טוב לכולם

• פותח הנושא jeb
  • פורסם בתאריך
אכן ../images/Emo42.gif סביר, אתר משעשע, ג´ב !!!

ראשית, אשמח להודיע רשמית ששרשור זה הוא שרשור ה
של היום. לכאן תוכלו לשרשר את הרהוריכם הפילוסופיים האחרונים, מודעות דרושים, הצעות נישואין ומכירת הרכב. לכל מי שמצוות למשימה הערב, קבלו ביטול. ג´ ממחלקת אביזרים טקטיים שהיה אמור להביא לכם את תחפושות המיקי מאוס, נתקע במשימה שהתפשלה בבומביי. תחפושות הבאגס באני אמנם פנויות, אך הן לא יתאימו למשימה המבוקשת. הודעה בדבר חידוש הפעילות תגיע בהמשך.
תוצאות הסקר
כזכור לכולכם, השאלה היתה האם אתה מתיידד בקלות? 13 אנשים (20% מסך התשובות) ענו: "קלי קלות. אני מפתח שיחה עם כל איש ואישה. חברים רבים לי, ואין דבר אהוב עליי מלהכיר אנשים חדשים". 21 אנשים (33% ) ענו: "יחסית בסדר. אני יודע להתחבר, לפעמים קצת נתקע, אבל בסה"כ יודע את אמנות הסמול טוק". 16 אנשים (25% ) ענו: "לא ממש מסתדר לי עם זה. קשה לי בהתחלה ואני תמיד צריך שהצד השני יעשה את הצעד הראשון. אחרי זה כבר יותר קל לי". 9 אנשים (14% ) ענו: "הייתי רוצה להתיידד בקלות, אבל אני תמיד מרגיש שאולי אני נדחף, אין לי מה להגיד, ועדיף שאני אשב בצד". 3 אנשים בלבד ( 4% ) ענו: "מ ז ע ז ע. אני ביישן כרוני, לא יודע מה עושה עם רגליי וידיי, ומעדיף לשתוק. שונא את זה". בחישוב הכללי כמובן שלא נכללת נוטמג, ששוב לא הצליחה להתחבר לסקר ו/או להחליט מה דעתה בנושא (ואיש לא מזכיר את המילה גריאטריה). סה"כ בסקר השתתפו 62 איש, שזהו לנו שיא חדש !!! סקר חדש יתפרסם, אין לדעת מתי ומדוע.
היום, אם ירשה השם או בלעדיו, יתפרסם הטור הראשון של חברתנו היקרה שירה דיווידסון. אני מניחה שהאירוע המרגש יתרחש לקראת אחה"צ, שכן היא בשעות אלה היא כמובן מבצעת עבודות שרות הכרחיות בבית ספרה. ברוכים הבאים לכל חדשינו שהצטרפו בימים האחרונים. zimes ראשנו הגדולה מעט עסוקה בימים אלה (ומי היה שאמר שיש לי את היכולת המופלאה לבחור את הראש הגדול היחידי מבין החברים שיש לו שבוע עמוס ביותר..?). לפיכך, עקב העדרותה, מרשה אני לעצמי לברך אתכם על הצטרפותכם, מקווה אנוכי שבעיותיכם רבות הן ומצוקותיכם עצומות הן. אמנם אני אמורה לבחור אייקון מברך לשם הפעולה, אך כמדומני שכוחי לא יעמוד לי בכך הבוקר. בכל מקרה, שיהיה יום פרובלמטי לכולם, רווי דילמות בלתי אפשריות ומעיקות, וכמובן שאם אשכחך ירושלים, אנגב חומוס באבו גוש.

adidas^

New member
חזרתי!!!../images/Emo6.gif

שלום לכולם! חזרתי מהצפון הרחוק עד מאד (2 ק"מ מהגבול עם לבנון, למתעניינים בגיאוגרפיה) שלושה ימים של התפנפנות על החוף, אסיפת סרטנים וחלזונות, טיול רגלי ושעות על גבי שעות באוטובוס! היה כיף!!!!!!

ומה למדת בטיול?

האם השלולית המצויה היא אכן נישה אקולוגית, והאם היחסים בין אצות הים והסרטנים היא אכן סימביוזה או שמא טפילות מהזן השכיח ביותר? (ואם התרשמתם, זה מה שאפשר ללמוד אם עושים רק 4 יחידות ביולוגיה, ומוותרים על היחידה החמישית, הלא היא הביוטופ).

בוקרטובצו הלהר חובלה אנלה לאנלה גן!

אהלן, בהפוגה קלה בעבודתי עניתי למספר תהיות וכעת אני נעלם שוב. זה המקום (כך אני מקווה) להתבצל (אין פה טעות) על העלמותי הקלה מהמפה - הסיבה היא שעל גבי צרות החול פשוט עומסות לי כמגדל. תרגום: יש לי ימבה עבודה. אז, איך אמר הג´יני: עניתי מה שיכולתי ועכשיו אני חוזר לקונכיה שלי. היה נחמד "להיפגש", תחזיקו מעמד. עוד מעט תחזור גם האדידס הרשמית, ותשמור על כבוד המשפחה. תחזיקו מעמד... א.מ.

באמת איך היתה המשימה בטריפולי?

היה לך זמן ללכת גם לשוק הסיטונאי? נכון גדול? אם יש לך עומס, אני מוכנה לגשת לש´ ולדבר איתו על הקלה מסוימת. אני באמת סבורה שאין צורך שתצטרף לפעולה המתוכננת באיזמיר. יש כבר מספיק אנשים טובים שנרשמו לשם. מקווים להבלחה נוספת בימים הקרובים, הבלחות הן דבר שחביב עליי.

../images/Emo41.gif המלצה - פורום מומלצים בתפוז../images/Emo41.gif

ברכות חמות לאושר מ, inbale ודנץ על קבלת ניהול הפורום הנחשק "מומלצים בתפוז". למי שלא מכיר, זה פורום בו גולשים יכולים לשלוח הודעות שראו/קראו/כתבו בפורומים אחרים, להעלותם לדיון ולהזמין את שאר חברי הפורום להצטרף לדיון. מיותר לציין שהפורום הוא סוג של פרסומת חינם לכל הפורומים באשר הם, וגם מן הסתם פורום שיאגד בתוכו שלל הודעות מענינות, מגוונות ומשעשעות מכל פורומי תפוז האפשריים. הנכם מוזמנים לבקר ואף להשאר, כמובן שלהמליץ על הודעות מפורומיכם שלכם, ובעיקר להעלות על נס את הדיונים המרתקים המתנהלים בפורום זה. כל הממליץ על הודעה מענינת יזכה בחיוך מאולץ ומצדי, אך גם בחביבות אין קץ למשך 10 גג 15 דקות.

אימרי נא אפי...

מה קורה עם הנוירומטר? האין לך צרות? עצבים? מקרים שגורמים לך לבכות אך ישעשעו את קהל הפורום הנרחב?

leeloo

New member
ברכות חמות גם לנו - פורום אוכלי בשר

כן, זה לא היה רק חלום או הלצה משעשעת בכנס מנהלים, היינו רציניים, ויצאנו אל אוויר העולם עם פורום חדש, שמקווים שישגשג בהצלחה, וכולכם מוזמנים אליו. מה מה יהיה בפורום: סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה. מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו. זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים. אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה. אז הצטרפו אליי ואל טאז עכשיו! anashim.tapuz.co.il/meat

מיטללל

New member
הופה הופה פורם ביחד

הופכים את זה לקטע רציני, אה? :) ליאתי אני חייבת לציין שגוון התכלת נורא מתאים לך. איך את מרגישה?

leeloo

New member
יקירתי יכולת לראות אותי בתכלת מודגש

גם בפורום השני שלי (סרטים)... בכל מקרה, תודה.. ותשמעי, קודם זה חברות, אח"כ פורום.. מי יודע מה יהיה מחר! ואני מרגישה הרבה יותר טוב, אחזור מחר לעבודה (בתקווה שיקחו אותי..) שוב האנטיביוטיקה עובדת עליי כמו שאקסטזי עובד על מסומם.. קח כדור, וכל הכאב יעבור.. מסוממת שכמותי.. ומה איתך ילדה?

מיטללל

New member
יש פורם סרטים?

באמת אמרת על זה משהו.. נבדוק את זה. הכל בשביל לראותך בתכלת :). כן כן.. כל זוג עובר את שלב "הפורם ביחד". "מה יודע מה יהיה מחר"-ניצן-תיזהר!!!
סתם. סתם. אנטיביוטיקה זה מגעיל! ואל תגידו שלכדורים אין טעם.. זה שטויות. אני זוכרת שהייתי ילדה קטנה והייתי עושה הצגות שאני חולה.. הרופאים הרשעים לא היו קולטים שזאת הצגה ותמיד אבל תמיד היו מביאים לי את הרעל הזה. תיזהרי! איתי? הכל בסדר. מחר אני חושבת להתחיל לחפש עבודה חדשה {
} שלחתי לך מסר, לא הגיע?

leeloo

New member
כל הסימנים מצביעים על...

(כמחווה לפרק של חברים שאני וטאז ראינו אתמול ביחד...) ויקרתי, זה כל מה שרופאים יודעים לעשות.. אנטיביוטיקה וכדורים משככי כאבים שיכולים להרוג סוס (סורי על הקונוטציה טאז..) וזה לא מגעיל אם את לא שמה את זה על הלשון וישר בולעת.. טוב מספיק שיחות לא מעניינות, נמשיך את הדיון הזה במסרים (שלא קיבלתי ממך, דרך אגב..) (ומה קרה לעבודה הקודמת?)

אושר מ

New member
אני גם ראיתי את זה!!

זה הפרק שמוניקה וצ´נדלר מהמרים על נישואים. חסר לכם שאין ליה זמנות לחתונה!! (שתערך כידוע על הים, כשהחתן והכלה מגיעים על סוסים. מאיפה זה מוכר לי?!)

ולמה גמרתם את כל הכנפיים?

ובלי להעכיר את האווירה, אני מאחלת לכם שלום קר עם פורום צמחונות וטבעונות, הידועים במלחמתם העקשת בכל הנוגע לנושאי ניצול דיכוי ואכילת דברים חיים או שכבר מתו. (רמז: טלי עוד לא ראתה את ההמלצה על הפורום שלכם). ולשירה, הסבר לגבי העלמותו הזמנית ואולי הסופית של הנוירומטר, יגיע בימים הקרובים.

למעלה