יום שני

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifיום נחמד

יצאתי באיחור וכמעט איחרתי אבל למזלי הספקתי להגיע בזמן
אופטיקה-לצערי לא המשכנו לראות את הסרטים,אני אצטרך לחכות עד יום חמישי
. היסטוריה-הכתבה. היה רק איזה חצי שעה כי עשו לנו מסדר ודיברו איתנו על אסף רמון חנ"ג-התבטל לנו אז הייתה שעה חופשית=].. היסטוריה-המשך הכתבות. תנ"ך-המורה לא הגיעה אז היה לנו שיעור חופשיייי=] כולם השתוללו וזה,היה כיףXD אלגברה2X-לא ידעתי איפה הכיתה אז הגעתי באיחור אבל למזלי המורה לא כעסה
ויש לנו בוחן יום חמישי לא רוצה
אנגלית-המורה באה עצבנייייית,אני מתחילה להתגעגע למורה הקודמת שהייתה לי
, אבל הצלחתי איכשהו לשרוד תשיעור. וזהו סיימתי ב2:45

Tom Sawyer10

New member
היום שלי:

הסטוריה: לימודים על נפולאון, המהפכה הצרפתית ותחושת הלאומיות באירופה. מתמטיקה (2 שיעורים): סיכום על נושא הנגזרות (עם פונקציות) וביום שני הבא יהיה לי מבחן על הנושא! תאחלו לי בהצלחה
אנגלית: אנסין על תרופות סבתא... זה נדמה רק לי, או שבאנגלית יש את הטקסטים הכי הזויים???
ביולוגיה: לא כ"כ הקשבתי לשיעור... אוכל ואז כימיה: תכונות המתכת וניסוי השפעת מים+אשלגן(H2O+K) ומים+נתרן(H2O+Na)... ואז היתה לי אסיפת הורים...

asaf105

New member
נפוליאון?? נגזרות??

על נפוליאון למדתי בכיתה ו' בהיסטוריה XD ונגזרות זה לא חומר לבגרות 06? כי אם אתה בי' אתה לומד ל-05 לא? וכן חח באנגלית תמיד נותנים באנסינים טקסטים הזויים

JeykinsN

New member
../images/Emo45.gif גם אני (למדתי על נפולאון במאה הקודמת..)

הומיגוד למדתי עליו כמעט בזמן אמת

Tom Sawyer10

New member
אני למדתי במסגרת דתית עד לפני חצי שנה...

בגלל זה במקום למדתי על נפוליאון למדתי על רבי יוחנן בן זכאי, מרד החשמונאים ורבי יהודה הנשיא... ככה או ככה אני ידעתי את החומר מלפני שנים: הסטוריה שליטטטטטטההההההה!!!!!!!!!!!!111111
ונגזרות שייכות גם ל005 ו003... בכל מקרה אני יודע חומר של 5 יח"ל וגם של 4 יח"ל ואני כנראה ישלים 5 יח"ל בכיתה יא-יב כי אני חלא רוצה רק 4 יח"ל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifשנה שעברה באנגלית

נתנו לנו סיפור ארוך כזה שקראנו בכיתה וזה היה.. מזעזע. יש כמה עמודים שמספרים על הגרלה שנתית שעושים באיזה כפר תחת הכותרת- Lottery in June, corn be having soon. ולא יודעים מזה ההגרלה הזאת. ובסוף הסיפור מסתבר שכל שנה מגרילים בנאדם אחד מהכפר ש.. יסקלו אותו באבנים בשביל שיהיה יבול טוב של תירס Oo בכל מקרה, השנה אין יותר מצויינות אז כל אנסין שאני אקבל- כנראה כבר קראתי. אגב, איך כל הנושאים בהיסטוריה משתלבים אחד עם השני?

למעלה