חברים יקרים

Flash Button

New member
../images/Emo42.gifחברים יקרים

בעוד כמה זמן שעטנז חבר הפורום שלנו יהיה בצבע אדום בפורום, וזה יסמן אותו כמומחה במידה מסוימת בשפה האנגלית, וכחבר מובחר בפורום. לירן - לא היה לי זמן להודיע לך קודם
מקווה שזה מקובל עליך.

מה זאתומרת מה אכפת לי?

וממתי אתה מומחה באנגלית? אתה בן 40? פרופסור? משהו? סתאאאם צוחק איתך...אל תיקח ללב... בכל מקרה התגובה שלך לא מקובלת כי לדעתי למשתתפי הפורום יש זכות לדעת מי, מתי, למה, איך ואיפה.

שעטנז

New member
מה לא מקובל?! סה"כ שאלתי אותך

מה איכפת לך... והוא אמר "מומחה במידה מסויימת", לקחתי את זה כמחמאה
ואני, אכן מסכים
*נשמע לא טוב*... וואטאוור. וביליב מי, שאני לא לוקח ללב
נ.ב שכחת הכיצד, מה, היכן, וזהו לא עולה לי עוד

באמת שכחתי כיצד. תודה.

אבל היכן ואיפה זה אותו דבר, או ש-17 שנים חייתי באשליה?

שעטנז

New member
צר לי להודיעך, אך כן../images/Emo70.gif 17 שנים

במספר, חיית באשלייה גמורה, מידיי פעם קפצו לביקור פיות, פיגמיז, והיודה הזה שכולם לא מפסיקים לדבר עליו... אוףףףף שכחתי איך אומרים שדון, משהו עם למ"ד וקו"ף... עולה לי רק לקסודוס... תראה "היכן" ו"איפה" הן שתי מילים שונות בתכלית. למה
כי אני סייד סו
*מחכה עד שתעלה לי המילה*... לפרקון!!!! יוצי, זהו, גם הוא בא לבקר... *ללחוץ על SEND, או לא ללחוץ...*

אנחנו לא בארילנד,

כך שלפריקונים לא ביקרו אותי. וסלח לי אם אני לא שם קצוץ על מה שאתה אומר.

שעטנז

New member
חחח גם אני אומר קצוץ, וזיפת...

ומן הסתם, אתה לא אמור לשים קצוץ... ככה שאני לא סולח

שעטנז

New member
אתה אמרת...

"וסלח לי אם אני לא שם קצוץ על מה שאתה אומר.", אז אמרתי שאתה לא אמור לשים קצוץ (על מה שאני אומר)... ואמרתי בצחוק שאני לא סולח לך (אמרת "סלח לי") ...

שעטנז

New member
נגיד שהבנתי... LOL ברצינות שלא

הבנתי. חחחחחחח וכאילו אני נטעתי עץ בארץ ישראל.

הנה, נתת דוגמא מושלם

פינה:בית
עץ:יער עשית פסכיומטרי, לא? אם כן, אתה אמור להבין את זה: נטעת עץ? אני נטעתי יער!

שעטנז

New member
LOL ../images/Emo6.gif ד"א, לא עשיתי פסיכומטרי...

אבל לקחתי מחבר שלי את הספר של המילים באנגלית
. וכן אני יודע למה אתה מתכוון, עם הזה שנתת, עם הדוגמא המשולם... LOL

הרמה של האנגלית בפסיכומטרי

נמוכה מאוד. העברית לעומת זאת...אלוהים ישמור- יש שם יותר לועזית וארמית מאשר עברית! בכל מקרה קיבלתי בפסיכו' בחלק האנגלית 146 מתוך 150! וכמובן, שהחלק של העברית הוא זה שהרס לי את הציון... אה, וקיבלתי 100 במתכונת באנגלית...סתם משוויץ, אל תתייחסו.

שעטנז

New member
תזהר תייכף רצף משהו של החלל תבוא

ותרד לך על החיים פור בי'ינג אפפיטי... אני אול 4 איט
כן אני יודע למה אתה מתכוון, חבר שלי היה שואל אותי מילים בעברית, וכאילו, תמיד אמרתי שלא איכפת לי... ואמרתי כל שנייה "יוווווו איזה הגזמה", כאילו באמת התלהבו!!! לא ידעתי כלוםםםםםם
ד"א היום היה לי מגן באנגלית. וכמו דפוק רשמתי 500 עמודים... זה הדבר הכי לא טוב אצליייייי. המורה שלי גם צועקת עליי, אמרה שאני מזיין לה ת'שכל *איזה מותקקקק*... אבל מה אני אעשה?! כשזה זורם זה זורם
ויווווווווווווו איזה כתב יפה יצא לי במכתב הרשמי!!!! איך התלהבתי, זה היה כזה כמו בסרטים. *אני רושם במחובר
* בקיצור הסינסירלי יצא לי כזההה יפה
LOL

למעלה