העדכון השבועי

Angelus

New member
../images/Emo42.gifהעדכון השבועי../images/Emo42.gif

והרי החדשות -
עודכנו קטגרויות הגלריות, הקישורים והשאלות הנפוצות.
המגזין "GIANT" פירסם כתבה גדולה ומושקעת על זאק בראף, ובנוסף - ראיון מעניין עם ביל לאורנס שלוקח אותנו איתו יחד כמה שנים לאחור. המאמר מכיל גם פרופילים (ותמונות חדשות) של חברי הקאסט. מומלץ לקרוא.
חדשות טובות לצופי העונה ה-5 : בשעה טובה, אולימפיאדת החורף הסתיימה (
) ולשמחתנו הרבה, מחר, ביום שלישי, ישודרו שני פרקים חדשים ברצף (פרקים 11 ו-12).
חדשים בפורום
ברוכים הבאים לכל המשתמשים שהצטרפו אלינו לאחרונה!
תזכורת - בשבוע הבא, ביום שלישי (שעה 21:00), "סקראבס" עולה לאוויר בערוץ yes stars. לרשום ביומנים.
ציטוט השבוע -
(To J.D) The Janitor: "You seem unhappy. I like that."​
חבר'ה, אתם מוזמנים לשרשר לפה כל עידכון או חדשות מעניינות ששמעתם לאחרונה.
שבוע טוב והמשך גלישה נעימה בפורום!

emalka

New member
מגניב תודה

חחחחחחחחח הציטוט מצחיק!! אני זוכר את הפרק הנה משהו טוב שאני מצאתי אבל אני חייב להגיד לכם שזה למקצוענים בלבד http://interactives.alxnet.com/cgi-bin/slither/Driver.py/WebTools//Quiz/Quiz.render?quiz_id=10180 נראה מי יוציא הכי גבוה סקראבססס מחררררר!!!!!!!!

Ch3nf3l

New member
תודה... ואגב שאלה:

כמה פרקים יש לעונה 5 של סקרבס? 22/24? הם משדרים 2 פרקים כל שבוע... הם יסיימו את זה מהר מדי, לא חבל?

Angelus

New member
לא חושב שהם ימשיכו לשדר כך.

אם אני לא טועה, החל מפרק 13 יתחילו לשדר פרק בודד בשבוע. אם זה אכן ייצא לפועל, אצדד בהחלטה. כי כפי שאמרת, יסיימו לשדר את העונה מהר מדי (ועדיין לא ידוע מה יהיה עם הסדרה בהמשך.. כך שאנחנו צריכים להנות מכל רגע.
) בנוגע למספר הפרקים העונה, אין לי שמץ.
מקווה ש-24.

emalka

New member
אם העונה תגמר מהר מידי ....

כולנו נסע לשם ונכריח אותם לעשות עוד פרקים ....מוואההוהוהוהוהוההה

Angelus

New member
I'll keep that in mind.../images/Emo3.gif

ומקסימום.. יש לי על מי לסמוך.

emalka

New member
אם אתה כבר בדיוטי פרי...

תביא לי שוקולד טלבורון אפילו שכבר אפשר להשיג אותו בכל חור בארץ אני עדיין אשמח לקבל את השוקולד הזה כי זה מנהג עתיק יומין שמצריך את זה. יאללה חברה כולם אחרי לתוך מעגל הגשם אם נרקוד מספיק בסיבוב מסביב למעגל ירד גשם .....

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני זוכר ששאלו אותך לפני כמה שבועות על מה אתה. אני שב ושואל בשם כולם, על מה אתה?? לא משנה מה זה, תמשיך עם זה.
*מצטרף למעגל הריקודים*

שלום!

אני מדברת מהבסיס! אין לי הרבה זמן כי אני אמורה ללמוד למבחן גדול, אבל בכל מקרה אני רואה שהפורום אחלה! ומחר אני חוזרת הביתה, אז אני אספר בהרחבה יותר גדולה! שיהיה יום טוב ! אני יודעת שלי יהיה כי אני עוד פחות מ24 שעות בבית@#$
:D

Angelus

New member
פושטקית!../images/Emo66.gif

במקום ללמוד את משוטטת לך באינטרנט?
בהצלחה במבחן!

אוף!

אני מתגעגעת לאזרחות וכל כך קיוותי שיהיה פה מישהו שיענה לי!~# לא רוצה ללכת ללמוד@#$% מה שלומכם?

Angelus

New member
אנחנו בסדר גמור.

השאלה היא מה שלומך? שום דבר לא חדש בחיים האזרחיים - הם יחכו לך גם אחרי התקופה הזאת.
איך הבסיס?

למעלה