חדשה

yarden28

New member
../images/Emo42.gifחדשה../images/Emo42.gif

היי אז אממ.. אני ירדן 14 ת"א ובאתי לפה בעקבות בר
אז תקבלו אותי יפה? + מעולם לא עסקתי בדיבוב אבל תמיד זה היה נראה לי אחד ה-דברים הכייפים ומהנים.. בכל מקרה אני חוסכת לקורס ומנסה לשכנע ת'הורים לשלוח אותי לזה..

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

אני אורי, בת 14 גם, וחוסכת כרגע... השתלבות נעימה. *ובא לי גם להוסיף תמונה*

מאיוש33

New member
ירדן?? ../images/Emo80.gif

הוו אנחנו הולכות להיות חברות טובות מאוד P: .....ואם את תוהה למה אז זה בגלל שהצצתי בחתימה שלך וגיליתי שאת אוהבת את טוקיו הוטל!!@#$ יאיי! וחוצמזה קראתי אתמול כתבה על פאראמור ב"ראש 1" ודי נדלקתי עליהם אבל עדיין אני לא יודעת עלייהם כלום ..
אהה..ואני מאיה, בת 14 מראשון לציון , עומדת לעבור קורס דיבוב בחופש הגדול ובנתיים חוסכת [ מואההאהה 730 ש"ח כבר אצלי בכיס
DD: ]

yarden28

New member
בחופש הגדול?כיף לך.

אשכרה היה לך זמן.. אבל לי היה יותר כיף!הייתי במשלחת לדרום אפריקה מהבלט שלי@$^#%&#%^ את מוזמנת להכנס לפורום paramore !אני נמצאת גם שםD: ואכן אכן טוקיו הוטל טובים ולא אכפת לי שכולם אומרים שהם גרועים =.= מאז הקורס יצא לך לדובב משהו?+איפה עברת אותו?:] [ולי יש 500 ש"ח מואהחעחעחע]

מאיוש33

New member
לא עברתי קורס... [ לצערי :( ]

אני עומדת לעבור קורס בחופש הגדול... :( נו טוב, אבל תמיד אפשר לפנטז XD

ellapr41

New member
ברוכה הבאה!

אני אלה בת 14 מרעות.. אחרי אודישינים בנלס, מחכה שהקורס יפתח..
בהצלחה והשתלבות מהירה!

MorraniChan

New member
ברוכה הבאה ירדן! D:

היי, אני מורן. בת 16 ומדובבת :) סיימתי קורס דיבוב לפני חודש וחצי ודיבבתי בפוקימון וממלכת תראביטיה בנתיים
אז כמו שכבר אמרתי: ברוכה הבאה + השתלבות מהירה!

mikeys barking

New member
זאת ירדן בת דודה שלך? ../images/Emo12.gif

או שאני סתם מקשרת דברים לא קשורים X= כי אני זוכרת שזכרת אותה בשישי אבל לא ממש הקשבתי למה שאמרת אז אנ'לא זוכרת
המ בכל מקרה, הכינוי שלך [ירדן] מוכר לי. את בפורום אופנה/אופנה אלטרנטיבית? <: אה כן, וברוכה הבאה ^^~

BambiBar

New member
לא חחח

גם לה קוראים ירדן פאר, אבל זאת לא בת דודה שלי XD איזה צירוף מיקרים הא? וכן היא מפרום א"א

porky169

New member
מה זה א"א?../images/Emo134.gif

יש הרבה פורומי א"א כמו אריק איינשטיין

דוווושה

New member
ברוווך הבא..:)

היי ..אני דשה (דריה ) בת 12 וחצי מנתניה ממ עברתי קורס ליפניייי חצי שנה (ניראה לי ) או יותר .. דיבבתי בקולות רקע ב"ממלכת טרביתיה" ולמזלי היום בהקרנה דיברתי עם יפה והיא אמרה לי שעוד השבוע היא לוקחת אותי להיות אחת מהאחיות של ברוק ...יאיייי חח סליחה אהה והישתלבות נעימה ..:)

דוווושה

New member
חחח...

חח כש אני עייפה אני ליפעמים כותבת דברים טיפשים אז תיקוון ... ברוכה הבאה ....:)

למעלה