אתה לא מבין שאם כריסטינה תעלה 400 טון היא תהייה יפיפיה- כי זה טבעי אצלה... היא נולדה ככה.... חוץ מזה, כול הקילוגרים שהעלתה בזמן האחרון היא הספיקה כבר להוריד.. תסתכל בהמשך האתר ולמטה... כריסטינה הזאת פשוט כוסית מהחיים.... איזה שפתיים יש לה!! רררר.. *דרך הגב, למה לעזעזל אתה מוריד מכול הכבוד שלך וקורא לעצמך עבד של משהו.... אין לך כבוד עצמי??
תראה בגלל שאתה יחסית חדש בפורום אז לידיעתך המשתמש "סלייב פור בריט" הוא הינו מעריץ של בריטני וכריסטינה. הוא בסך הכל ראה כתבה על כריסטי והעלה אוצתה לפורום....למה לכעוס עליו- כן אני יודע הכתבה ממש דפוקה ופרספקטיבה מוטעית אבל עדיין כולנו פה מראים גם מחמאות ודברים חיובים על כריסטינה וגם ביקורות שליליות...מה הקטע? ומה יש לך מהשם שלו?...מזה מפריע לך איך הוא קורא לעצמו?
אם פגעתי בך אני מצטער- זאת לא היתה הכוונה..... אני פשוט ראית כתבה מגעילה שבה יורדים על כריסטינה ועוד מי שלח אותה?? אחד שקורא לעצמו עבד של בריטני... לכן כול העצבים... אם אתה דווקא אוהב את כריסטינה המדהימה- אז סבבה!! בכול מקרה, מצטער אם נשמעתי עצבני...חח... *דרך הגב, אני עדיין לא אוהב את השם שלך... לדעתי הוא מוריד מהכבוד העצמי שלך... אבל על טעם וריח...
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif זאת רק אני או ש....
בריטני ספירס נראית כמו כוכבת פורנו לא סתם, ביום קיץ בהיר ועוד בחוץ!!! בכתה כתוב שבריטני לכאורה נראית מזמינה לשבת ולדבר איתה על כוס קפה - אעלק!!! היא אולי נראית טבעית, ובזה אני תומכת, אבל מה זה כל הפוזות הופורנוגרפיות האלה?? תגידו אתם, ואם אתם רוצים אני אפרסם עוד יותר מאוחר, כי אני לא יודעת אם אתם רוצים תמונות של הדפוקה הזאת בפורום שלנו
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif כריסטינה לא מעשנת../images/Emo70.gif
וזה טוב!!! לפחות היא משמשת דוגמא טובה!!! סיגריות הורסות את מיתרי הקול, שוחקות את הגרון והורסות את הריאות - אי לכך משפיעות על הנשימה של האמן, ובשואו ביזנס צריך לדעת לנשום טוב! כי יש המון ריכוז ומאמץ....