בוקר נפלא

מה סתומרת אנשים מזן אחר?

אחד הדברים הטובים והארוכים שקרו לי התחילו מסקס אחריי שעתיים של הכרות <יצאתי פריחה סוו וואט> פעם ראשונה בקטע כזה וקלעתי בול <אבל בול ארוךךךךך כזה> אני מזן אחר?

כן, את מזן אחר. ../images/Emo13.gif

"זן אחר" סתומרת "זן אחר מהזן שלי". לא התכוונתי זן מובחר יותר, וגם לא התכוונתי זן גרוע יותר, אלא פשוט שונה. כמו שיש דגים של מים מתוקים ויש דגים של מים מלוחים וכבודו וערכו של כל זן כזה במקומו מונח.
פעם, בימים רחוקים, אפילו קינאתי ביכולתם של "אלה מהזן האחר". היום, כבר לא.
ועוד יותר, אני אוהב את היפה שלי
.

newcharm

New member
קרה

ויקרה? לא תמיד הייתה מיטה בסביבה אבל ההשפעה אחת היא.

צהריים טובים

לשאלתך , לפעמים כן לפעמים לא אבל יש אחת שבפגישה הבאה אני אזיין לה ת' צורה ....

בוקר נפלא../images/Emo42.gif

אצלנו חם ומחניק מחכה שהסיוט הזה יעלם בסוף שבוע
אני חסרת סבלנות ומנוחה מהחום איימים הזה

הונגריה

אנחנו סובלים מגל חום כבד מאוד.40 מעלות יבש וחונק ביום, ובלילה 27 מעלות היה השינה שלי לא הייתה רגועה כלל,שלוש מקלחות עשיתי הרגשתי נוזלת במיטה... בבית שלי לא מורכבים מזגנים<למרות שיש לנו שניים בפועל> כי אנו גרים בשכירות עדין,ובבית שלנו מתוכנן להרכיב אותם. כך שיש מאוורים,אבל זה אוויר חם ומייגע. אנחנו במקלחות ללא הפסקה,או פשוט בברכה או באגם,וגם שם מספיק חם. זה חום לא נעים בכלל זה ממש טרוף החום הזה. הבטיחו שסוף שבוע נרד חזרה 26-30 ביום ובלילה 10 מעלות.

וואו ..

40 מעלות בלי מזגן עושה לך פוווווווווו ומנפנף במרץ
מה עושה בהונגריה ?

גרה עם משפחתי

בעלי <ההונגרי יהודי שעשה עליה וחזר חזרה:)> וילדי. עושה<עובדת> פה ושם בבניית ציפורנים, ועוזרת לבעלי עם העסק שלו. בעיקר מתגעגעת ל

שוב חושב???לא דיברנו על זה?../images/Emo3.gif

אותי בראו ברביעי-היו צריכימ שמישהי תעשה בקרת איכות לפני שהיא מתיישבת על כס המלכות

זהו ששוב חשבתי...

שהיות ואת על כס המלכות לא את צריכה להעביר ביקורת אלא רק להתרווח ולהתענג...

למעלה