בקר אור...

../images/Emo42.gifבקר אור...

בקר טוב לכם-- כן כן זו אני.. נדם קולי יבשו טיפותיי,עייפו מילותיי, ורחקו מחשבותיי- אבל כל התחלת שבוע -מציפה אותי התקווה מחדש אולי השבוע ..יהיה נפלא. אולי תצוץ לה הפתעה? אולי יקרה משהו נורא מרגש פתאום ו-אולי פתאום יבוא לי להציף אתכם במילים- בטעם של פעם? מי יודע... בכל מקרה- שולחת לכם יום של אור והרבה אופטימיות --קחווווווו

טיפונת - יש משהו מרגש

ראי בטאג ליין מפגש פורום ברחובות אוסטריה הקסומה (טוב, קיסריה בתחפושת, אז מה?)

zahavashanny

New member
שבוע טוב ונעים לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

עם הרבה שמש שתאיר עם הרבה אהבה שנאוהב ותאוהבו עם הרבה שמחה בלב עם הרבה ברכות שתקבלו עם כל מה שרק תחפצו ושיהיה רק טוב לכולם שבוע טוב ממני פה בנירובי המשעממת

מה נותר לומר?

אמן ואמן
ואנשים עוד לא התפקדתם ליום רביעי אפשר לראות פה איזו תזוזה?

magy

New member
כבר לא נשארו ארבעה ימים********

מי שחושב לנסוע, שירים טלפון או מסר...... כתוב שמספר המקומות מוגבל...... רציתי לשריין מקום.............. מחכה לתגובותיכם....................הזדמנות לדבר קצת........

שילה1

New member
בוקר ושבוע טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

לכולם... ולנסחף..בהצלחה!! מחכים לך כאן!!

גל-עמית

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם....

לא יודע אם ההודעה הקודמת שלי "הודבקה"......אבל למי יש כח לחזור ולפתוח את ה"בסטה" שוב....כל יום ראשון....במיוחד אחרי כזה סו"ש כיפי........ מה לעשות....העיקר שיהיה רק טוב.....

magy

New member
בוקר גם לך, גלמידי...

אני דווקא אוהבת את יום ראשון. בפרט כשהוא מגיע אחרי שבוע משוגע......

גל-עמית

New member
צהרא טבא...גם לך, גב´ זליוונסקי..

אמת חלקית בדברייך. רק החלק השני ......................... ימי ראשון, מתמיד היו עבורי פרובלמטיים........

אורניהו

New member
המועצה הראשונה או וועד הקהילה..

ככה קראו לזה פעם..מועצת היישוב נשר/יגור.ככה קראו לזה פעם.אחר כך..מועצת נשר תל חנן בן דור[חוואסה].ואחר כך המועצה המקומית נשר,וכעת העיר נשר!הצריף הזה היה המבנה הציבורי הראשון בשכונה,בצידו הימני היה שוכן לו בבודקה קטנה,הסנדלר השכונתי,אחד ממוצא תורכי עם אף ארוך.היה לו את הסטנד הזה ממתכת עם כל מיני סוגי בסיס לנעלים..מכירים?ואנחנו ילדים אהבנו להביט בו בשעת עבודתו,היינו יושבים על קופסת פח ישנה לצידו..בצד הצריף האחר היה דר לו בעל המבנה ושמו;´סבא גראכט´,היה דתי חרד,עם בארט שחור,אף אחד לא ידע מאיפה הגיע,וגם על הסנדלר הזה בצד אין איש יודע מיהו בכלל ומהיכן בא,לדתי הזה בצריף הזה היתה מכולת,כמה ארגזי ירקות מחורבנים,זו היתה מרכולתו.לימים הגיעה משפחת רוזנמן והם החזיקו שם מכולת קטנה,ובד בבד משמאל היו ישיבות של וועד הקהילה,וראש המועצה הראשונה היה החבר ´שומרוני´.לצריף שאני גרתי,הלכו בשביל מימין לזה עוד כמאה מטר בערך..

למעלה