טוב לכולם

• פותח הנושא jeb
  • פורסם בתאריך

leeloo

New member
היא ראתה היא ראתה

למה כולם חושבים שהולכת להתרחש מלחמת עולם 3? ולמה כולם חושבים שזה מפריע לנו? טלי נכנסה אפילו לפורום ובירכה אותנו, מאוד בוגר ומכובד מצידה, ואנחנו מעריכים אותה על כך (אני חייבת להפסיק לדבר כאילו אני שני אנשים..) וגם אני תהיתי לגביי היעלמותו של הנוירומטר, אבל הנחתי שכנראה קצת נמאס לך, או שאת עסוקה מידי...

tali_le

New member
טלי כבר ראתה את ההמלצה

ואפילו כבר נכנסה לכתוב להם מזל טוב ולקרוא כמה מאמרים משעשעים... ואחרי ארוחת צהריים גדולה, טעימה, בריאה ונטולת חיות אני אשמח להתווכח עם כל המעוניין אבל - ליאת וניצן - לא ראיתי הזמנה לפורום שלכם אצלי בפורום - מס´ 294 - צמחונות טבעונות... מפחדים? טלי שכבר לא בטוחה אם היא שמחה או עצובה מהגיוס

leeloo

New member
אתה מוזמן להצטרף לאיזה סטייק

אנטריקוט עם עצם ברוטב חרדל משובח ביותר!.... קפוץ קפוץ אלינו...

אושר מ

New member
ואת מי שכחו?../images/Emo8.gif (אפי שימי לב!)

מה עםה כינוי של ג´וני? הייתי פותחת פורום שוקולד. אבל אנוכי מסתלקת מעולמנו זה בעוד חודשיים.. ולי אין חבר שיחזיק את הפורום. וזה לאפי, עכשיו אפשר להכנס בהם על הדביקיות, שכן יש להם מקום אחר לפרוק אותה!!

leeloo

New member
שכחו?

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את כרטיסו האישי של ג´וני בשביל לתת לאפרת.. שלחתי לו מייל וברגע שהוא יחזור אליי עם המספר שלו, הוא גם ייכנס.. ומה את רוצה, אין לך מספיק פורומים? שלושה את רוצה? שלושה? את לא מתביישת? (דיברה הבחורה עם הפורום השלישי לשעבר..) ואוש, אני צריכה אישורים ממך ללימודים ועוד ולמומלצים...

אושר מ

New member
יש אישור

במומלצים שימי באוף. יש שם כזה שרשור. בלימודים ועוד חופשי.

tali_le

New member
שלושה פורומים - קטן עליכם...

כבר ניהלתי שלושה פורומים במשרה מלאה.... אז מה אם צריך לשבת 24 שעות מול תפוז (ועוד בימי הטובורג) ?!? זה מה שיעצור בעדנו? מה לא עושים בשביל משכורות העתק של המנהלים... טלי

ל יב י

New member
יש פה מישהו שלא מנהל איזה

שניים שלושה ארבעה פורומים? או שאני היחידה.?

leeloo

New member
ולי נשלחת בדואר מהיר עם שליח

כל חמישי חולצה חדשה, מעודכנת.. הרי איך החולצה באמת תהיה איכותית? רק עם כל השמות...

למעלה