המשפט שלי והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך השיר זמן אור?
מ משו אמיתי New member 6/5/06 #1 ../images/Emo42.gif המשפט שלי ../images/Emo42.gif והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך השיר זמן אור?
A ADVAM4 New member 6/5/06 #5 שלי זמן אור כמו שיכור מתנדנד כמעט לא עצוב בכלל אין טעם הכל ייאבד גם הפעם
ד ד י א ט ה New member 6/5/06 #6 אוקי "ותלוי באויר על אולי אולי לא איבדנו כלום" ו.. "ותלוי באויר על אולי אולי אולי אולי הוא יחזור אלי"
אוקי "ותלוי באויר על אולי אולי לא איבדנו כלום" ו.. "ותלוי באויר על אולי אולי אולי אולי הוא יחזור אלי"
ע עוקפת מלמעלה New member 6/5/06 #7 ... זמן אור כמו שיכור מתנדנד כמעט לא עצוב בכלל אין טעם הכל ייאבד גם הפעם כמו קסם מסובך שנפרם לבד בכיכר לאט הלכתי אולי כנראה נשארתי לבד.
... זמן אור כמו שיכור מתנדנד כמעט לא עצוב בכלל אין טעם הכל ייאבד גם הפעם כמו קסם מסובך שנפרם לבד בכיכר לאט הלכתי אולי כנראה נשארתי לבד.
T THE WITCH OF HEAVEN New member 7/5/06 #9 ... כמו קסם מסובך שנפרם לבד בכיכר לאט הלכתי אולי כנראה נשארתי לבד.
A As I Am New member 7/5/06 #10 אני ארשה לעצמי הפעם ../images/Emo103.gif [מאחר וכולם עושים זאת גמככה. p:] לצטט קצת יותר ממשפט: "מתקרב אלי קצת כושל רטוב ואידיוט אחרי שרץ כבר שעות ועבר בלי אויר את כל הרחובות בעיר הקרה הזאת."
אני ארשה לעצמי הפעם ../images/Emo103.gif [מאחר וכולם עושים זאת גמככה. p:] לצטט קצת יותר ממשפט: "מתקרב אלי קצת כושל רטוב ואידיוט אחרי שרץ כבר שעות ועבר בלי אויר את כל הרחובות בעיר הקרה הזאת."
H hila3000 New member 8/5/06 #14 ../images/Emo27.gif "אין טעם הכל ייאבד גם הפעם" "אולי כנראה נשארתי לבד" "אולי לא איבדנו כלום" זהו
L Limy New member 9/5/06 #16 Oo הלילה יפה בעיני ועדין ואיטי ועצוב ותלוי באויר על אולי אולי לא איבדנו כלום מתקרב אלי קצת כושל רטוב ואידיוט אחרי שרץ כבר שעות ועבר בלי אויר את כל הרחובות בעיר הקרה הזאת ...
Oo הלילה יפה בעיני ועדין ואיטי ועצוב ותלוי באויר על אולי אולי לא איבדנו כלום מתקרב אלי קצת כושל רטוב ואידיוט אחרי שרץ כבר שעות ועבר בלי אויר את כל הרחובות בעיר הקרה הזאת ...
מ מתנות New member 9/5/06 #17 איזה שיר... ../images/Emo23.gif היה קשה לצמצם, אבל- "כמו קסם מסובך, שנפרם לבד בכיכר. לאט הלכתי, אולי כנראה נשארתי לבד."
איזה שיר... ../images/Emo23.gif היה קשה לצמצם, אבל- "כמו קסם מסובך, שנפרם לבד בכיכר. לאט הלכתי, אולי כנראה נשארתי לבד."