בוקר טופ סופסוף אני פותחת שרשור לבוקר שיהיה יום קסום ומחוייך לכולנו.
C Cגלית New member 16/7/07 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טופ ../images/Emo42.gif סופסוף אני פותחת שרשור לבוקר שיהיה יום קסום ומחוייך לכולנו .
../images/Emo42.gif בוקר טופ ../images/Emo42.gif סופסוף אני פותחת שרשור לבוקר שיהיה יום קסום ומחוייך לכולנו .
א א פרח New member 16/7/07 #2 בוקר אור מדהימה וכולם../images/Emo140.gif עוד 3 שעות בבית ולישון, שיהיה לכולם יום ניפלא
G G I R L P New member 16/7/07 #3 בוקר מהמםםםםם לכולם!! היום הולך להיות ערב מיוחד מקווה שאכן הוא יהיה כזה... שיהיה יום מופלא לכולם...
M Master Stav New member 16/7/07 #4 בוקר טוב ...../images/Emo13.gif 20 בריכות ....טאי צ'י.....עיסוי זרמים .....בדיקה איך מתקדמת הבנייה ( מרוצה מאד ) מיקלחת ...להעיר את הילדים ולקחת לגנים ....אחלה בוקר אנשימים ...אחלה בוקר הרבה הרבה הנאה לאלו שמצליחים למצות את היום ....עד תום
בוקר טוב ...../images/Emo13.gif 20 בריכות ....טאי צ'י.....עיסוי זרמים .....בדיקה איך מתקדמת הבנייה ( מרוצה מאד ) מיקלחת ...להעיר את הילדים ולקחת לגנים ....אחלה בוקר אנשימים ...אחלה בוקר הרבה הרבה הנאה לאלו שמצליחים למצות את היום ....עד תום
ר ראויה לאדון New member 16/7/07 #5 בוקר טובבבב אני הכי אוהבת כשהטלפון ממנו מעיר אותי ודבר ראשון שומעת את קולו על הבוקר. מחייך לי את כל היום...
בוקר טובבבב אני הכי אוהבת כשהטלפון ממנו מעיר אותי ודבר ראשון שומעת את קולו על הבוקר. מחייך לי את כל היום...
א אייבורי New member 16/7/07 #6 בוקר נפלא עכשיו יותר סבבה בידיעה שעוד שעתיים אני מעיר אותך מרחוק. מייד חייך לי את יצר המניאק.