יום רביעי

Swap Meet

New member
../images/Emo42.gifיום רביעי../images/Emo54.gif

מה נשמע? איך עבר היום? עשיתם משהו מיוחד?

Swap Meet

New member
להללה../images/Emo54.gif

טוב.. אז קמתי היום בבוקר לבית ריק... שעה ראשונה- היה אמור להיות היסטוריה אבל המורה לא באה אז היית המורה מחליפה אבל בגלל שהילדים בכיתה עשו רעש נשארנו בכיתה... שעה שניה- ספרות. אחרי ראש השנה יש לנו בוחן על בלדה אחת -_- שעה שלישית- מורשת משעמם שאני כבר וצה להתאבד... שעה רביעית- חברה גם משעמם... שעה חמישית- תנך גם משעמם אבל סרדתי.. "אבל עברנו את פרעה.... נעבור גם את זה..." שחזרתי הביתה תהכוננתי למבחן במתמטיקה מחר (תחזיקו לי אצבעות!) ואז הלכתי לביביסיטר ושחזרתי עשיתי את הדו"ח בשל"ח.. וזהוו

dragonit12

New member
יאיאי בהצלחה מחררר!!!

אם את צריכה עזרה במתמטיקה אני כאן

dragonit12

New member
אוףאוףאוף!

קמתי בבוקר,והלכתי לביה"ס. לא היה לי מצב רוח בכלל. גם כי לא לקחתי את האנטיביוטיקה כי החליםפו לי אותה והיא לא עושה יל טוב>< וגם כי עדיין כואבת לי האוזן בגלל החומני המניאיקוק הזה!!!! אז הגעתי לביה"ס שעתיים ראשונות אנגלית. הרגשתי חרא,הכי חרא בעולם{וסליחה על הביטוי..} התחלנו ללמוד היא הביאה לנו דפםי עבודה,אז אני וחברה שלי עובדות ביחד. ולא הצלחנו משהו וביקשנו עזרה,אז היא באה אלינו רק אחרי חצי שעה שהיא לבנתיים עם בת אחת,ואחרי זה לבת אחרת ואז חוזרת לקודמת. כאילו פאק,באמת שאני אצא עליה מתישהו. זה כבר השיעור השלישי שזה ככה! זה מעצבן!!! אבל השיעור עבר בסדר.. חוץ מזה שהרגשתי רע,עבר בסדר. אח"כ הפסקה דיברתי עם חברה שלי והיה לי כייף
שעה שלישית תנך.היא דיברה איתנו על הטיול של מחר,לירושלים. ואז היא התחילה לדבר איתנו על חודש אלול חודש הרחמים והסליחות ובלה בלה בלה. היה שיעור בסדר גמור
שעה רביעית היסטוריה. למדנו קצת,המורה דיי התעצבנה שהגשתי את העבודה עם עוד שלושה ילדים
אמרנו לה אבל שאנחנו יודעים את החומר וכל אחד הוסיף את הידע שלו על זה,ואז סיכמנו בכמה מילים. ככה שכולנו יודעים! אבל לונורא. שעה חמישית חינוך עם המורה לפיכסטוריה כי שלנו חולה>< אז דיברנו על הטיול למחר ואמרנו לה שבשביל ארבע שעות לא נבוא לביה"ס{אני בשביל שעתיים}אז היא הלכה לדבר עם המנהל ויצא שאנחנו מחר לא נלמד! אלא נבוא ישר לטיול בערב! יאיי! איזה כייףףף!!!! שעה שישית ספורט הלכנו לחדר כושר ועשינו אירובי
היה נחמד ביותר!!! בהפסקה דיברתי עם
ואמרתי לו אתה בא הביתה? הוא:יאללה בואי אני:יאללה בוא הוא:אחרייך. אני:אני הולכת להגיד למורה ביי יאללה. הוא:יאללה אני:המורה אפשר ללכת? היא:לא! שלומית זה לא מתאים לך
אני:טוב.. היא:אני אשחרר אותכם במקום ברבע לארבע בשלוש וחצי. אני:
? היא:15:26 אני:15:25! היא:בסדר! אמרתי ל
והיה משמח ביותר! היינו שלושה תלמידים ואז באה עוד אחת. שעה שביעית שמינית תורת המנהל. היה דווקא מעניין. דיברנו על כל נושאי העולם! היה מצחיק
ואז היא שיחררה אותנו בשלוש ועשרים! היה נחמד בביה"ס. אח"כ הגעתי הביתה,הייתי קצת במחשב,אכלתי שטויות{כי אין אוכל
} ואז הגיע שעת הנאכס! עד שהיה לי יום בסדר בסוף,אחרי המצב רוח הרע שתקף אותי בבוקר,באו והרסו לי אותו בשניה. אין זה מעצבן אותי כל פעם שאני אחייך טיפלה מישהו יבוא ויהרוס לי אותו אני מבינה מזה רק דבר אחד.לא לחייך ולא להיות שמחה בשום פנים ואופן! אוווף!!! אולי עוד מעט אני אצא עם חברה לטיול בחוץ,נראה כבר. למרות שיכולתי ללכת עם אמא לבר מצווה אבל ממש לא היה בא לי>< מקווה שלפחות אתם מרגישים מעולה! בלופ!

dragonit12

New member
רגעע..

והכי הכי חשוב. חזרנו לדבר אני ומי שפגע בי. וזה נחמד לגמרי
למרות שדיי נפגעתי ממנו אבל סבבה לגמרי לחזור לדבר איתו.

ronpos

New member
ללא נושא

מה נשמע? הכל טוב איך עבר היום?טוב שעה ראשונה- אודיטוריום, בתם עשו לנו הרצאה משעממת T_T שניה ושלישית- מבחן באנגלית שהלך רע מאודדדדד ;;;;;; רביעית- ערבית
שונאת את זה למרות שאנחנו לא עושים שם כלום XD חמשית- היסטוריה, המורה לא הגיעה אז היה מורה מחליפה, ולא עשינו כלוםם! שישית- תנ"ך עם המחנכת , כרגיל חפרה. שביעית- ספרות גם עם המחנכת, פחות חפרה.. וגם למדנו (O:) אבל ל נתנה ש.ב XD שמינית- אזרחות. היה מורה מחליף, ולא עשינו כלום! וכל השכבה הייתה בחוץ ולנו לא נתנו לצאת
. אחר כך חזרתי הבייתה, החלפתי מהר בגדים והלכתי לחווה. ומשם חזרתי בשבע וחצי D: עשיתם משהו מיוחד? אם סוסים נחשב מיוחד, אז כה D:

חרא יום :/

שעה ראשונה- פיזיקה אחרי זה הלכנו להצגה כזאת בקשר למחויבות אישית, ודיברנו איתנו על זה ובלהבלה. גיליתי שמה שרציתי להתנדב אליו (צ.ב.ע) נמצא ממש רחוק ממני ואין לי איך להגיע אליו אז לא. החברים ממש כזה, כאילו לא אכפת להם בכלל ממני. מכירים? יופי. הלכתי לקנות את החדש של שבקס בעזריאלי ולא היה להם וכשחזרתי הביתה- רבתי עם ההורים. יום של כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!11111. ><

dragonit12

New member
אוי../images/Emo10.gif

אני מזה מבינה אותך. אני בטוחה שהמצב ישתפר. אם את רוצה לדבר אני פה תמיד!
והייה בסדר. אל תדאגי. אני בטוחה שתשלימי עם ההורים,כי אין מה לעשות הם ההורים שלך. והם אוהבים אותך למרות הכל. וחברים,לאט לאט הם יבנו שהם סתם הגזימו עם זה ועם המצב, ולאט לאט אתם תחזרו לדבר. ותתחדשי! אני גם רוצההה!!!

dragonit12

New member
אופסית../images/Emo122.gif

לא ראיתי טוב. זה קורה לי הרבה. בעעע>< ויהיה בסדר גמור!
!

hadarinke

New member
יומגמה=]

3 שעות יישומים באדריכלות- שזה בתוכנה על המחשב וזה משמ נחמד, אחר כך מודלים, שאנחנו מתכננעם חנות ונגיש לה אותה בתור פרוייקט עכשו אני מתחילה ללמוד למטמתיקה, אחרי שאני אחפש באינטרנט תקליטים מגניבים שאפשר לתלות על הקיר כזה,ומחר מבחן.... בהצלחה לי[=

למעלה