חזרתי......

salpter

New member
../images/Emo42.gif חזרתי......

הי לכולם! אני אחרי, ממש מרגישה טוב הכל עבר במהירות ובשלום. נצפו ממצאים רבים שהוסרו ונפתחו, החדירה נעשתה דרך: הטבור, השחלה והבטן (אזור ניתוח קיסרי) לא נכנסו לי דרך הוגינה מדגישה! לכן לא כאב לי שום דבר לא היה לי צורך באופטלגין וכדומה לא הרגשתי שחיטטו לי (כמו אחרי גרדה), פשוט הרגשה נקיה. אחרי שיצאתי מהניתוח שארך שעה וחצי והתאוששות שעה, עליתי למחלקה ישנתי וכעבור כמה שעות בקשתי שיוציאו לי את הקטטר ואח´´כ עשיתי פיפי לבד, ומאותו רגע אני פנתרה, אסור לשכוח שאני עם תפר אחד (בבטן התחתונה ) שהוא דורש החלמה כמו: לא להכנס לג´ינס, לא להרים משאות כבדים, לא נעים לקבל מכה וכמובן לא ניתן לישון על הבטן. קבלתי את כל הודעות העידוד שלכן בטלפון, כאשר חברה הקריאה לי אותן - תודה לכולן זה היה מאד מעודד. שמחתי לקרוא על ההצלחה של רוני 30 - בהצלחה בהמשך ושיעבור בשלום. נהנתי לקרוא את מכתבה של מרב - יקירת הפורום משכבר הימים, המון הצלחה בדרך החדשה. ביי דפנה.

עמית@

New member
הי דפניה- שמחה לשמוע שעבר בשלום

ועכשיו את נקייה ומצוחצחה מבפנים ומבחוץ. תנוחי טובטוב ותכשירי את עצמך לבאות בהצלחה עמית

salpter

New member
ואיך אפשר בלי הומור ../images/Emo97.gif

אתם זוכרים את הבהלה לווליום? אז ככה. שעה לפני הניתוח בא להכין אותי אח, עשה הכנה לאינפוזיה, לקיחת דם וכוי´. אחותי אמרה לו שהבטיחו לי ווליום. ´´אל תדאגי גם את זה היא תקבל´´ ענה האח. בסיום ההכנה של היד נטל האח מתוך אמפולה חומר למזרק והזריק לי לתוך הווריד, מאותו רגע נרגעתי וצחקתי, הסטלבתי על אחותי ואמרתי שהעצים בחוץ ממש ורודים, הייתי מבולבלת אבדתי את סדר ימות השבוע - בקיצור השפעות ווליום מה שנקרא, אבל בשעה שלוש עם הירידה לחדר ניתוח מגיע סניטר עם (תנחשו).... וליום ביד, מיד אחותי קפצה ´´אבל היא קבלה כבר , ישר לווריד?!´´ צחק הסניטר זה היה רק מים!!!!! כמובן שאח´´כ בלעתי את הווליום האמיתי.

שרילי

New member
דפנהל´ה, זה מזכיר לי סיפור דומה../images/Emo6.gif

קודם כל, אני שמחה שעברת הכל בשלום ועכשיו את בדרך להצלחה! אז פעם לפני המון המון שנים, היתה נסיכה... לא סתם, בטיול מפרך של הנוער העובד, כל החבר´ה היו על סף עילפון והמדצ´ים נתנו לנו "כדורי מרץ" שנוכל להמשיך במסע, ובאמת כולנו התעוררנו, קיבלנו כוחות מחודשים. בקיצור אח"כ סיפרנו בבית על הסמים המעוררים שקיבלנו ואל תשאלי איזה מהומה קמה!!! כמובן שהתברר בסופו של דבר שקיבלנו כדורי סוכרזית.!!!!! אז, דפנה, אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך!!! שירלי

ליברה*

New member
כמה נעים לשמוע גם דבר כזה,

שמשהו כבר מאחוריך ועבר בשלום ובקלות יחסית. זה מעודד ומכניס לפרופורציות, תודה לך והחלמה "פנתרית" שתהיה לך.

נועם@בת

New member
זהו, הוסרו המחסומים האחרונים להריון

מעכשיו כל מה שנותר זה לנוח ולהחלים. ואחר כך להכנס להריון בקלי קלות
סיפור הוליום שלך נשמע מדליק, מלמד עד כמה אנחנו בעצם יכולים להרגיע את עצמנו אם נאמין בזה. תבקשי וליום כזה גם בלידה
תשמרי על עצמך, אל תתאמצי ואל תנסי להיות גיבורה מידי. תהיי פנתרה אמיתית (שהולכת לאט ובשקט על ארבע
) רפואה שלימה מחכה לך כאן לחתירה אחרונה {חמסה| נועם

רומי^^

New member
דפנה-איזה כייף לשמוע ממך ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בו´נה - את משהו!!!!! לקרוא את מה שכתבת ולחשוב על מה שעברת....מורידה בפנייך ת´כובע!! העיקר שעכשיו שום דבר לא יפריע בדרך להריון המיוחל!!! חוצמזה - התפר הקטנטן שדורש החלמה - פשוט "תתאמני בלהיות בהריון" (משאות כבדים, שינה על הבטן וכו´) ככה שכשתגיע שעת ה "ש" - יהיה לך יותר קל
תנוחי הרבה. תתפנקי. שמחה שעבר בשלום

רומי^^

New member
../images/Emo32.gifלא מצליחה לשלוח לך מסר עם

מה שביקשת ממני ב
חפוז. משום מה זה כותב לי ERROR כל הזמן. אנסה יותר מאוחר הערב, טופ

מיכל ק-ש

New member
דפנוש,

איזה יופי שאת אחרי. עכשיו ה"שטח" מוכן לקראת הריון. מתי את יכולה לחזור לטיפולים?

דפנה הגיבורה ../images/Emo45.gif

ובצעדי פנתר תתקדמי לך לעבר המטרה הבאה... מחכה לתשובה ממך לגבי המפגש
החלמה מהירה לך

הרמוניה

New member
ברוכה השבה../images/Emo39.gif

מקווה שהרחם מוכנה ומזומנה לקבלת אורח(ת) לתשעת החודשים הבאים.... כמה זמן את צריכה לתת למקום להחלים לפני שאת יכולה להתחיל לנסות שוב? (ואגב-אם את נורא רוצה לישון על הבטן נסי לשים כרית על הצד לתמיכה אצלי זה עבד לא רע) הרמוניה

למעלה