חברה
!

Flash Button

New member
../images/Emo42.gifחברה../images/Emo66.gif!

מעניין אותי לדעת..שרשרו (למי שעשה) את תוצאות בחינת הבגרות שלכם באנגלית..וגם דברים כמו כמה קיבלתם, במה התקשתם, כמה יחידות, וכו.. אני אישית חושב לעשות 5, אבל שמעתי שאפשר גם לעשות 7? על מה מתבססות שתי היחידות האלו?

ברור שכדאי לך לעשות 5!

4 ו 3 זה בכלל חסר רמה. 5 לא קשה בכלל, אין מה לדאוג. 7 זה לא בדיוק 7. 7 זה 5 יחידות רגילות, ובנוסף 2 יחידות תירגום, שלא מקנות שום דבר,אבל אם אתה מאוד אוהב אנגלית, כדאי ללכת על זה. רק תדע שלא בכל בית-ספר יש אפשרות לעשות את 2 היחידות האלה.

כן, למשל בשלי אסור היה../images/Emo10.gif

בכל מקרה בגרות עדיין לא הייתה לי, אבל יש לי כהר ציון מגן לבגרות- 100
. וגם עשיתי בגרות בע"פ. וגם שם 100
.

ketty the sheep

New member
כן גם אצלנו אסור

בעיקר בגלל שלא יהיו הרבה שירצו להמשיך בזה. אני עוד לא הגעתי לבגרות שלי, אבל אני דיי בטוחה שאני הולכת על 5 יחידות
.

...

עשיתי 5 יחידות בשנה שעברה (כיתה י"א, אנגלית מואץ.) היה לי 100 בבגרות בע"פ 99 בבגרות בכתב 98 בציון השנתי ובסופי קיבלתי 98. במה התקשיתי? בכתיבת המכתב, אבל זה היה יותר בגלל הנושא המעפן שהם נתנו.. 7 יח"ל... צ'מע, בתכל'ס משתלם לך לעשות את זה אם אתה מחפש להיכנס לחוגי הספרות באוניברסיטה, בעיקר לתחום התרגום, למרות ששמעתי שבזמן האחרון גם שם זה כבר לא כ"כ נחשב - בעיקר בגלל שרוב בתי הספר לא מציעים אופצייה להגביר ל-7, אחרי שהם נוכחו לדעת ש-א) רוב התלמידים לא רוצים לעשות את זה, ו-ב) גם אלה שכבר נכנסים לקטע בד"כ מוותרים באמצע כי זה סתם מוסיף להם לחץ ללימודים. עצה שלי? תישאר ב-5. יחסוך לך הרבה כאבי ראש.

Human Nature

New member
זה תלוי איפה. |טל| †

אצלי בשנתון (י'), כתת אנגלית של שבע, מורכבת מ-38 תלמידים (אם אני לא טועה
).

Flash Button

New member
WOWOWOWOW../images/Emo70.gif

99 בציון בגרות אנגלית
אני מצדיע לך
ומקווה גם לציון כזה...

המממ...

1- מה יש להתלבט כאן? מציעים לך 5 (את הטוב ביותר שניתן) קח! חוצמיזה למיטב הבנתי יש מבחני רמה, לא? 2- 2 היחידות הן נפרדות(כך אצלנו), אני מסיימת השנה 5 (100 בבגרות בע"פ, אוטוטו מגן, אני אעדכן) ושנה הבאה ממשיכה לעוד 2. עד כאן.

שעטנז

New member
היום ראיתי שיהיה לי ציון מגן 100

באנגלית.
איזה יופיייייי... ו-UMMMM, אין לי חלקים שאני יכול להגיד שהם קשים לי... בשבילי זה רגיל. יורד לי לרוב על קאפיטל לטטרז אחרי נקודותיים, וכל מיני שטויות כאלה...

למעלה