חדר אטום ?

איל באש

New member
../images/Emo42.gifחדר אטום ? ../images/Emo140.gif

שבת שלום ומבורך לכולם שבת שקטה של שקט ושל אהבה שבת של משפחה וחברים. אנחנו יכולים לבחור איך לחיות את החיים שלנו גם במצב של איום מתמשך כזה. אנחנו יכולים לכבות את הטלביזיה , ולראות פחות חדשות, אנחנו יכולים להתעדכן פעמיים ביום ולא כל שניה, או כל חצי שעה שיש מבזק חדשות. זו בחירה שלנו בלבד! אם יקרה משהו נדע גם אם לא נשב דבוקים למסך הטלביזיה. גם ככה המצב מלחיץ אז למה להלחיץ את עצמינו עוד יותר? למה להתסיס את עצמנו עוד יותר עם החדשות נונסטופ? יש לנו חברים משפחה, ושבת שלמה להעביר בשמחה ובכייף, אל נשכח שהחיים ממשיכים ואנחנו יחד עם החיים. שום דבר לא קרה עד עכשיו, והאיום על ישראל מזערי, זה כולם אומרים. אז בואו נמשיך להיות אופטימיים , בואו נשדר אופטימיות ואהבה לסובבים אותנו, בואו ניצור מציאות אחרת במצב הזה. והמבין יבין. בהמון אהבה איל באש

../images/Emo20.gif אופטימיות , אמרת........../images/Emo20.gif

אופטימיות, קיבלת! כדאי להיזכר בשירו הנפלא של לואי ארמסטרונג: "what a wonderful world " אני רואה עצים ירוקים וורדים אדומים רק בשבילי ובשבילך הם מלבלבים ופורחים ןאני חושב לעצמי איזה עולם נפלא.
אני רואה שמיים כחולים, ועננים לבנים היום מבורך והלילות קסומים ואני חושב לעצמי איזה עולם נפלא.
בשמיים צבעי הקשת כל כך יפים משתקפים בעליזות בפני האנשים אני רואה איכפטיות וגם אהבה אנשים שנותנים בלי תמורה. אני שומע תינוקות בוכים אני צופה בהם גדלים כל יום הם לומדים, מתפתחים ומחכימים. כבר עכשיו הם יודעים יותר מאשר אי פעם אדע ולכן אני חושב שהעולם הזה נפלא.

spidi2

New member
שבוע נפלא, אוהב, מואר ומלטף../images/Emo70.gif

ויפסיקו את עניין ערכות המגן הצמודות.... כי זה "חתיכת פרוייקט" לפזר את הנסיכים שלי למסגרות החינוך עם ה"תיק" הזה. אז... מהר... מהר... לסגור עניינים, לסל וחסל

למעלה