חם לי

../images/Emo42.gif חם לי ../images/Emo72.gif

נוגעת לא נוגעת,אני חמה אני רותחת. עומדת יושבת קמה הולכת. מסתובבת ערומה מביטה במראה רוח קרירה את הפטמוות מעמידה מעבירה יד על גופי מרגישה מה זה עושה לי יש לי זרמים בילתי נשלטים יש לי חשק להרגיש משהוא עמוק בפנים לילה שמלה דקיקה לבנה הולכת ברגל אתה גר במרחק הליכה לא מכירה אותך רק מבטים הבאת לי מעטפה עם מפתח וכתובת בפנים עולה במדרגות נועצת מפתח לא מביטה פוסעת ישר לחדר השינה רואה אותך סדין מכסה רק את החלק שאני רוצה ואני כבר בלי השימלה בודקת רמת רטיבות אני במצב הצפה מתיישבת על המיטה את הסדיין מזיזה מקרבת אליך שדיים מתחכת בך וישר מעמידה את הזין שלך מתישבת עלייך משאירה שלולית רטובה אוחזת בך ובבת אחת מחדירה אותך מעירה אותך אההההההההה, איזו הרגשה אתה מביט המום רק בהתחלה אבל אני רוכבת עליך מזיינת אותך צריכה אותך יורדת עליך ועולה מתרוממת מוציאה אותך עד לכיפה ואז בבת אחת מתיישבת חזרה התחלת סוף סוף לשתף פעולה אתה מרים את הישבן שלך מעמיק את החדירה אני רוצה עוד אני מגבירה את הקצב עוד מגבירה את העונג בחדירה עודד כן ככה אני רוצה אותך אתה מצמיד אותי אליך מזיז לי את הישבנים הרעב הזה שבא לי מבפנים אני מתנועעת בקצב מטורף הנה זה בא אני עולה עולה עולה ואז אהההההההההההההההההה צעקה אחת ארוכה לא חכתי לך אני נופלת על החזה שלך מתנשפת ואתה מביט עלי על האור מהחלון שזורם עלי מנסה להבין מה קרה לי מאיפה האומץ התעוזה לבוא אליך ככה אבל אני פשוט נשכבת על גבי לוחשת צריכה שתזיין אותי מסובב אותי על גבי בלי הרבה שאלות וחודר אלי עמוק עמוק קדימה אחורה כל התנחות הכי עמוק שיכול להיות שנינו מטרפים זקוקים למגע בלי דיבורים בלי נשיקות צורך מטורף חדירה אתה נכנס יוצא אתה מפמפם אותי אני נאחזת בך מתרוממת אליך מעמיקה את החדירה הרטיבות שלי משמיעה קלות מוטרפים יש ריח מיוחם באויר חזק אני צועקת לך ואתה מבצע משאיר עלי סימנים על השדיים וכל גופך מלא סריטות של צפורנים ככה אני רוצה להרגיש אותך ממלא את כולי משקיט את הרעב שבי יחד מתפוצצים התפוצצות אחת שתיים שלוש מיוזעים מתחבקים מתקרבלים בלי שום מילה אני עייפה עיניי נעצמות קבלתי מה שאני צריכה עכשיו אני שבעה שניה לפני שעיני נעצמות אני שומעת אותך לוחש: "תבואי תמיד רעבה " מחייכת ונרדמת איתך.

Kטלנית

New member
../images/Emo175.gif להביא לך לשתות????

האמת שלא בא לי, דווקא כייף שחם לך ואת רעבה תראי מה קורא את כותבת נפלא

ferdinand

New member
אוף, אוגוסט, אוגוסט!

מה עשית?! יא - אללה בא לי עכשיו לרדת על חבילה שלמה של M&M

../images/Emo25.gif תודה לכולם

בכייף אני אכתוב ככה בין לבין שירגע קצת לחץ מהעבודה
יום מקסים לכולם!

למעלה