כמה עדכונים..

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gifכמה עדכונים..

-קוראים את הפורום שלנו או לא קוראים את הפורום שלנו??
השמועות מספרות שרובי יוצא עם אמה גריפית'ס
,מנחה בMTV שראיינה אותו מאחורי הקלעים למי שזוכר
וזה הסיפור: "הוא פגש אותה בטקס פרסי הMTV בנובמבר ומאז הם יוצאים
,שניהם לנו באותו מלון בפורטוגל ונשארו יחדיו באותה לילה
..אבל רק השבוע סיפרה אמה לחבריה שהיא ורובי זוג!
,וכך היא מספרת: "We met when he arrived in Portugal for the awards. ,He looked at me and I looked back at him and we got chatting." He is so gorgeous. I fancied him and it didn't take long for things to happen. He was lovely such a polite man and I was even starstruck which is unlike me. We decided to go back to the hotel together." מקורות נוספים מספרים שבגלל שחזר לLA הוא ואמה עדין שומרים על קשר טלפוני והיא מצפה לפגוש אותו שוב בקרוב..
וויל יאנג הודה לרובי שתמך בו בזמנים הקשים
לפני שחרור האלבום החדש(פרסומת,פרסומת) וויל חש חסר בטחון ורובי עודד אותו בשיחה שהתרחשה ביניהם.. "Some days I feel like I'm an utter failure," "When I was feeling particularly bad one day, Robbie Williams called me - I hope he doesn't mind me saying that. He was very kind and we had a good chat." הו וול

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifטקס הבריטס מגיע בקרוב...

והשמועה אומרת שרובי יקבל רק מועמדות אחת!!!
אני לא בטוחה שנוכל לסלוח על דבר כזה..
"בשנים האחרונות כיכב במועמדויות של הזמר הטוב ביותר,הפופ,הסינגל,האלבום.. אבל מאז שנפרד מצ'יימברס קשה להצביע על יציאות מבריקות במיוחד שראויות לקבל מועמדות
..שנה שעברה הוא זכה בפרס מיוחד עם אנג'לס- השיר הטוב ביותר ב25 השנים האחרונות. אבל מכיוון שלאלבום החדש הייתה השפעה קטנה על התעשייה,נאמר לנו שרובי יקבל רק מעומדות אחת בטקס הקרוב והיא-Best Male. "ההדחה" היא בעיטה רצינית בשיניו של רובי(מעניין מה יהיה לרובי להגיד על זה בראיון הבא
),נראה שהשופטים לא שכחו את הביקורת שאמר על מערכת ההצבעה של הטקס"..
אבל אחרי הכל,יעיפו אותו מהטקס או לא יעיפו- הוא עדיין מחזיק בשיא של פרסי בריטס(14) ואם הצלחה כזאת אי אפשר להתווכח

a Warming Sign

New member
../images/Emo47.gifקצת נוסטלגיה,הרבה בריטס../images/Emo47.gif

טקס הבריטס ורובי לאורך השנים.... 1993: טייק ד'את זוכים בפרס השיר הטוב ביותר: Could it be magic 1994: טייק ד'את זוכים בפרס השיר הטוב היותר,והקליפ הטוב ביותר:pray 1996: טייק ד'את זוכים בפרס השיר הטוב ביותר: Back for good

a Warming Sign

New member
1998../images/Emo41.gif-

כביכול הפריצה הגדולה..רובי ורבים אחרים רואים בהופעה הזאת עם טום ג'ונס אחד הדברים הגדולים שקידמו את הקריירה שלו באופן משמעותי. הם כנראה צודקים,אבל אני עדיין מזועזעת מההופעה הזאת שחקוקה בראשי *בגדי עור צמודים*
*רובי מתפרע*
ואם זה לא מגדיר את תחושותיי קלפי ההופעה הזאת
... אז מה כן..

a Warming Sign

New member
תודו שמחצי גופו התחתון הוא נראה כמו

זונה
אני חושבת שהוא יצא שם בהצהרה אופנתית חזקה למדי
אולי גם הצהרה אחרת................

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gif1999

רובי גורף פרסים...... -פרס השיר הטוב ביותר- Angels -הזמר הטוב ביותר -הקליפ הטוב ביותר -Millenium

a Warming Sign

New member
ועוד תמונה../images/Emo12.gif

זה היה חלק מהסכסוך עם גלאגר או סתם בדיחה מגעילה?

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gif2000

רובי זוכה בפרס השיר הטוב ביותר+הקליפ הטוב ביותר עם She's the one
אני לא אגיד את דעתי. אבל הקליפ הזה מגוחך

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

גם השיר לא משהו לדעתי. הוא אף פעם לא נכנס לרשימת 20 הגדולים של רובי אצלי.

a Warming Sign

New member
גם בעיניי...

אני לא מבינה מה כ"כ מתלהבים מהשיר...אהבתי אותו מאוד בהופעה בנבוורת' ובכלל בלייב,אבל הגרסא המקורית די משעממת וקיטשית.

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gif2001

רובי זוכה בפרס הזמר הטוב ביותר הסינגל הטוב ביותר- Rock dj והקליפ הטוב ביותר,גם על Rock dj

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gif2003

רובי זוכה שוב בפרס הזמר הטוב ביותר..הוא לא היה בטקס?
אני חושבת שמתבלבלת לי הספירה ויש יותר מדי פרסים

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gif2005

רובי זוכה בפרס המיוחד והמאוד מכובד: השיר הטוב ביותר ב25 השנים האחרונות- Angels,לכבוד חגיגות ה25 לטקס הבריטס. בטקס הוא שר את השיר ביחד עם ג'וס סטון.. למי שמעוניין,ניתן להוריד את ההופעה פה- ANGELS - BRITS 2005 (קובץ לא גדול הפעם
)

למעלה