לחוץ לכולם

../images/Emo42.gif לחוץ לכולם

נחשו מי מאחר? נכון, אני. נחשו למה? נכון, בגלל הצ´אט אתמול בלילה. נחשו מה אני אעשה לכם? ... הפרחים לאלו שעובדים, הגללים (של החרא) לנופשים בבית. המשך יום לחוץ לכולם.

dana2909

New member
פעם חנוכה היה יותר כיפי

לפחות מהלימודים היה יום אחד של חופש (באוניברסיטה). מתעלמים מאיתנו בצורה בוטה, מה לא מגיעה לנו חופש? אפילו קצת?? אני מזכירה לכולם את פרוייקט הניסים שלנו.. חנוכה לא נגמר.. הוא רק התחיל

d u c k y

New member
שיהיה לכם שבוע חביב

ספק אם אוכל לדבר ממקום עבודתי, ולכן עד הסופ"ש הבא - סלאמאת

דאקי, השבוע כבר התחיל אתמול...

ככה זה כשביום ראשון הולכים לכנסיה, אה?.. אז בוקר סביר לכולנו, סתם קר - אין דרך אחרת להגדיר את המצב. כפי שדנה הזכירה, פרויקט הנסים עדיין פתוח, כמו גם הסקר שלנו, ובפיהוק עצום ורחב אני ניגשת לפינת הקפה. אחרי שצימעס (או שמא זו היתה שלי) שאמרה ששם הכל קורה, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק בהוויה המשרדית. נמאס לי שמרכלים עליי מאחורי הגב, הגיע הזמן שאשמע את האמת בַפנים. אם איני חוזרת, אתם יודעים מה לעשות.

אה, ועוד דבר קטן:

אל נא ישכחו חברי הפורום, קוראיו ואורחיו, שלמרות שרשורי האוף המטורפים המתנהלים פה בשבוע האחרון, עדיין יש מקום לחלוק עמנו צרה/בעיה/מצוקה או דילמה. שהרי שרשורי האוף מתפתחים רק בגלל שליועצי הפורום אין איזו בעיה טובה לנגוס בה את שיניהם. אנא ספרו להם צרותיכם, ולו רק כדי ששרשורי האוף יצמקו גיזרתם. אה, ואם אשכחך ירושלים, אגיד לשלי שתמסור לך ד"ש.

nutmeg

New member
מרוב ../images/Emo32.gif לא רואים את השניצל

בכל מקרה - אתמול, בתגובה לכמה אנשים שיחלו לנס הקשור לדימוי העצמי שלהם או לביטחון העצמי שלהם, העלתי הצעה לעשות עם זה משהו. תוך כמה שעות נעלמה לה ההצעה לדף השני. אז יש עניינים בין ה
ות והנוצות רק שקשה לראות אותם או לפעמים לתפוס אותם מרוב שנהיה פה זריז.

adidas^

New member
../images/Emo42.gif בוקר מעולה!

תגידו, למה אנשים מתעוררים כל כך מוקדם, שהרי חנוכה עכשיו!

d@r121

New member
../images/Emo42.gif בוקר חביב ביותר

עוד מעט אעזוב את מחשב לטובת משימה מסוכנת ומאתגרת לא פחות שיהיה בוקר סביר לכולנו אני אחזור להתעדכן במהלך היום על הרוחש סביב הפורום וכמו שאפי מסיימת אם אשכך ירושלים אפנה לפורום רכילות בתפוז לשמוע אם יש חדש אצלך (איזו השחלה אה
)

אתם חייבים לראות את זה !!!!

נקרעתי מצחוק, שלחתי לכל המשרד בתפוצת נאט"ו (גם לנאט"ו שלחתי, אבל הם שלחו לי בחזרה מייל שהם לא מבינים עברית).

d u c k y

New member
לצערי בתפוח הגדול ולידו

הדברים מתנהלים אחרת מאשר בארץ... בכל אופן ממש לא בא לי לפספס את מה שקורה בפורום...
יש עצות טובות??? כי להתגנב לבדוק מייל אני כבר עושה, אז להסתכן גם בהצצה לפורום עם המקלדת המחורבנת הזאת???

zimes

New member
בוקר מזוויע במיוחד../images/Emo5.gif

היליד חולה. מאוד. הוא כל היום על הציצי, כמו כשהוא היה תינוק. ואני, שמשם מה מחוברת לציצי שלי, יושבת אתו, ומחלקת הוראות לבנות. (בת שנתיים ובת קצת פחות מזה, כן? יכולתן למלא את הוראותי די מוגבלת
) אוח! והוא הלך למילואים. "אני לא מבריז בחזרה". והשאיר אותי עם מטלות ל 2-3 אנשים, כדי שבמוצב שלו הם לא יצטרכו להסתדר עם בנאדם אחד פחות. איפה הצדק??? נס לא קרה לנו.

d u c k y

New member
הוא כל הזמן במילואים?

כי מאז שאני הגעתי לפורום כך זה נשמע...

תכל´ס, בינינו

צימעס היא אם חד הורית-רב-צאצאית. בעלה או במילואים, או בעבודה, או חולה בבית ואז יש לה רב-רב צאצאים בבית. האישה היא אמא תרזה מועמדת תמידית לפרס נובל לסבלנות. רוצים ילדים? גשו לצימעס. יש לה כמה דברים חשובים להגיד לפני שתתחילו בעשייה.

zimes

New member
חודש.

ממתי עד כאן? זה תכף יגמר, אינשאללה, ויהיה לכם שקט מהמילואים לחצי שנה.

ליאן.

New member
בוקר מנוזל ואיום לכולכם!

האף שלי דומע.. העיניים שורפות ומבריקות. הגרון מלוחח. אמא שלי צריכה שאחליף אותה לסירוגין במשמרת אצל סבתא שלי בשלושת הימים הקרובים. רק זה חסר לי.. למי שלא יודע (רובכם), היתה לה קריסת מערכות וייקח לה מספר חודשים להשתקם לגמרי.. בינתים אפילו ללכת לבד היא מתקשה. אז מישהו מכיר עובדת סיעודית סבירה? החיפושים נמשכים כבר במשך איזה חודש, אבל עדיין לא נמצאה אף אחת.. אבא שלי ברוגז עם אמא שלי, כי הוא חושב שהיא עושה דווקא על זה שהיא לא נמצאת בבית כבר מעל לארבעה שבועות.. אפשר לחשוב שהיא נהנית מזה..

nutmeg

New member
ליאן!!!

מאוד מסוכן לטפל בקשישים חלושים אחרי קריסת מערכות עם מיקרובים!!!

למעלה