חזרתי...

אוריקס

New member
../images/Emo42.gif חזרתי...

פולין, שואה, מחנות, טרבלינקה, מיידניק, אושוויץ. עצוב, שמח. טקסים, קטעים. אוכל - מגעיל. פולין - מהממת. פולנים - נחמדים. ישראלים - פחות. שעות שינה - חסרות. עייפות - בשפע. וורשה - מהממת. קראקוב - גם. אושוויץ - פסטורלי. טרבלינקה - כלום, קר. בתמונה - בית קברות יהודי בלודג'.

../images/Emo45.gif

אני הכי אהבתי את הקור שם... (אתה לא היית במרץ
) אהבתי כשעומדים בכניסה לאושוויץ ורואים את כל הבתים במחנה... אני אמצא תמונה לקראת שעות הערב. גם טרבלינקה היה חזק...

Mapisto

New member
אני הייתי באושוויץ ב4 מעלות

עם 4 שכבות היה לי קר

אני הייתי ב2- והיה נעים...

פשוט השכתוב על הגוף לא משנות המון (באופן יחסי). פשוט צריך כפפות טובות, כובע, וגרביים מצמר אלפקות
. וכמובן גופיה תרמית. 3 שכבות הספיקו לי.

שברת שיא../images/Emo70.gif

אבל בקור הזה זה לא משנה 4 מעלות או -3. עדיין קר
הכי גרוע זה הגרביים. הכל לח שם ואז זו בעיה.

טיול בית ספרי או פרטי?

אצלנו ליפני שנה, בשהיה הטיול החברה (לא שלי) החליטו להישתכר ועשו צרות, חלקם נעצרו, אני לא אוהב את הסוג של הטיול הבית ספרי הזה, המוני מידי לדעתי, באופן פרטי? בבקשה.

havlaz

New member
טיול?

שאתה מציג את המסע לפולין כטיול זה באמת נשמע טיול בשביל הכיף, לראות אתרים ולעשות בלאגן עם החברים. אם כבר השם הנכון הוא "מסע", או ליתר דיוק, "משלחת".

ממ..

אצלנו זה כבר מזמן לא משלחת או מסע, אפשר להגיד טיול לחוץ לארץ, לא יוצר מיזה (ואני לא גאה בזה).

אוריקס

New member
זה שאצלך יש ערסים אינפנטיליים

זה לא בעייה שלי. אצלנו אנשים *קצת* יותר בוגרים.

דבר ראשון אל תכליל

אנשים (סליחה, ילדים) שדיברתי עליהם הם חלק, לא כולם, אני שמעתי על מיקרה כזה בשדרות לדוגמה, אני לא יודע איזה בית ספר בדיוק. וזה לא בעייה שלך, זה בעייה של בתי ספר שלוקחים את כולם בימקום את אלה _שבאמת_ אכפת להם מהטיול, וזה לא יקרה בזמן הקרוב כי מי שבאמת מחליט את ההחלטות האלו הוא זה שכל הכסף הגדול מישתלשל לו לכיס (כמו כל דבר אחר במדינה).

Mapisto

New member
בסדר

אין לזלזל בחשיבות, אבל אי אפשר לומר שלא היו קטעים שלא נהנתי שם (אם אתה מבין למה אני מתכוון
)

למעלה