כבד לכולם.

shellyland

New member
דנה, את מדאיגה אותי

את מתחילה להשמע יותר מדי כמו אפי. בבקשה תשמרי על דנה התמימה והטובה, אוהבת האויר הצח וכל היצורים החיים באשר הם, בסדר? קצת עשב... מה קרה? העיקר היתה שמש והציפורים צייצו.

dana2909

New member
האמת?

דווקא היה מגניב. חוץ מזה שהסתובב שם איזה יצור שחשב שהוא כלב, משהו מעוך לגמרי, בגודל של חולדה, שנשך אותי!! אותי מכל דבר, והגו´ק הזה אכל כל דבר שזז.. כולל את הקרמבואים.. אז נו..

זיו25

New member
תשלחי אותו אליי,

אני אראה מה אני יכול לעשות איתו
בברכה, זיו.

אוֹסי א

New member
אני משערת שבאמת כבד לך,

אם כתבת שלוש(?) זוגות מכנסיים.. [וחצי!] אני בבית, חולה ומותשת. חלטתי לעצמי כוס תה מַרווה עם קצת אקליפטוס (שאמור לפתוח לי את האף. למה אף אחד לא סיפר לו על זה?) ודבש, וכואב לי הגרון. יום טוב!

resputin

New member
../images/Emo42.gif סביר + בסקאלת הראס.

נו טוב, הבוקר שלי התחיל לפני כעשרים דק´ וכבר זכיתי לאיזה הודעה אוהדת ושיחת טלפון נחמדה (...ולכן אני נפרד מכם אנשים, אני הולך לעולמי...) ולא יודע, כרגע זה מסתבר להיות התחלה של יום סביר+, אם אופצייה רחוקה ל´נחמד´ אי שם. דברים לעשות היום:
לקשקש עם ליאת בטלפון.
לקשקש עם לירון בטלפון.
לתחמן מישהי בשביל לקחת ממנה את הדיסק הכפול שאני חפץ בו.
בתקווה, לשמוע את הדיסק, אפשר לשלב את זה בזמן שינה- זה 2 פעולות ביחד.
להכנס לצ´אט ושם כרגיל, להטריד את כולם. Questions? Comments? Bunnies, Bunnies, It must be Bunnies!

אוֹסי א

New member
One question, please..

איך זה ייתכן שבפעם היחידה מתוך 15 נסיונות (במממוצע) שבה אני מצליחה להתחבר לצ´אט, אין שם אף אחד?

leeloo

New member
אני בעדיפות ראשונה? איזה קוקי אתה..

קוקי לא מלשון משוגע, אלא מלשון עוגייה, חמוד (אולי גם טעים?!
) ומתוקי... ואיך לא זיהיתי את קולך.. אתה נשמע כמו אחד בן 20.. טוב אתה גם מתנהג כמו אחד (מבחינת בגרות כמובן..) והשתמשת בבאניס שלי! הם שלי! שלי, איי טל יו!
זה הקטע הכי ענק במחזמר.. מלבד כמובן השיר של ספייק.. אחחח ספייק.. סו בלאדי גורג´אס... (or maybe midgets)

leeloo

New member
היא גדולה

הדמות שלה הורגת אותי.. האמת וכל האמת, שום דבר מלבד האמת - בפרצוף! אוף אני צריכה את 20,21,22 ואין מי שיושיעני..

maayan15

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר(??) סביר מינוס

יום עייף וקשה עבר על כוחותינו, נסיונות נואשים להבריז ממתמטיקה עלו בתוהו עקב 2 שומרים חדשים (ורעים!!) ותלמיד אחד מהכיתה שמי ייתן וייפול עליו פסנתר. בסופו של דבר נשארתי בשעתיים מתמטיקה הברזתי מביולוגיה ואני חוששת מהערת "לא מציגה אישורי העדרות" בתעודה..אבל נו מילא...להכל אפשר למצוא תירוץ!... נאי עייפה, קריר לי ואני שונאת בי"ס...אבל משהו אומר לי שהיום שלי הולך להישתפר בצהריים...בינתיים, אני מקווה לטוב. יום טוב לכולם

taz512

New member
אנחנו ביולי?

נמאס לי, אני אומר זאת קבל עם ועדה (התימנית) ששהמזג האוויר יחליט על דרך פעולה וילך איתה עד הסוף, אי אפששר עם הזיג זג הזה. אני יוצא בבוקר מהבית קור כלבים אני לובש שלוש שכבות פלוס מעיל, ואז מתחיל ההתפשטות, לאט לאט השכבות יורדות, ובסוף אני נשאר עם גופיה, וגם איתה מזיע, ונוסף לכל הצרות, ליאתי מדברת איתי ומספרת לי שהיא לובשת שתי חולצות סוודר ומעיל כי קר לה, רק מלשמוע כמה היא לובשת התחלתי להזיע ביתר שאט. תגידו לי, אם הייתי מביא לכם משלוח אוכל בלי חולצה בכלל, זה היה מםריע לכם? זאת נראית לי דרך עבודה נהדרת. נ.ב תעירו אותי כשהחורף יחזור... טאז, השד והקיץ

leeloo

New member
כולם העירו לי על זה היום...

"נו באמת קר לך ליאת?" "את חולה ליאת?" "את מרגישה טוב ליאת?" ואני בתגובה - קר במשרד. בחוץ הוואי, בפנים סיביר, באמת. עוד הייתי צריכה להדליק את המפזר חום כמה פעמים למנוע קפיאה של הרגליים.. וכולם היו כאלה חמודים! כולם שאלו אותי איך היה בקורס והתעניינו מה הולכת לעשות עכשיו, אה ו- חמ"ן ניצחו את אכ"א! ועולים לגמר האליפות בכדורסל ליחידות צה"ל לא שזה מעניין אותכם במיוחד, אבל אני חשתי מעין גאוות יחידה.. די הצבא משפיע...

De-Panther

New member
בוקר שמיייייייייייייח לכולכם!!../images/Emo42.gif

לא הלכתי לבית הספר!!

למעלה