השיר שלי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהשיר שלי../images/Emo79.gif

[נו, פתחתי את זה גם בפורום ברי, מוהא] [כן, אפילו העתקתי משם את ההודעה] אז, אם יש משהו שלפחות אני אוהבת בשירים, זה שכל אחד יכול לקחת שיר ולהתחבר אליו באופן אחר לגמרי, ו"להלביש" את השיר על סיפור שקרה לו; והתוצאה: נדמה לפעמים שהשיר שנכתב נכתב רק על המקרה הזה ורק בשבילך. [אני יוצאת מנקודת הנחה שזה קרה לכם כבר פעם פעמיים או יותר בחיים] וכעת; אילו שירים גורמים לכם להרגיש כאילו זה נכתב עליכם/בשבילכם/כאילו אתם הייתם אמורים לכתוב אותם/ממש מוציאים לכם את המילים מהפה? [והסבירו, כמובן, גם למה. אם יש סיפור ספציפי, יהיה כיף לשמוע אותו]

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאני מתחילה../images/Emo13.gif

אז, השיר שהכי הכי רגם לי הזדהות הוא "אין לי מה לומר לך", ובעצם בזכותו נכנסתי לקומונת איגי וקסמן, ובעצם בזכותו התחלתי להכיר אותה יותר [לפני כן הכרי אותה גמכן מגיל 0, אבל רק את "תשא אותי לאישה" ו"בדרך למלווקי", וגם את "רק בשביל לקבל חיבוק" בשיתוף עם איפה הילד]. מה שקרה זו בעצם ה-פרידה שהייתה לי, בשנה שעברה, שגרמה לי להתמכר לשירים "אחרים", הרבה יותר טעונים ריגשית ופחות שמחים, שעוסקים בעיקר בפרידות ובדכאון ומרמור. המ.
. באותו הזמן הלכתי לידיד היקר, ולקחתי ממנו את שני הדיסקים הראשונים של איגי, שהוא גמככה לא שמע אותם [ובעצם, קנה רק כי אני שומעת אותה, למרות שאז זה היה פחות]. בכל מקרה, יצא לי להקשיב ל"אין לי מה לומר לך", והוא בעצם אמר את כל מה שאני רציתי להגיד ולא אמרתי, ועם הלחן הנהדר שלו, שמעתי אותו עשרות ואולי מאות פעמים במשך כמעט חצי שנה [בלווי צמוד של "הכל או כלום" של ברי סחרוף"]. שיר נוסף שמאוד נוגע לי, הוא "פחד". הוא לגמרי אחר, מפני שנקשרתי אליו בעיקר מפני שידיד אחר שלי [נדב הגבר. פנוי, למי שמחפשת גבר טוב עם ביצועים טובים ושיער ארוך, 703 בפסיכומטרי. אנילא מאמינה שאני מפרסמת אותו>>] פשוט היה אצלי ולקח את הדיסקים של איגי ושם את השיר הזה, וזה היה עוד לפני ששמעתי את כל הדיסקים מההתחלה ועד הסוף- ושוב. פשוט התמכרתי גם אליו בכיף, וגם הוא עוזר לי ברגעים קשים ביותר, וגם כשבא לי להזר בעבר הטוב עם נדב הגבר
.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifלא פשוט, לא פשוט.

צריך להיות כוסית, אינטיליגנטית, לא קטינה |מדי|, מעניינת, המ,. אוהבת בירה,. כלמני דרישות

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאז מה,

היית מגדירה את צעמך כבנאדם עם בטחון עצמי נמוך? [לא הגיוני שחובבת איגי וקסמן לא תענה על אףדרישה] איך זה שאת לא אוהבת בירה?

Sideitself

New member
לא הייתי אומרת על עצמי אף אחת

מהתכונות האלה זה פשוט יגרום לי להחמיא לעצמי ואני שונאת את זה ויחד עם זה בא הביטחון העצמי שלי שהוא לא כ"כ בשמיים. [גם לא אגיד על עצמי שאני כוסית או שאר הדברים, זה נשמע כזה מתנשא ומגעיל.. ואפילו קצת יותר מדי נרקסיסטי P:] (ואני כן אוהבת בירה. נורא. רק שאסור לי לשתות)

A t z a

New member
703 בפסיכומטרי../images/Emo3.gif?../images/Emo80.gif

נחמד לו
... אח שלי קיבל 740!
איכס

A t z a

New member
אהבתי את הרעיון!../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני אגיב בהזדמנות...

יש לי שיר...../images/Emo205.gif

אבל אין לי בדיוק סיפור עליו. בכל מקרה אני אכתוב קצת
אז השיר שלי הוא : תהרוג אותי לאט, והוא שיר שדי גרם לי להתאהב באיגי.. כמובן שהוא לא מהשירים הראשונים שהכרתי, אבל אחרי ששמעתי את איגי בפעם הראשונה , נורא התלהבתי ודיברתי על זה עם אחותי ואז היא אמרה לי שיש לה שיר שחמי כתב והלחין, ונתנה לי לשמוע קודם את הגרסא שבאתר שלו
, ואני חושבת שבאותה תקופה אני והיא התחלנו גם להתקרב יותר, אז אני פשוט אגדיר את השיר הזה כמקרב ביני לבין אחותי
זהו, מרגש

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהזלתי דמעות~

זה באתמ שיר נהדר, גמכן מאלו שהתמכרתי אליהם, אבל פחות.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo208.gif

כאילו, אני ממש מנסה לפעמים לפתוח כאן כלמני דברים חוץ מלהגיד שאיגי כוסית, וזה אפעם לא הולך. נו, ממש השתדלתי, שתדלו גם :|

red butterfly

New member
סחתיין על הרעיון../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

אין לי מה לומר לך. מזכיר לי איזה קטע שהיה לי עם מישהו, שהוא היה ממש חשוב לי ופגע בי כמו שאף אחד בחיים לא פגע בי ("אין לי מה לומר לך אהובי, רוצחי"). אני אחסוך ממכם את כל הסיפור.
אחרי הרבה זמן הבנתי שכל הסיפור איתו בעיקר חיזק אותי ככה שאיכשהו סלחתי לו ("אני סולחת לך"), והייתה תקופה שקצת התגעגעתי אליו ("מתגעגעת אליך") אבל היום הוא פשוט לא מזיז לי.
"תניח לי לנפשי"- בתקופה שאחרי זה היה לי די קשה להתחבר ולתקשר עם אנשים, כי פחדתי להיפגע שוב. הוא פשוט "רדף" אותי, גם כשהוא בכלל לא היה לידי. אבל כמו שאמרתי, היום אותו אחד כבר לא מזיז לי והמשכתי הלאה. בקיצור, אני מזדהה עם כל מילה בשיר הזה ובעיקר עם הפזמון. וואי, אני לא מאמינה שסיפרתי את זה.
*שולחת מהר לפני שאני אתחרט*

למעלה