אכן ../images/Emo42.gif סביר, אתר משעשע, ג´ב !!!
ראשית, אשמח להודיע רשמית ששרשור זה הוא שרשור ה
של היום. לכאן תוכלו לשרשר את הרהוריכם הפילוסופיים האחרונים, מודעות דרושים, הצעות נישואין ומכירת הרכב. לכל מי שמצוות למשימה הערב, קבלו ביטול. ג´ ממחלקת אביזרים טקטיים שהיה אמור להביא לכם את תחפושות המיקי מאוס, נתקע במשימה שהתפשלה בבומביי. תחפושות הבאגס באני אמנם פנויות, אך הן לא יתאימו למשימה המבוקשת. הודעה בדבר חידוש הפעילות תגיע בהמשך.
תוצאות הסקר
כזכור לכולכם, השאלה היתה האם אתה מתיידד בקלות?
13 אנשים (20% מסך התשובות) ענו: "קלי קלות. אני מפתח שיחה עם כל איש ואישה. חברים רבים לי, ואין דבר אהוב עליי מלהכיר אנשים חדשים".
21 אנשים (33% ) ענו: "יחסית בסדר. אני יודע להתחבר, לפעמים קצת נתקע, אבל בסה"כ יודע את אמנות הסמול טוק".
16 אנשים (25% ) ענו: "לא ממש מסתדר לי עם זה. קשה לי בהתחלה ואני תמיד צריך שהצד השני יעשה את הצעד הראשון. אחרי זה כבר יותר קל לי".
9 אנשים (14% ) ענו: "הייתי רוצה להתיידד בקלות, אבל אני תמיד מרגיש שאולי אני נדחף, אין לי מה להגיד, ועדיף שאני אשב בצד".
3 אנשים בלבד ( 4% ) ענו: "מ ז ע ז ע. אני ביישן כרוני, לא יודע מה עושה עם רגליי וידיי, ומעדיף לשתוק. שונא את זה". בחישוב הכללי כמובן שלא נכללת נוטמג, ששוב לא הצליחה להתחבר לסקר ו/או להחליט מה דעתה בנושא (ואיש לא מזכיר את המילה
גריאטריה).
סה"כ בסקר השתתפו 62 איש, שזהו לנו שיא חדש !!! סקר חדש יתפרסם, אין לדעת מתי ומדוע.
היום, אם ירשה השם או בלעדיו, יתפרסם הטור הראשון של חברתנו היקרה שירה דיווידסון. אני מניחה שהאירוע המרגש יתרחש לקראת אחה"צ, שכן היא בשעות אלה היא כמובן מבצעת עבודות שרות הכרחיות בבית ספרה. ברוכים הבאים לכל חדשינו שהצטרפו בימים האחרונים. zimes ראשנו הגדולה מעט עסוקה בימים אלה (ומי היה שאמר שיש לי את היכולת המופלאה לבחור את הראש הגדול
היחידי מבין החברים שיש לו שבוע עמוס ביותר..?). לפיכך, עקב העדרותה, מרשה אני לעצמי לברך אתכם על הצטרפותכם, מקווה אנוכי שבעיותיכם רבות הן ומצוקותיכם עצומות הן. אמנם אני אמורה לבחור אייקון מברך לשם הפעולה, אך כמדומני שכוחי לא יעמוד לי בכך הבוקר. בכל מקרה, שיהיה יום פרובלמטי לכולם, רווי דילמות בלתי אפשריות ומעיקות, וכמובן שאם אשכחך ירושלים, אנגב חומוס באבו גוש.