ועידכון קטנטן...

קרניjack

New member
../images/Emo42.gif ועידכון קטנטן...

אתמול בשעה טובה (או לא?) יצא הסרט TWILIGHT שמבוסס על הראשון בסידרת הספרים של דמדומים. לארץ הוא יגיע בעוד ארבעה שבועות. מישהו מחכה?
חוץ מזה מה את קוראים/כותבים/צפיתים לאחרונה בנושא ערפדים? עליי לאחרונה נפלו כמה ספרים שרציתי לקרוא הרבה זמן... -סיימתי לקרוא את "שטן מוצץ דם" החביב, שבניגוד להבטחה על גב הספר שהדמויות הן בלתי נשכחות וכט', כבר שכחתי. ספר נחמד, אבל אחד כזה שקשה להתחבר לדמויות שבו, שכן הם דיי רייקות מרגש וממחשבות, ומלאות במעשים, כפי שאני מצפה כקוראת שישתפו אוית בהן... - אני עדיין בעמודים ה200 שלי בECLIPSE של סטאפני מאייר ותקועה שם כבר איזה חודש, לא כי הספר לא טוב, אלא פשוט כי הוא לא ממש מתקדם וחופר. - אחריי הרבה זמן שהספר היה נעדר מהספרייה שלנו , סוף סוף מצאתי את "דרקולה", הגירסא המלאה המתורגמת, ואני מאוד מרוצה! חשבתי לעצמי ספר בן 110 שנה לא יעניין אותי, ובפרט הכתיבה הישנה שלו...אבל הופתעתי לטובה. הנופים שהוא יוצא, והמראות הם אפלים הרבה יותר מספריי אימה חדשים, ולמרות שאין שם את האקשן המתמיד של "למצוא ולהרוג את הרוזן" והעניינים מתקדמים יותר לאט הוא מצויין וסוחף עד כה. - השאילו לי את "ההיסטוריונית" עב הכרס, נראה מתי ייצא לי לקרוא אותו

דיאנה1

New member
למה לחכות? ראיתי אתמול ../images/Emo13.gif

היו לי ציפיות מאד נמוכות ואולי לכן נהנתי בסך הכל. פירוט חופר בקומונה של דמדומים.... ובטח תהיה גם ביקורת בבלוג באיזשהו שלב. פעילות ערפדית: גמרתי לקרוא את Dead to the World, מספר 4 בסדרת the southern vampires mysteries, הסידרה עליה מבוססת True Blood. מאד מאד נהנתי, אולי הכי אהוב עלי בסידרה. הורדתי את דרקולה לקינדל כשראיתי שיש אותו בחינם (חוקי כי כבר אין עליו זכויות יוצרים) ואני מתכוונת לקרוא אותו בהזדמנות. אני שמחה לשמוע שהוא מוצלח. את "ההיסטוריונית" קראתי לפני כמה חודשים ומאד מאד אהבתי. תהני!

קרניjack

New member
לא חוכמה שאת גרה בסיאטל../images/Emo6.gif

עד שאני לא אסיים לקרוא את ארבעת הספרים של דמדומים, אני נמנעת מלהיכנס לקומונה בגלל ספויילרים
מה אורך הסרט?

דיאנה1

New member
שעתיים בדיוק

בקומונה מסמנים ספוילרים ל Breaking Dawn אז אחרי שתסיימי את אקליפס (אם זה יקרה...) את יכולה להכנס בלי חשש.

אני מחכה לסרט :)

הציפיות שלי ממנו מאוד נמוכות, אבל נקווה לטוב. לפי דעתי ההתחלה של אקליפס אכן חופרת, אבל לאחר מכן העניינים מתחילים להסתבך ולהיות מעניינים יותר, ככה ששווה לך לקרוא. לפני שנה בערך הזמנתי את דרקולה מסטימצקי... אני עדיין מחכה
ובינתיים פחות יוצא לי לקרוא (אין לי זמן), או לראות סרטים (כנ"ל), אבל כן יצא לי לראות תמונות של "90 שנות ערפדים בקולנוע" או משהו בסגנון. הבחנתי בהמון דברים שחסרים, אבל בכל זאת נחמד להסתכל על התמונות :)

Berethor

New member
לא מחכה אבל הראה שיגיע

מספיק שזה סרט שעוסק בערפדים, צריך עוד סיבה ?. וכמובן שזה שהוא לא אנטי ערפדי תורם גם כן. מקווה שהיה סרט טוב.
You brought a snack ?!

למעלה