בריט-ביט

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבריט-ביט

בריט הוציא הודעה להולויד אקסס...היא אומרת שהיא רוצה או שיאהבו את האלבום החדש או שישנאו אותו..אבל היא לא רוצה שום דבר באמצע
אני בהחלט הולך לאהוב ת'דיסק...חחח.. ואגב..בריטני שיחחרה תמונה שלה בסטודיו...בתמונה היא מקליטה את אחד השירים החדשים לאלבום...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif לבריטני

New Track Produced By Timbaland This Timbaland fansite is reporting that Britney has finished up a track with Tim called "More Than You Know". Whether or not it makes the album is yet to be seen but definitely stay tuned! The anticipation for Britney's return is building up more and more with each day! לכל מי שלא הבין.. כתוב פה שטימברלנד (ולא טימברלייק) עשה דואט עם בריטני...לשיר יקראו "יותר ממה שאתה יודע" בתרגום חופשי.. אמ...כתוב שהשיר הזה גורם לעוד יותר מתח לקראת הצפיה לחזרתה של בריט שלי.. אה ו...נדב מצא את הדיווח הזה

i4britney

New member
איזו ציפייה ומתח...

אני ממש ממש מתוח ומצפה לשמוע את הדואט הזה של שניהם וגם את האלבום שתאריך היציאה שלו הולך וקרב... (אוף אין לי כוח יותר לחכות ליציאתו)... לפי השם של השיר זה נשמע שיר טוב... :) כמו שאומרים בואו ניתן לעשות לזמן את שלו!

i4britney

New member
אני אוהב אותו חחחח...

אני מרגיש שהוא הולך להיות האלבום הכי הכי טוב שהיא הוציאה עד כה... מתחילת פסק הזמן שהיא לקחה הייתה לי הרגשה מצויינת לגבי האלבום הבא שלה ולגבי הקאמבק.. אז מה נותר לנו לאחל לה רק בהצלחה אחת גדולה!!!:)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה הדימיון הפרוע שלי../images/Emo35.gifאו שלא.

מצאתי תמונה של בריט....שמאוד דומה לתמונה של מיה המורדת היפה
מה דעתכם
דומות

i4britney

New member
אז ככה...

אכן כן יש באמת דימיון בין בריטנוש למיוש ... מלבד העובדה שלאוסיאנה במציאות מעריצה של בריטני ספירס ואוהבת את השירים שלה ואת זה אני יודע אתם שואלים למה בטח? כי אני גם מעריץ של המורדים והייתי ב-2 הופעות שלהם ולמה אני מעריץ של המורדים? כי אני חולה על מיה המושלמת והכישרונית!!! בריטני ספירס רולז

פספסתי משהו...

אנא, מלא לי את החור בהשכלה... " מלבד העובדה שלאוסיאנה במציאות מעריצה של בריטני ספירס ואוהבת את השירים שלה ואת זה אני יודע אתם שואלים למה בטח? כי אני גם מעריץ של המורדים והייתי ב-2 הופעות שלהם"... מה הקשר בין זה שהיא מעריצה שלה ובין זה שהיית בהופעות שלהם? תודה על ההסבר הרציני.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifנראה לי..

נראה שנדב ניסה להגיד שעצם העובדה שהוא היה בשני הופעות מראות שהוא מעריץ ענק של הלהקה ובכך הוא יודע עליה פרטים.. אני סודק

עדיין לא הוכחה מספקת, לדעתי.

אבל אנחנו לא בבית משפט, ולא צריך פה הוכחות. דווקא דיי מתאים שהם יעריצו מישהי כמו בריטני. אותה רמה, פחות או יותר.

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifhold it!!!

מה שאני יודע זה שסבס אוהב את בריט ונדיה אוהבת את כריסטינה.. הם אמרו את זה שהם באו לארץ

i4britney

New member
נכון...

אבל גם מיה אוהבת את בריטני ומעריצה אותה ואת השירים שלה תאמינו לי אני יודע, חוץ מזה שגם בסידרה כביכול היא מעריצה שלה ואומרת את זה וכל הזמן משמיעים במורדים את השירים של בריטני!!! אבל מלבד העובדה הזאת היא מעריצה אותה באמת!

למעלה