דירה להשכיר...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifדירה להשכיר...

בריטנו'ש מוכרת ת'דירה שלה בהוליווד....4 מיליון $ אני רוצה לקנות אותה..תחשבו מה זה להתרחץ באמבטיה שבריט התרחצה בה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

i4britney

New member
טוב...

דווקא את זה לא היו צריכים להוציא לפירסום אלו חייה הפרטיים של בריטני ספירס בשביל מה להתערב גם בזה?! אבל אין מה לעשות התהילה גם עולה ביוקר בסופו של דבר!!!

TetiBETTY

New member
הלו../images/Emo35.gif נדב../images/Emo35.gif

היא הציעה אותו למכירה כאילו
כאילו היא רוצה שכולם ידעו
בגלל זה היא פירסמה
אין קטע של.....לחדור לחיים הפרטיים.... יש

Let Me Be

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifצומי../images/Emo36.gif../images/Emo18.gif--->

ספיישל של
צומי
העוסק כולו באהבות של בריטני
בגיל 7 פגשה בגן המשחיקים ילדה בלונדינית מחומצנת העונה לשם בריטני, נער צעיר ויפה תואר העונה לשם באקסטר. הם הפכו לחברים. באסטר נפרד ממנה לטובת פרנסין, ואם זה לא מספיק פרנסין בגדה בו עם מופי. ממש משולש אהבה. בגיל 14 פגשה בריטני את בלינקי ביל, הם התאהבו. איתו היתה הנשיקה הראשונה שלה, שבריטני מגדירה כ'שעירה במיוחד'... הם נפרדו עם תחילת הקלטת האלבום הראשון שלה, שם פגשה בריטני במפיק העל חזי החלזון. הם התאהבו. הרומן הארוך שלהם הסתיים באופן טראגי, כשבאחת הפגישות שלהם, רגע לפני שחזי הציע נישואין לבריטני, הוא טבע בכוס השמפניה שלו.
בריטני היתה שבורה מהמוות ומצאה נחמה בזרעותיו של ג'סטין, אך בריט לנו התגעגעה לעולם המצויר ולכן החלה לצאת מאחורי גבו של ג'סטין עם אליל הבנות השקסיביותר באזור- פרנקלין. כשנשאלה בריט איך היא מסתדרת עם העובדה שיש לו תוכנית בהופ ענתה בריט כי לה זה לא משנה, יש להם הרבה שיחות נפש כי שניהם יודעים לשרוך שרוכים ולספור עד 10. גדלה הבחורהה, הא

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif......ע-נ-ק ../images/Emo70.gif......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פשוט גדול.... אבל....אבל....אבל.....למה פרנקלין

../images/Emo41.gifסופי'לה.. העלילה צולעת..

זה כבר לא טלנובלת הפורום הקורעת!!! זו טלנובלה בסגנון הופ קטנטנים..
..

../images/Emo41.gifאני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif רשע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo6.gif

החתימה שלך שוב הפילה אותי מהכיסא... יש לך את זה
בזאת אני מעניק לך את פרס הנובל לחתימות בתפוז

למעלה