טופיק

../images/Emo42.gifטופיק../images/Emo42.gif

אם הייתם חברים של האחיות, וכמובן לא הייתם יודעים שהן מכשפות, איך הייתם מגיבים אם פתאום הייתם מגלים שהן מכשפות? (אני אכתוב עוד מעט) ואגב, באמת תשתדלו להשתתף, אני מנסה (כרגיל
) להחיות את הפורום.

פיתגורס

New member
../images/Emo151.gifהייתי דבר ראשון

נותן חיבוק גדול לשלושתן! אח"כ הייתי מבקש קצת הדגמות! ואח"כ הייתי מבקש לעזור להן בלהרוג שדים!

חחח...../images/Emo13.gif

ת´אמת? אני לא חושבת... כאילו, תחשוב בצורה מעשית... אני חושבת שהייתי נכנסת לשוק רציני בהתחלה. ממש שוק רציני. בהחלט הייתי מפחדת מהן גם. ואולי אפילו מנסה להתרחק מהן. אבל אחרי כמה זמן בטח הייתי מבינה כמה זה... מדהים (!), הייתי רוצה לבלות איתן עוד זמן, להציע עזרה (למרות שבטוח לא הייתי יכולה לעזור להן). אולי הייתי מנסה ללמוד את הכישוף טוב, ולקוות... ולקוות... אבל בהתחלה בהחלט הייתי נבהלת ומתרחקת מהן. תחשוב שהן חיות בעולם רגיל לגמרי, אין בטלוויזיה סדרות משוגעות על כשפים ושדים, ואנשים פשוט לא פתוחים לעניין הזה, מפחדים (מה"לא ידוע")... זה פשוט נורא לגלות כזה דבר! יכול להיות שאפילו לא הייתי חוזרת להיות חברה שלהן! (כמובן שאם הייתי מה שאני עכשיו הייתי מתנפלת עליהן על ההתחלה, ומבקשת מהן להצטרף אליהן, ולהיכנס לעולם הכישוף בעצמי
, אבל בצורה מעשית, אני יודעת שזה לא היה קורה)

פיתגורס

New member
אבל זה לא שהן עושות מעשים

שאסור לעשות! הן דווקא נגד הרוע! אז למה להתרחק? למה?
אולי היה לוקח לי דקה לעקל את זה אבל להיות מכושף זה מתנה! לא צריך לברוח מזה, אני אישית הייתי נותן כאמור חיבוק גדול לשלושת המכושפות ואח"כ ניגש להדגמות וחיסולים!!!

אבל בתור...

מישהו שחי בעולם שלהן, אתה לא יודע מה הן! הן היו נראות לך כמו... כמו 3 מפלצות! זה דבר לא מקובל, כשפים... ובלי קשר לטוב או רע (ואתה לא יכול לדעת על ההתחלה אם הן טובות או רעות), זה דבר מוזר ומאוד לא רגיל! זה דבר לא מוסבר! לא הגיוני! זה משהו שונה, כל כך שונה! פשוט קשה להאמין שזה קיים! כמו שכבר אמרתי, תחשוב מעשי... תחשוב שהן לא בסדרת טלוויזיה, אלא במציאות... תחשוב על התגובות של שאר האנשים שם, בסדרה. תאמין לי, זה הדבר האחרון שהיית עושה. אלא אם כן היית מכשף או מכשפה בעצמך

פחחחח...../images/Emo2.gif

מותק, את עוד לא מכירה אותנו. חוץ מזה בתור אחת שחיה בעולם של המכושפות, את לא יכולה להיות מכורה לסדרה מכושפות. אני לא חושבת שאת מבינה ממש את הטופיק. לא משנה.

מתן ב

New member
אני...

בהתחלה הייתי קצת מפחדת... לא הייתי יודעת אם הם מכשפות טובות או רעות, גם אם הן היו אומרות לי שהם טובות... אבל אני מניחה שעם הזמן הייתי מקבלת את זה וזה לא היה כל-כך משנה...

natalyrst

New member
אני הייתי...

כמו פיבי, מפחדת בהתחלה, מתרחקת, כי אפילו שזה מכשפות טובות והכל, זה משהו ממש ממש לא צפוי אבל אחר כך הייתי מתרגלת לרעיון ומשתלבת

idan3k

New member
../images/Emo3.gif טובות או רעות... מזה משנה?

#$%^%^
Just Gimmie Power

natalyrst

New member
זה לא משנה, זה משנה מאוד מאוד!

אם זה מכשפות רעות, לא הייתי מתקרבת אליהם... ואם זה טובות, אז עם הזמן הייתי מתרגלת לרעיון שאני כמוהןף ואין איך לברוח מזה

PorkchoP

New member
ארג.... אף אחדׁ../images/Emo18.gif

לא אמר שאת מכשפה גם!
רעיון יפה ליאל! הקפצצה...

Phoebe again

New member
אני הייתי מתנהגת בדיוק כמו פייג´...

מתרחקת מהן, ומרחיקה אותן ממני... אחרי זה הייתי מבינה, שזה לא משנה מה הן, כי הן עדיין החברות שלי, ואני מניחה שאחרי זה הייתי מתחילה גם להתעניין בכישוף, ומנסה לעזור להן (עד כמה שבת תמותה יכולה לעזור לשלוש מכשפות עוצמתיות
).

PorkchoP

New member
בדרך כלל../images/Emo18.gif

אני מנסה לא להכנס ללחץ... היית מנסה להרגע והייתי אומר להן לתת לי את הזמן שאני צריך לעכל את זה . זה כמובן אחרי שהייתי מתפקע להן בפרצוף ואומר שהן מטורפות. הייתי מבקש הדגמה ואחרי זה כשאני בחדר שלי חושב על הדבר ה"נורא" שקרה הייתי מנסה להבין את זה ובמקרה הטוב אולי הייתי מצליח מהר יחסית להשלים עם זה ולהמשיך הלאה. סך הכל הן אחיות שלי בסיטואציה שלך

הן לא אחיות שלך,

הן ידידות שלך. אם הן היו אחיות שלך, מן הסתם גם אתה היית מכשפה... או לפחות היית יודע על זה שהן מכשפות

PorkchoP

New member
איי התלבלבתי../images/Emo18.gif

התכוונתי להגיד ידידות
ואם הן היו אחיות שלי לא הייתי מכשף בהכרח ולא הייתי חייב לדעת מזה

למעלה