../images/Emo42.gif ועידכון קטנטן...
אתמול בשעה טובה (או לא?) יצא הסרט TWILIGHT שמבוסס על הראשון בסידרת הספרים של דמדומים. לארץ הוא יגיע בעוד ארבעה שבועות. מישהו מחכה?
חוץ מזה מה את קוראים/כותבים/צפיתים לאחרונה בנושא ערפדים? עליי לאחרונה נפלו כמה ספרים שרציתי לקרוא הרבה זמן... -סיימתי לקרוא את "שטן מוצץ דם" החביב, שבניגוד להבטחה על גב הספר שהדמויות הן בלתי נשכחות וכט', כבר שכחתי. ספר נחמד, אבל אחד כזה שקשה להתחבר לדמויות שבו, שכן הם דיי רייקות מרגש וממחשבות, ומלאות במעשים, כפי שאני מצפה כקוראת שישתפו אוית בהן... - אני עדיין בעמודים ה200 שלי בECLIPSE של סטאפני מאייר ותקועה שם כבר איזה חודש, לא כי הספר לא טוב, אלא פשוט כי הוא לא ממש מתקדם וחופר. - אחריי הרבה זמן שהספר היה נעדר מהספרייה שלנו , סוף סוף מצאתי את "דרקולה", הגירסא המלאה המתורגמת, ואני מאוד מרוצה! חשבתי לעצמי ספר בן 110 שנה לא יעניין אותי, ובפרט הכתיבה הישנה שלו...אבל הופתעתי לטובה. הנופים שהוא יוצא, והמראות הם אפלים הרבה יותר מספריי אימה חדשים, ולמרות שאין שם את האקשן המתמיד של "למצוא ולהרוג את הרוזן" והעניינים מתקדמים יותר לאט הוא מצויין וסוחף עד כה. - השאילו לי את "ההיסטוריונית" עב הכרס, נראה מתי ייצא לי לקרוא אותו
אתמול בשעה טובה (או לא?) יצא הסרט TWILIGHT שמבוסס על הראשון בסידרת הספרים של דמדומים. לארץ הוא יגיע בעוד ארבעה שבועות. מישהו מחכה?