גלקסיה........

../images/Emo42.gifגלקסיה........

לא רחוק מהירח יש כוכב של מלחמה שאת שמו אולי שמעת וקוראים לו אדמה זה מקום מאוד אלים באזור של מאדים החיים פה לא קלים וזה לא רק האקלים אולי זה לא אומר כלום על מצבו של היקום אבל אצלנו, בן-אדם, שום דבר הוא לא מושלם זה חבל אני אומרת, שאצלנו בכוכב לא קולטים ולא שולחים שידורים אל המרחב אולי היינו יכולים ללמוד טיפה מאחרים אבל אצלנו עסוקים בלריב עם אחרים... <גלקסיה -יהודית רביץ> בוקר טוב לכולם-ן
פחות חיכוכים יותר ויתורים פחות שנאה יותר אהבה תבטיחו !!!

../images/Emo123.gif בואנה - רוצה מכות ???

על הטוסיק כמו שאת אוהבת ? חחחחחחחחחחחחחח... "אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות..." - העיקר ששטף לי את המכונית... "ירוק עולה זה סובארו על אי-תנועה" (המנון הכח פנטום)

../images/Emo9.gif

בטוסיק זה ביסים :) תזמין עוד שטיפה לפני המפגש .. "ואני תפקידי לנגב לך את הדמעות "...לא?

המממ...

ביסים משאירים סימנים... אני אזמין שטיפה, גוונים ופן... תפקידך ? נחשוב על זה... "מדלג בין 185 ל-90"

תגידי .....

מה זה "מדלג בין 185 ל-90" ???
צריך לבוא עם מילון בשביל החתימות כאן ... ובקשר לתפקיד .. צריך להביא קורות חיים ?

תגידי - מה זה תגידי ???

חחחחח... לא מכירה את מספר הפורום שלך... חחחחחחחחחחח... לא צריך קורות חיים - איתי צריך קורות בטון - פלקל לא יתקבל...

1התמנון

New member
תמונה עוצרת נשימה! ../images/Emo2.gif

כל כך אמיתית ת מוחשית ומכונה גם אנחנו טומנים פנינו בחול כבת יענה ממאנים לראות את הצער הכאב והסבל של האחר כל כך עסוקים במרדף אחר העושר ולא במה שבאמת חסר. את האהבה והעזרה ההדדית הנחנו מאחור ומה אנחנו מנחילים בעצם לדור ועוד דור? שינאה,עוינות, חוסר פירגון וסובלנות קיצוניות , אלימות ואי מתן הזדמנות. אבל מעבר לקיפאון לשכול ולכאב שבתמונה יש גם אופטימיות זהירה בתמונה - הפרפר הצבעוני מלא חיים משאיר קצת תקווה לדורות הבאים....אהבתי!

למעלה