריך ללמוד אותו) אה כן...ושיעורים בביולוגיה..אבל שיעורים לא מפריעים לי..אני מעדיפה להיתמקד בלהיכשל במבחנים... מעיין <אני לא טיפשה...באמת..>

מיטללל

New member
מעיין,

אין קשר בין טיפשות וחוכמה למקצועות כמו לשון או היסטוריה. מדובר בהשקעה, לפחות מינימלית. ואם לא.. חבל.

maayan15

New member
היסטוריה אני יודעת...

לשון....אייי...פעם באמת שהבנתי מה רוצים ממני....עכשיו אני לא יודעת..אבל לא איכפת לי!!
!...פעם היה איכפת לי מהכל והייתי משקיעה וכל זה...ועכשיו נשברתי!...נמאס לי! אין לי כוח יותר לכלום!...העמיסו עלינו כ"כ הרבה לימודים בתקופה קצרה שבאיזשהו שלב כבר נהייתי אפטית לזה...החלטתי שמה שיהיה יהיה ואם זה לא יילך אני פשוט ימשיך בחיי (או לא) בלי התיכון...העתיד כבר לא מעניין!

ליאן.

New member
זה נכון,

אבל היא יצאה מבית החולים. המערכת החיסונית שלה השתפרה ומצבה חמור פחות למרות שהדרך עוד ארוכה להחלמה מלאה. חוץ מזה כולם מנוזלים.. אמא שלי וגם סבא שלי, כך שלצערי הרב התירוץ הזה לא ממש עובד..

De-Panther

New member
בוקר כואב לכולם אומנם באיחור אבל...

אין מה לעשות... אז מה קרה לי היום?? זה מתחיל באתמול נתפס לי שריר במפשעה והוא הפסיק לכאוב לי עד שהלכתי לישון... ומאז שהלכתי אתמול לישון הוא ממש ממש ממש ממש ממש כואב לי וזה ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן והיה לי היום שעור לשון בבוקר ואבא שלי העיר אותי רבע שעה לפני תחילת השעור וצרח עלי 5 דקות עד שאני פתאום שם לב לשעה ושם לב לזה שהוא צועק עלי כבר משהו כמו 5 דקות אז צעקתי עליו שיעזוב אותי בשקט התארגנתי והלכתי לשעור... חזרתי הייתי על המחשב ואז הלכתי לישון...

למעלה