בוקר סביר

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר

עצה ידידותית: לא ללכת לישון בסביבות 3 שיש לך בי"ס! האמת היא שאתמול כבתי במיטה מבערך 12(!!) בלילה, קראתי, ראיתי טלויזיה היו תקופות שפשוט עצמתי עיניים וניסיתי להירדם אבל-כלום! לא הצלחתי להירדם..זה היה מעצבן... יאללה, אני אזוז לי לבי"ס.. שיהיה לכולם המשך יום טוף
מעיין

idanyd

New member
בוקר פוסט-אוסקר

איזה כיף שאפשר להתעסק בעניינים ברומו של עולם, כמו השמלה שרנה זלווגר לבשה, ולא בזוטות כמו איזו מלחמה במדבר רחוק, הרוגים, שבויים וקאובוי אחד שצריך להפטר מכל מלאי הפצצות הישנות שלו, שלא הספיק להפטר ממנו באפגניסטן. אז היה טקס, היו אנשים שזכו, אבל הרבה יותר הפסידו. אני חושב שצריך בשנה הבאה לתת אוסקר על החיוך הכי אמין, ברגע בו הודיעו לך ששוב לא זכית, ואיזה ילד שזה רק הסרט הראשון שלו לקח את הפרס מתחת לאף שלך.

אקווה

New member
בוקר אמממ... טוב?

בוקר עייף לגמרי.. ככה זה כשרגילים להתחיל לעבוד ב- 9:30 ובאים יום אחד ב- 8:00. זה גורם לעפעפיים לצנוח וכשהם כבר פקוחים - לבהייה לא ברורה במחשב ובחלל האויר... כוס קפה אחת כבר שתיתי... ולשאלה המתמטית של הבוקר: כמה כוסות קפה נוסות אצטרך לשתות כדי לצלוח את היום הזה??? בין הפותרים נכונה יוגרלו פרסים )(העיראקים אזלו כרגע מן המלאי) בוקר טוף לכולם!

Idan91

New member
רוצה שאעביר לך קורס ../images/Emo187.gif

בשינה? יש דבר אחד שנאי די מכושרת בו, וזה להרדם ולישון.

Paranoid Y

New member
בוקר... גשום.. והזוי..../images/Emo29.gif

בהתחלה... נגיד מזל טוב לצד האפל של הירח.. שחוגג היום יומלדת 30
ובחזרה לבוקר שלנו... אז הבוקר היה משונה.. אחרי שישנים שכבר לא לילה... וקמים מוקדם יחסית... אז זה הופך אותו לבוקר הזוי.. ומצב הזוי גורם לאדם לכתוב דברים הזויים וטפשיים שלא קשורים לשום דבר... וגשמי הברכה עדיין יורדים (לא התחיל הקיץ לפני כמה שבועות??) וזה תמיד טוב... אולי זה רעיון טוב.. שיבטלו את הקיץ... וכל השנה יהיה גשם.. זה יהיה טוב יותר... אז.. המשך יום טוב לכולםם

adidas^

New member
הרפתקאות הנעל בעיר הגדולה

כן כן, אתמול נסעתי לתל אביב לראין דמות חשובה בהיסטוריה של מדינת ישראל. מיותר לציין שהיה מרתק, והנסיעה היתה שווה ביותר. חוץ מזה שהודיעו לי עליה 10 דקות לפני שהייתי צריכה לנסוע. כך נסעתי, היישר מבית הספר אל העיר הגדול, כשלא אף שקלון אחד מעטר את ארנקי. מכיוון שהנסיעה הלוך חזור לא דרשה מזומנים, החלטתי לנסוע. אלא מה? אחרי שחזרתי, נזכרתי שיש לי פגישה בבאר שבע, אז אמרתי שבמקום לרדת במקום מגורי, אני ארד בב"ש. כך היה. 10 דקות לאחר השעה שמונה הגעתי לעיר הגדולה השניה- הרי היא באר שבע. או אז התברר לי כי בוטלה פגישתי ואף אחד לא הואיל בטובו להזכיר לי עובדה פעוטה זו. מכיוון שהאוטובוס האחרון למקום מגורי עבר בדיוק לפני חמש דקות, והאטובוס הבא מגיע עוד שעתיים, החלטתי לבקש מאוטובוס אחר שיורידני בצומת הקרובה ליישובי. רק מה? האוטובוס שעבר היה של מטרופולין, והרי לי אין שקל אלא רק כרטיסייה לאוטובוסים של... אגד! כך חיכיתי וחיכיתי וקפאתי וקפאתי בתחנה (אני לא מציינת את העובדה שכשניסיתי להתקשר לאנשים שיפיגו את שעמומי כי רב היה הוא, נגמרה לי הסוללה בטלפון), עד שהגיע האוטובוס המיועד. גם כשכבר הגעתי לצומת, עברו להן דקות ארוכות עד שזכיתי להתיישב במכונית. "שוין" אמרה הנעלולית והתנחמה בעובדה ששנת צהריים איכותית מחכה לה. רק שגם זה אינו יכול ללכת כראוי, כי עובדי המועצה בדיוק החליטו שזה הזמן לגזום את הגדר שקרובה לביתי, ובמיוחד לחדרי. אחחחח, החיים הטובים.

התכוונתי להצטרף לשרשור

ולספר לכם שכנראה שבדרום הארץ לא שמעו על ההמצאה הגאונית "סורק", הואיל והשבוע קיבלתי מעטפה כבדת משקל (כן, כן, עם בול כזה וחותמת, והיה איש עם כובע שהביא אותה עד למפתן דלתי), שמקורה היה מבירת הנגב, ובפנים היה עלון בית ספר מכובד וידוע, ובו כתבה של הנעלולית. מיותר לציין שהנסיונות להחזירני בתשובה ולגרום לי להפוך לאוהבת חיות (כתבה על "אנונימוס") עלו בתהו, ומעבר לזה - לפתע התברר לי שבמקום הטרחה שבלשים מעטפה, בול ולשלוח, כל שהיה על הנעלולית לעשות היה לסרוק את הכתבה ולשלחה בדרך אלקטרונית. אבל מה? איך שאני פותחת את חלון התגובה (וזה רק מראה לכם כמה זמן עבר מאז נכנסתי לכתוב הודעה) ולפתע מופיעה מולי הודעה צרחנית של פיקוד העורף - לבל אסגיר מידע אודות מיקום מדויק של נפילת טילים, שת"פים עם גורמים זרים,היערכות מבצעית ודיוני קבינט. על מה הם חושבים, לעזאזל, שאנחנו מדברים פה בפורום, אם לא על זה ורק על זה?!?!?! איך הם בדיוק מצפים שאנחנו נעביר את הקודים המוצפנים ואת סיסמאות ההפעלה? בטלפון?!? במורס?!?! במדורות נישאות או בנל"ן של גביעי קוטג'?!?!?!.

adidas^

New member
את לא רצינית,

הרי כל ילד יודע שהרבה יותר כף לקבל בדואר. (אל תאמינו לה, היא התחננה להיות חלק מרשימת התפוצה הנחשקת).

d@r121

New member
אחחח איזה יום

חישוב פשוט של מספר המבחנים והבחנים שהולכים להיות לי השבוע מסתכם ב:הרבה
זה הוא עונשו של זה שעוזר להפקות של אחרים, אבל חפיף עברנו את כיתה ה' נעבור גם את זה
בכל אופן מרפרף אני על החומר לאיזה מבחנון קטן במתמטיקה שיהיה מחר ולחשוב שרוצים אותי לעזרה גם בהפקה של י"א עושה לי נעים בגב
הפעם לא אהיה פרייאר ואלך לחזרות ביום שבת ככה ששום יום לימודים לא יתפספס....

בוקר טוב

(12 שעות מאוחר יותר...) חישוב פשוט של _______ ____________ ש________ _______ לי... מסתכם ב _______ _______ _______ _______ _________.... לפחות יש נחמה אחת.. ש ______________________________ !!!!!

דן צ

New member
אז ככה , הכנתי קליפ של המפגש

ויש לי בעיה, הקליפ הוכן בתוכנת vamp ואני מנסה להמיר את הקליפ לתוכנה יותר נפוצה כדי שתוכלו גם לצפות בה אבל אני לא מצליח.

miss tamborin

New member
יום רע ../images/Emo4.gif

זה התחיל בזה שאתמול נרדמתי בסביבות 3 (מ12 בלילה ניסיתי להירדם, שכבתי במיטה, קראתי, ראיתי טלויזיה..כלום!) והיום קמתי ב7 בבוקר בערך..הלכתי ליום רעעעע בבי"ס (שומדבר מיוחד- רע פשוט מהיותי בבי"ס, פעם ראשונה מאז תחילת חופש פורים..).. חזרתי הבייתה כדי לשמוע את אמא שלי צועקת עליי שבגללי הכלבה שלי תמות (אני הבעלים הגאה של 3 כלבות מתוקות אחת מהם חולה חצי גוססת שבוע ולקחתי אותה לוטרינרית פוסטמה כבר פעמיים), בסוף אבא שלי ואני לקחנו את הכלבה לוטרינר אחר וגילו שיש לה גוף זר ממתכת בקיבה ושצריך לעשות לה ניתוח אז השארנו את הכלבה שם (אחרי אינפוזייה וזריקות וכו'..) ומתישהו הלילה יתחילו לעשות לה ניתוח שייגמר ב2 בלילה ואמרתי לוטרינר שייתקשר אליי שנגמר הניתוח להגיד לי איך היה אז אני צריכה להישאר ערה עד 2 ומחר שוב לקום בשבע..אבל לא נורא..אני רק מקווה שהכלבה שלי תהיה בסדר.... תחזיקו לה אצבעות!!
<באמת צריך להיות אייקון של החזקת אצבעות!>

De-Panther

New member
עם איזה תוכנה אפשר לצפות בזה?? איזה

דרייברים צריך להוריד את זה כדי לצפות במדיה פלייר?? אם יש דרייברים לזה אולי תשלח לי ואני אצליח להפוך את זה לAVI או MPG אם יהיה לי זמן

De-Panther

New member
בוקר?? ואתמול התחלתי להתאמן...../images/Emo42.gif

בחדר כושר בשעורי ספורט אתמול זה סתם היה שעור חופשי שעשו לנו ספורט אבל היום היה שעור ספורט ובסופו של דבר המורה נתן חדר כושר אני סחוט ולא רק בגלל זה הייתי אצל חבר שלי עד שעה מאוחרת ועבר עלי יותר מידיי היום בכל מקרה אני עוד צריך להתכונן לבוחן בהיסטוריה שיש לי מחר אההההההה אין לי כוח לכלום

סיכום לילי ../images/Emo29.gif

טריוויה
למה החרימה צרפת את כל המוניות במלחמת העולם הראשונה ?
אין לי זמן !!!
בקשה מיוחדת ממיטל: הגיעו נא לצ'אט.
ציטוט
"לפעמים אין לנו בכלל זמן לחברינו, אבל את כל הזמן שבעולם לאויבינו" (ר.תומפסון)
תודה לעידן שמצאה את הי' העודפת
צרפת החרימה את המוניות, כדי להסיע חיילים לחזית
(עם או בלי מונה ?)
לילה טוב

De-Panther

New member
סידרתי את האייסיקיו שלי סוף סוף וגם

נכנסתי לאתר של בית הספר מצאתי שם תמונות של כלמיני חברים שלי ואנשים שאני מכיר הקטע הוא שמצאתי רק 2 תמונות שממש רואים אותי בהן וגם בהן זה או את החלק האחורי שלי(התמונה האחרונה אחרונה... מספר 99 רואים שמה אותי מאחורה... אחלה סיום - התחת שלי[לא חשוף!! אבל פשוט את החלק הזה]) וגם באחת מהתמונות שרואים בהם את כל אלה שהתחפשו לזרעים אפשר למצוא אף גדול עליו יש משקפיים ומתחתיו יש חיוך אינפנטילי כובש לבבות וכובע בוקרים מעל כל זה
וזה בניגוד לאנשים אחרים שפשוט רואים שהצלם ממש אהב וראיתי שם כמה אנשים ששי מסתובב איתם התחלתי לחפש אותו בכל התמונות האלה אחרי זה... כנראה היה צל טוב מידיי

למעלה