השמועות החדשות............

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gifהשמועות החדשות............

מקשרות את רובי עם הגיטריסטית הגבוהה במיוחד ליסה לברידג'[36], שהיא באופן מקרי בהחלט חברה טובה של קורטני לאב,והשמועות טוענות שהיא זו שהכירה ביניהם
[זוכרים את the ugly thing? אוקיי,רק בדקתי
] מספרים שהם יצאו לכמה דייטים,ביניהם ארוחה רומנטית ביום האהבה שהיה לא מזמן
"חברים" של רוב מספרים: "Robbie is completely bowled over by Lisa. Not only is she stunning looking, but she's bright and very straight-talking. "They met around Christmas and hit it off immediately. He's hoping that he's finally found someone he can have a proper relationship with. She understands the showbiz thing and has been a bit of a wild child, so they have a lot in common." תגובתה של ליסה לידיעה,לפני מספר ימים: "Oh God. What? Oh goodness. There's no comment. Thank you so much. Goodbye."
זה די חשוד...כל כך קשה להכחיש?
[כמובן משמאל,מימין זו הידועה לשמצה
] היא כ"כ הטיפוס של רובי
,אני מתחילה לדאוג

the robster

New member
רגע מה הגובה שלו?

אני יודעת שהוא 1.85 אז מה פתאום כתוב כאן 5.1 פוט שזה 1.55 מטר דייי!

a Warming Sign

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

אני גם לא מבינה במידות האלה,אבל הבנתי שהיא 6 פיט

erricaB

New member
דווקא אני שמעתי שמועה אחרת..

בירטניה סוערת עכשיו עם איזה שערוריה של רובי עם 3 כדורגלנים ידועים ובחורה אחת. השמועות אומרת שהם עשו אורגיה והעיתון ניוז אוף דה וולרד טוען שיש לו הקלטות\צילומים שמוכיחים את זה.. האמת,שלא התעמקתי,כי כול שני וחמישי יש עליו שמועה אחרת..אז הפרטים שרשמתי כאן מאוד כלליים אבל מי שרוצה יכול/ה להכנס לאתר של העיתון ,הם מוסרים שם פרטים מאוד ספציפים שהעדפתי לא לקרוא

a Warming Sign

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

חבול| אני הולכת לבדוק את הפרטים
את אלה שאני מעדיפה לא לקרוא אבל...נו,אני חייבת
אח"כ יקח לי שנים לעכל. כמו עם הסצנה האחרונה בcome undone

a Warming Sign

New member
אממ,את זה ראיתי../images/Emo12.gif

את בטוחה שזה קשור לרובי? ממש היה כתוב שם את השם שלו?
נראה לי מוזר קצת כי אחרת זה היה מופיע בכל מקום..

the robster

New member
מש לא קשור לרובי...

אין צורך להוסיף אותו לסיפורים מומצאים שבכלל גם לא קשורים אליו.

erricaB

New member
כן אני יודעת..

אבל הם קישרו אותו (לפחות ככה ראיתי שבוע שעבר)ואחי שקרא את זה במדור הספורט (בגלל הכדורגלנים שמעורבים בפרשה), הואיל בטובו לרוץ ולהראות לי + לבשר לי בפעם המיליון שרובי הומו
די כבר!!

LIADSES

New member
וואי איך לא חשבתי עליו?!

זה כתוב בעיתון הספורט כבר שבועיים. כל הזמן חשבתי שזה אלטון ג'ון או מישהו כזה, לא חשבתי אפילו על רובי! אפילו אם זה הוא, כל עוד הוא נהנה מזה, מצידי שימשיך...

למעלה