בוקר טוף

l1zard

New member
:/

אני יודעת שהז בכלל לא קשור לשרשור.. אבל אינלי איפה לשפוך :[ נמאס לי :[ אוף... החיים שלי כל כך מדכאים :[ אני מרגישה חסרת תועלת... החיים לי ריקים.... מה שאני לא עושה זה לא מספיק לי..... אני מרגישה כלבה... אינלי על מי לסמוך (כל ה"חברות" stervi מדרגה ראשונה..).. בבית המצב בעע.. אבא טיפש! אני מרגישה כל כך לבד :/ וגם עכשיו כשאני כותבת את זה אני מרגישה דפוקה.. כי פאק.... על מה לעזאזל אני מתלוננת? :/ אוף..... רק צרות אני מביאה :| ואני גם מקווה שלא תחשבו שאני סתם בכיינית.... אבל מצד שני אולי אני באמת כזאת.. בלע.... אוף איתי :|

bariska

New member
את לא צריכה להרגיש לבד

כי תמיד יש לך אותנו לכל אחד יש תרגעים האלה ואת לא צריכה להרגיש לא חשובה בשבילנו את מספיק חשובה..
ואני לא חושב שאת בכיינית כל בנאדם צריך להוציא את מה שיש לו על הלב זה רק עוזר אני אשמח לעזור
יהיה טוב

AeroSlash

New member
מה קרה שכולם החליטו לשנות כינויים?!

אני מנסה כבר 3 שבועות לשנות כינוי ואני לא מוצאת שום דבר נחמד שמוצא חן בעיני ופה כולם משנים כינויים על ימין ועל ימין...

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחח

לא שיניתי כינוי.... זה הכינוי הישן שלי.. פשוט העיפו אותי מהצ'אט וחסמו אותי.. והייתי צריכה לכתוב הודעה ואי אפשר לכתוב בצ'אט עם כינוי אחד והודעה בפורום עם כינוי אחר... אז נשארתי ככה... ועכשיו אינלי כוח לשנות בחזרה... חחח... :]

../images/Emo46.gif

יאנקה די כבר.... בעע.... את לא מביאה רק צרות... ואת עושה הכללות..לא ידעתי שגם אני sterva!

l1zard

New member
:/

טוב אני לא מביאה רק צרות.. אני מביאה הרבה צרות.. :] ואת לא... הרוב כן...

AeroSlash

New member
אבל למה להתעצבן???

אפשר לחשוב ש
אחת רוסית שלי לא תגרום לך לאבד עשתונות... [צניעות שופעת או שזו רק אני?]

למעלה