הידעת

../images/Emo42.gifהידעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מידי יום רביעי או חמישי אנו נעלה אייטימים מסקרנים. והפעם:
נוסטלגיית הפורום
את הפורום פקדו להן בתחילת דרכו, זוג מעריצות שאוהבות מאוד את הלהקה... "סיגלית וכרמית". והרי לכם הודעה נבחרת: איזה יופי!!! סוף סוף נפתח לבנות הכי הכי פורום משלהן.. מאז שפיטרו אותנו מהעבודה ואנחנו חותמות בלישכה אין לנו מה לעשות אז מה אנחנו עושות מ צ ב י ע ו ת כבר נמחקו לי הטביעות אצבעות בידיים, כרמית כבר מצביעה עם הבוהן ברגל תצביעו ותשפיעו!! דרך אגב אנחנו מחפשות איזה מעצבת שתתפור לנו שמלות לערב הבכורה של דיימונדז.. יש כאן משהי כזאת ? (אנחנו גדולות אז צריך הרבה בד)
באותה תחילת דרך, נשאלה השאלה, המפתיעה הזאת: זה נכון שחלק מהדיימונדז הן בנות מחמסה? לאחר שהשיבו לגולש האמיץ, הוא אמר: "מזל. הייתי בטוח שהפרחות האלה חוזרות."
הילה עם-שלם היא הראשונה שנחגג לה מבין כל חברות הלהקה יומולדת בפורום. יומיים אחרי פתיחת הפורום (שנפתח ביום הראשון ללימודים!).
הפורום היה לכמה דקות, פורום מיסטיקה. לא מאמינים? הודעה מפיה של רוחמה: יש לי מגדת עתידות שקוראים לה חמוטל (פלסטינית מצד האמא ובוכרית מצד האבא) והיא קוראת בדיאט קוקה קולה. אז באתי עליה ואמרתי לה שאני רוצה פרטים על האלבום של דיימינדז כי אני פשוט לא יכולה לחכות לו יותר וגם כי שמוליק משגע אותי כל הזמן (שמוליק אני יהרוג אותך בסופו של דבר!!) אז קיצר היא אמרה שהאלבום ייצא ב7 לנובמבר השנה והוא יצליח מאווד וימכור 10000000000000 עותקים רק בקרית גת ושהוא יצליח מאודד בחו'ל ויגיע למקום הראשון במצעד הביליבורד האמריקני וגם למקום הראשון בתאילנד והודו!!
ונסיים בקינוח: אני קוקסינלית ואני מתה לעשות ילד עם הילה עמשלם אני מתה על דאימונדז הם גולות חבל על הזמן קברו אותי (הגולש ד', אקטיבי למדי.)
בפעם הבאה: הידעת על שירי האלבום הראשון והשני שבדרך, בלעדי לפורום!

Euroziv

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני על הרצפה!!!!!!!! "יש לי מגדת עתידות שקוראים לה חמוטל (פלסטינית מצד האמא ובוכרית מצד האבא) והיא קוראת בדיאט קוקה קולה." "מאז שפיטרו אותנו מהעבודה ואנחנו חותמות בלישכה אין לנו מה לעשות אז מה אנחנו עושות?,מצביעות" כרמית וסיגלית שליטה

../images/Emo60.gif../images/Emo6.gifאיזה נוסטלגיה....../images/Emo70.gif

חחחחחחחחח מצחיק שאני עוד זוכרת את זה

למעלה