../images/Emo58.gifבריטני בראיון חושפני.
(מתוך WOB) הראיון נכתב במגזין 'סאן'. יכול להיות שחלק מהדברים הוצאו מהקשרם,אז יש לקחת את הכל בפרופורציה... (כאילו 'סאן',בחיאת,דברים אמיתיים כתובים שם בכלל??
....) אבל גם יכול להיות שכל זה נאמר כדי שהמכירות של הדיסק ה 4 של בריטני,יהיו המכירות הטובות ביותר,אי פעם.... ולהלן הראיון:
הפרידה מג'סטין סיבת הפרידה זה לחץ של הקריירות משני הצדדים. ולא בגלל שהיא בגדה בו. בריטני:"הייתי עם לב-שבור(
) לגמרי. זה היה כאילו,מה אני בכלל יודעת??,זה היה הדבר הכי קשה שהייתי צריכה להתמודד איתו. לקחו לי חודשים כדי להתגבר על זה,הבנתי שזה באמת נגמר כאשר שמעתי את השיר שלו ברדיו(ואני מניחה שזה CRY ME A RIVER),או כשאנשים הזכירו את השם שלו הלב(
) שלי התחיל לרעוד. אני תמיד יאהב אותו,הוא היה אהבתי הראשונה. עדיין יש כמה דברים אצלו שאני מתגעגעת אליהם,הוא תמיד גרם לי לצחוק(
)." אבל בריטני טוענת שהם לעולם לא יחזרו להיות יחד,כי היחסים ביניהם לעולם לא יהיו כמו פעם...
. בנוסף לזה היא טוענת שהיא לעולם לא דיברה איתו בימים האלו,בניגוד לשמועות שהם ניפגשו בסתר. בריטני טוענת שהיא עכשיו יותר שמחה,יותר ממה שהיא יכלה להיות כשהיא הייתה עם ג'סטין. אף שיר מהאלבום החדש,לא מספר על הפרידה ביניהם,בניגוד לג'סטין שכתב שירים באלבום שלו על הפרידה. הקליפ שלו CRY ME A RIVER מראה את הפרידה מבריטני,וכך גם המילים. בריטני על הקליפ:"הייתי לגמרי המומה,כשראיתי את זה חשבתי:אלוהים אדירים,זו אני
זה היה קצת מוזר,אבל אם זו הדרך שלו להתמודד עם דברים,אז בסדר." בנוסף לכל השמועות שהיו לגביהם,בריטני אומרת שג'סטין אפ'פעם לא הציע לה נישואים,והיא אפ'פעם לא בגדה בו.
"החגיגות" בריטני אומרת שהיא עשתה טעויות בחייה בעבר,אך כעת היא מתחרטת עליהם. בריטני:"אתה מגיע לשלב בחיים שלך שבו אתה סקרן,ואני הייתי סקרנית. הייתי רחוקה מלהיות מרוכזת,כדי שיהיה משהו שיעצור אותי. האם זו הייתה טעות??-כן." בריטני מודה שהיא הייתה מכורה לסמי שינה,ושהשנה הפרועה שלה שהייתה מלווה בשתיה מרובה,הייתה מוגזם בצורה דוחה. בריטני:"כולם דיברו על השנה הפרועה שלי,אבל באמת,לא יצאתי החוצה במשך 4 שבועות(חודש בשבילכם...). בד"כ אחרי שתי כוסות,אני מרגישה שמיציתי ואני הולכת. השתיה האהובה עליי היא MALIBU אננס ו AMARETTO חמוץ. אני לא יכולה לשתות משקאות חזקים,כמובן שהיו פעמים שעשיתי נסיון או שתיים,כמו ביומולדת שלי. כן,אני יצא החוצה ויבלה בסבבה. למה שאני לא??,אני כמו כל אחד בגילי. אולי התעוררתי בבוקר שאחרי,ואמרתי 'אווווו....זה היה לילה מטורף'. לפני כמה שבועות הייתי ב LOT 61 (מועדון לילה בניו-יורק),ואני וחברה שלי ג'ני עמדנו ורקדנו בביתן.הי,ג'וליה רוברטס הורידה את החזיה שלה,ככה שמה שעשינו לא היה כזה רע!
הבנים 'שלה' בריטני אומרת שעם
קולין פארל היא אפ'פעם לא עשתה סקס. היא גילתה שהוא כ"כ מקסים,שהיא אפילו פגשה את אמא שלו ואחותו. בריטני:"אני וקולין נהנו,ועשינו כיף,אבל הוא לא הטיפוס שלי לצאת איתו. אני לא רוצה עכשיו חבר,אני רק עושה כיף והעבודה היא התחביב שלי. קולין הוא מדהים לגמרי,דיברנו בטלפון לפני שבועיים,אבל אנחנו רק ידידים, שום דבר רציני.האם התמזמזנו?? הלוואי!!
סמים בריטני לא מתכוונת לספר אם השמועות עליה בנוגע לסמים אמיתיות או לא. אבל היא זורקת רמז,שהיא התנסתה בסמים,ומודה שזו הייתה טעות ענקית. בריטני:"אתה מגיע לשלב בחיים שלך שבו אתה סקרן,ואני הייתי סקרנית. הייתי רחוקה מלהיות מרוכזת,כדי שיהיה משהו שיעצור אותי. האם זו הייתה טעות??-כן." נכון לימים אלה,את האנרגיה שלה היא לוקחת מהמשקה רד-בול...
פרד דורסט בריטני סופסוף מדברת על פרד דורסט,ועל השמועה שהם עשו סקס. היא מתעקשת לומר,שהכל היה שמועה. אחרי שבריטני הכחישה כל קשר רומנטי ביניהם,היא הייתה המומה לשמוע את פרד בתכנית רדיו מספר על זה שהם שכבו,מתאר את החזה שלה,ומאשים אותה שהייתה שותפה גרועה. בראיון בריטני התעקשה שכל מה שנאמר אפילו לא התקרב להיות אמיתי. בריטני:"פרד ואני עבדנו יחד כמה ימים. ג'יי ואני בדיוק נפרדנו,וג'ני ואני היו ממש חברים טובים. אז יצאנו כולנו בערב,וראינו אחד את השני. הוא התחיל לשלוח לי מכתבים ודברים אחרים,שזה היה ממש מתוק. אני חשבתי שהוא אחלה בנאדם,אבל זה יצא מכל הקשר. ואז הלכתי לתכנית ואמרתי שלא היינו ביחד בצורה הזו,ואז פרד אמר: "הו,היא משקרת,היא מנסה לגרום לי להראות טיפש",זה היה מאוד מוזר. אמא שלי נאלצה לשמוע את כל הדברים האלו. בריטני אומרת שהיא התקשרה אליו,"השארתי לו הודעה שאנחנו חייבים לדבר,ושאני מקווה שהוא יפסיק לומר את כל הדברים השקריים שהוא אומר עליי". "הוא כמובן לא התקשר חזרה". "אנשים אומרים דברים רעים עליי,שלגמרי לא נכונים. אבל אתה יודע,זה עושה אותי לילדה כ"כ חזקה,אני לא יכולה לתת לזה להטריד אותי".
האיש שאיתו היא תתחתן אני יכולה לראות את עצמי מתחתנת עם מישהו כמו
טום הנקס. הוא כ"כ נחמד,הוא האבא הכי טוב,ואיש משפחה נהדר. מישהו כמוהו,או
בראד פיט. בראד פיט עדיף יותר.כן.
כריסטינה אגילרה וג'סטין בריטני אמרה שהיא לא מקנאה בתמונות הסקסיות של כריסטינה וג'סטין בשער ל'רולינג-סטון'. "הם נראו טוב,ונראה שהייתה ביניהם כימיה נהדרת". היא מתעקשת לומר שהיא חברה של כריסטינה,אבל לא כמו בזמן 'מועדון מיקי מאוס' שהן היו יותר צעירות. "אני וכריסטינה לגמרי חברות,כשהיינו ב'מועדון מיקי מאוס' היינו חברות ממש טובות,לילה אחד ישנו בבית שלי,לילה אחריו ישנו אצלה. הייתי שמחה אם הייתה לי את האפשרות לשבת ולדבר איתה,אבל שתינו נורא עסוקות,ואין לנו זמן לזה."
השמועות על הליסביות שלה בריטני אומרת על כל השמועות לגבי זה שהיא ליסבית,שהן מגוכחות. אמא שלה התקשרה אליה אחרי שהיא קראה כתבה עם הכותרת: 'הבנות של בריטני',"היא נורא דאגה ושאלה אותי:"קראת את זה,מתוקה??", ואז אמרתי לה,אמא,כאילו,אני לא לסבית!!"
הגירושים של ההורים בריטני גילתה על הגירושים במאי 2002,כשאמא שלה התקשרה אליה. אמא שלה אמרה לה:"זה עצוב איך שאתה יכול ליפול באהבה. תבטחי בי,אני יודעת,אני כבר הייתי שם. זה מאוד מוזר איך שבדקה אחת את יכולה להתאהב במישהו,ומיד אח"כ זה נעלם.פשוט ככה." בריטני מבטלת כל שמועה שלאביה היה רומן עם יפיפיה מכורה לקוקאין.
על דמי מור והיציאות שלה עם קטנים ממנה בריטני אומרת שהיא לא יכולה לצאת עם מישהו שהוא קטן ממנה ב 15 שנה. לאחרונה פגשה את דמי מור(40),שיוצאת כרגע עם
אשטון קוצ'ר(25). בריטני מעריכה את זה שהיחסים בין קת'רין זיטה ג'ונס למייקל דאגלס הולכים יפה למרות הפרשי הגילאים ביניהם,25 שנה.
מקסיקו בריטני הייתה במקסיקו כשהיא נוהגת במכונית,כשלפתע המכונית נעצרת והיא הייתה מוקפת בגברים עם אקדחים. היא יותר מאוחר הבינה שהם היו מחברת אבטחה שהיא לא שכרה,ושנפלה טעות...
קעקועים בריטני אומרת שיש לה 4 דגמים על הגוף,ושהיא לא מתכוונת לעשות עוד. לקח לי שעה בערך..לתרגם את הכל...
תהנו...