המפגש היום =)

../images/Emo121.gifניצן נשמה../images/Emo99.gif

אפחד לא אוהב אותך יותר ממני
זה עשה לי כל כך טוב לראות אותך אחרי כל כך הרבה זמן

אורטי T

New member
לילינקה!../images/Emo23.gif

גורית שלי אני אוהבת אותך... ולמה הלכת כל כך מהר?@!@?$#$ לא הספקתי לראותך ולעשות איתך עוד כמה ילדים =] אוהבת אותך אורטי 3>

ססילייה

New member
אורטלינקה!../images/Emo23.gif

גורית
. הלכתי מהר, כי הייתי עייפה, וגם ככה הכניסה לקניון בבוקר התישה אותי. למי שלא יודע-לא נתנו לי להכנס.ובלאגנים.]
אל דאגה. את עוד תשמעי ממני!@#$

ססילייה

New member
כי...

לא מכניסים פריקים
רציני,תקשיבי אני באה להכנס באיזה 9 ומשהו [הייתי בתל אביב מאיזה 8 בבוקר.] השומר אומר לי ולאסתי "אתן לא יכולות להכנס." שאלנו בתמימות רבה "למה?הו למה אדוני השומר?" אמר לנו באכזריות יתר "כי זאת ההוראה שקיבלתי." אחרי שאמא צעקה על האבטחה, באתי וביקשתי לדבר עם מנהל המשמרת. השומר הבין שאני לא צוחקת איתו, ונתן לי הסבר מפורט שאמרו לו לא להכניס פריקים אז נתתי לו נאום שאינני פריקית, אצטרה אצטרה אצטרה.
וזהו. זה מתיש.

AvtipuS

New member
כן אה חסרה מצלמה...

נמ, לפחות אני ראיתי איך עושים לינץ' בילד ערבי שניסה לגנוב טלפון בלב המפרץ
זה הלך ככה: אישה צורחת-תעצרו אותו הוא גנב לי את הפלאפון! ילד-רץ 5 גברים בלי קשר בין אחד לשני קפצו על הערבוש החזיקו לו תידיים מאחורי הגב בשילוב משו כאילו הם משטרה, והערבוש הקטן ניסה לברוח נתן לאחד נגיחה כולם התנפלו עליו עד שבא שומר, היה מצחיק

Tin Doll

New member
אני כל כך מתחרטת שלא באתי

אבל מה לעשות - עבדתי היום ;[ אוף.

D:

צום? אני? פיצ, אני אכלתי 2 צ'יפסים ענקיים ואורז, ענק. נראהלי אחרי שהלכת. הצום נשבר ^^ היה כיף

יש לי כמה תמונות

אני אעלה אותם בהזדמנות נראהלי. נראה אם הן טובות. היה כייף לראות אתכם ניצ' את יפה. :]

היה כייף D:

יש לי מלא תמונות, אני מעלה עכשיו לפיק ואז אשים קישור.. היה כייף לראות את כולכם
מאיה לכי תאכלי משו D: ויש לך ד"ש ממוניקה P: טרילילייי! חבל שחלק הלכו מוקדם וזה..

למעלה