ה"י 26.5 הגיע הזמן לפתוח אחד חדש
M Macbook New member 26/5/09 #1 ../images/Emo42.gif ה"י 26.5 ../images/Emo42.gif הגיע הזמן לפתוח אחד חדש
T Touched By Angels New member 26/5/09 #2 עשיתי בסביבות ה-30%...../images/Emo219.gif CPQ עם חברה שלי שהפסדנו בהם כל הזמן בגלל לאגים. אני מקווה להכנס עכשיו לפארטי שננצח בה. אני ארביץ לחברה שלי,עשינו טרייד פיים והיא לא..פיימה אותי. ._. טוב נו קיללתי אותה ליד כולם בשפיגלמנס אופיס.
עשיתי בסביבות ה-30%...../images/Emo219.gif CPQ עם חברה שלי שהפסדנו בהם כל הזמן בגלל לאגים. אני מקווה להכנס עכשיו לפארטי שננצח בה. אני ארביץ לחברה שלי,עשינו טרייד פיים והיא לא..פיימה אותי. ._. טוב נו קיללתי אותה ליד כולם בשפיגלמנס אופיס.
T Touched By Angels New member 26/5/09 #3 עליתי ל-38. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif הודות לנווה שעשה איתי CPQ נחמד נורא. החלפתי לאוברול כחול כזה שקניתי לפני איזה שבועיים לול. ומטה פיה כזה.
עליתי ל-38. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif הודות לנווה שעשה איתי CPQ נחמד נורא. החלפתי לאוברול כחול כזה שקניתי לפני איזה שבועיים לול. ומטה פיה כזה.
R ReallyWrong New member 27/5/09 #4 76, 30% =) סיימתי את הקווסט עם הMDT, עכשיו אני צריכה Piece of crack שאני לא חושבת שאני יכולה להשיג אז אני אחכה עם זה קצת. שם עליתי ל76, ואז הלכתי עם מישהו ממש נחמד מהגילד לגוביס, סיידר רמה 90 (עלה ל91 שם) ועכשיו אני 30%.
76, 30% =) סיימתי את הקווסט עם הMDT, עכשיו אני צריכה Piece of crack שאני לא חושבת שאני יכולה להשיג אז אני אחכה עם זה קצת. שם עליתי ל76, ואז הלכתי עם מישהו ממש נחמד מהגילד לגוביס, סיידר רמה 90 (עלה ל91 שם) ועכשיו אני 30%.
S spongbob New member 27/5/09 #5 ../images/Emo110.gifנעה~ צרי קשר, אני אעזור לך להשיג את הפיס אוף קוקאין הזה, ויאללה יא בטטע~ עוד רמה ו70 אחוז ויש לך ליץ' ממני! יאללה כפרע! גוגוגוגוגוגו
../images/Emo110.gifנעה~ צרי קשר, אני אעזור לך להשיג את הפיס אוף קוקאין הזה, ויאללה יא בטטע~ עוד רמה ו70 אחוז ויש לך ליץ' ממני! יאללה כפרע! גוגוגוגוגוגו
R ReallyWrong New member 27/5/09 #6 חח סבבה, מחר כבר נדבר, אני מתה מעייפות יאללה נקווה שאני אתחיל להזיז את התחת עכשיו ואעלה כמו שצריך
T Touched By Angels New member 27/5/09 #8 אנלא אהיה בפורום ובמייפל עד יום ראשון../images/Emo10.gif + ז"א,מהערב של היום עד יום ראשון. טסה. אני מקווה לעלות ל39 לפחות היום. אני עם 40% ב38.
אנלא אהיה בפורום ובמייפל עד יום ראשון../images/Emo10.gif + ז"א,מהערב של היום עד יום ראשון. טסה. אני מקווה לעלות ל39 לפחות היום. אני עם 40% ב38.
T Touched By Angels New member 27/5/09 #11 יאי ישמצב שיהיה לי אינטרנט../images/Emo9.gif../images/Emo219.gif מצאתי את היואסבי הזה של האינטרנט ואני אקח איתי את הלפטופ. מקווה שזה יעבוד... ואני טסה לטורקיה. שונאת את המקום הזה,לא יודעת למה. שונאת בתי מלון.
יאי ישמצב שיהיה לי אינטרנט../images/Emo9.gif../images/Emo219.gif מצאתי את היואסבי הזה של האינטרנט ואני אקח איתי את הלפטופ. מקווה שזה יעבוד... ואני טסה לטורקיה. שונאת את המקום הזה,לא יודעת למה. שונאת בתי מלון.
D D amaged R oses New member 27/5/09 #12 איך אפשר לשנוא בתי מלון ;O אנשים מסדרים לך את החדר, בריכה, אוכל. אהמ ;O
G Guid New member 27/5/09 #13 טיסה מהנה! D: אני גם לא חובב גדול של בתי מלון, אבל לפעמים זה פשוט כיף ובריא... /tapuzforum/images/emo6.gif
טיסה מהנה! D: אני גם לא חובב גדול של בתי מלון, אבל לפעמים זה פשוט כיף ובריא... /tapuzforum/images/emo6.gif