השת"ם

../images/Emo42.gifהשת"ם

בחיי, אני מזה מקווה שזה היום הנכון. וול, אתן יודעות מה זה השת"ם
חדשות, שכחתן - תגידו ואני אסביר. יש היום שלוש קטגוריות של תמונות, ובבקשה, אל תגיבו עד שאני אכתוב שסיימתי לשרשר. אחרי זה, תגובות יתקבלו ביותר מברכה^^ אתן יכולות לשרשר היום דוליז מהפינה הזו, מלפני שבועיים או חודש, ממש לא משנה:]

challenge1

האתגר הפעם הוא דוגמאות, patterns. בד"כ, אנחנו מציירות בגדים מבדים חלקים, בצבע אחד. יש לזה יתרונות, כמו העובדה שרואים טוב יותר את ההצללה. גם לבגדים שמכוסים בדוגמאות יש יתרונות - בעיקר מבחינה עיצובית, וגם מבחינת ההצללה (מסתיר אותה כשהיא יוצאת גרוע
) דוגמאות עשירות וצבעים שונים מעשירים ו"מחיים" את התלבושת, "מעלים אותה כיתה". יאללה, נראה אתכן
עוד שלוש תמונות וסיימנו.

mirymoo

New member
מאיפה את לוקחת את כל זה????????

אני אכריח את עצמי לעשות

InvisibleTouch

New member
התמונות מדהימות.

אבל לי אישית היה עדיף אם היית שמה כמו פעם רק 3 תמונות כל פעם, כי פשוט. אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל הכל יפה ואז אני רוצה לעשות הכל ובסוף אני לא עושה כלום
. אז תחלקי את זה כזהP: נגיד 3 פאשן או 3 מצוירות שאחד מהם אתגר. או משהו כזה. באמת באמת שהתמונות מהממות. ואם אף אחת לא מסכימה איתי אז תתעלמיP:

אוייש, אני מצטערת

לא הייתי פה הרבה בימים האחרונים ולא ראיתי. אני מעדיפה להמשיך לשרשר הרבה תמונות, נראה לי שככה אפשר לקלוע לטעם של כמה שיותר בנות, וזה מה שאני רוצה. לא הבנתי למה את רוצה לעשות ובסוף לא עושה כלום>< ומה הקשר לכמות של התמונות.

למעלה