בוקר טוף !!

ליאן.

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוף !! ../images/Emo42.gif

היום תורי !!! אז היה לי הבוקר ראיון עם אלוהים.. ו- כן, כבר בוקר!!! (אם למישהו יש בעיה עם זה, נא לשלוח להנהלת בורא עולם תלונות ב 4 העתקים.) ובכן, בוקר חורפי נוסף בא עלינו לטובה... האומנם ? עדכונים בהמשך.. או שלא. ובהזדמנות חגיגית זו ברצוני לאחל למיטלללללללל :
מזל טוב ליום הולדתך ה 17 וחצי החל ממש היום! וויפי!
בהצלחה בטיפול השיניים!!! מקנאה בך... שיהיה בכיף! יום סגרירי ובעייתי לכולכם..
התקעות מהנה בפקקים ברחבי הארץ.. אחח...

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אלוהים מקבל פקסים ? חוץ מזה, לא כדאי להטריד את אלוהים. זה כמו עם 144 , אנשים מתקשרים סתם, וכשבאמת צריכים אז תפוס ולא עוזרים לך.
למיטללל
למי שמצופה פקק/טיפול/מבחן/משהו
anyone ?

dana2909

New member
בוקר בינוני ומטה

אני חושבת, שעירית תל אביב וחברת חשמל התאגדו נגדי, והחליטו סוף סוף מה יהיה הדבר שיטיס אותי למחלקה הסגורה בשלוותא. שימו לב למספר הבא...... 5:45 זו השעה שבה החליטו העובדים המופלאים לקחת הפסקה. הם עבדו ברצף משעה 15:00. מסכנים... וזה אומר שחפרו, וצעקו והרעידו את כל הבית במשך כ-ל ה-ל-י-ל-ה!!! אבל, אני התחכמתי, הלכתי מבעוד מועד, וניגשתי לבית המרקחת הקסום שלידנו, וקניתי אטמי אזניים מיוחדים. כאלה שמיועדים לעובדים ברעש של מכונות שחותכות ברזל או משהו. אני מוכנה להתחתן עם האטמים האלה..

idanyd

New member
../images/Emo42.gif תל אביבי

היום הייתה הפעם הראשונה שהתעוררתי בתל-אביב, לתוך העיר הסואנת. בשביל מושבניק כמוני, זה כמו עולם אחר. לצאת מהבית, ולהגיע תוך 5 דקות לתחנת האוטובוס - זה פשוט חלום. להגיע לעבודה בעשר דקות - שמימי. אתמול למדנו כימיה, והחלטנו להזמין פיצה. אז הזמנו. אתם קולטים? אוכל שמגיע עד הבית, חם ומהביל, רק מחכה שתנגס בו... איך לא עלו על זה קודם? טוב, אני עדיין באקסטזת עיר כמו שאתם רואים, אבל כמו שאומרים לי, זה נגמר מאוד מהר. זה עדיין לא אומר שאני לא יכול להינות מזה כל עוד זה נמשך... וברוח אפי הנעדרת - בוקר סביר לכולכם.

idanyd

New member
נ.ב.

שכחתי - "הכספת" היום, אז לפחות יש לי למה לחכות בערב :) לא שאני אראה את זה כמובן - אני אהיה בדרכי הביתה מהאוניברסיטה
.

maayan15

New member
../images/Emo42.gifצהריים לא מוגדרים....

לא טוב לי ולא רע לי....סביר?...אולי שום דבר מיוחד לא קרה...דיי יום משעמם...אבל משעמם זה לא רע.... מזל טוב למיטל.... ועידן- תזכיר לי באיזה שעה הכספת משודרת בבקשה?

resputin

New member
../images/Emo4.gif רק מקום שני.. sorry4you

ואמרתי לך לומר "לא" בנכון\לא-נכון

taz512

New member
בוקר בעייתי פלוס

זה התחיל מזה שנכנסתי אתמול הביתה לראשונה בשעה 2:00 לפנות בוקר, כן כן יצאתי ב7:00 בבוקר וחזרתי ב2:00 בלילה, אתם ממש לא רוצים לדעת למה... ואחרי מספר שעות מאוד מצומצם שישנתי התעוררתי בבוקר (כן גם זה קורה לי לפעמיים) בעודי מנסה לקום מהמיטה גילתי שגופי לא מגיב, הגב לא רוצה לזוז, ואז גילתי את המוקש, הגב שלי תפוס (מישהו אמר גריאטרי?) בעודי מנסה לזוז ימינה ושמאלה, הבנתי שאין סיכוי, טלפון מהיר לבוס שלי, והודעה על גבי התפוס, גרמו לו להיסטריה קלה.. ("איך נעשה את המשלוחים, רק אתה יודע איפה החברות...") אמרתי לו שאני השתדל להגיע בשעה 10:45 לתחילת המשלוחים, והוא מצידו הבטיח שהוא יצמיד לי מישהו שיסחוב ואני רק הצטרך לנהוג, ושאני העוף הביתה אחרי המשלוחים הרצניים. בקיצור עכשיו חזרתי הביתה, אחרי שעתיים וחצי עבודה, שבהם היה לי סבל צמוד, וסיימתי מהר, הגב זועק בכאבים ואני סובל, ובנוסף להכל גם ליאתוש שלי חולה ממש ממש, והיא על אנטיביוטיקה, אז אפילו סימפטיה מהכיוון הזה אין, אנחנו רק מנחמים אחד את השניה בטלפון. כולי תקווה שעד מחר הגב שלי יחזור למצב נורמלי ונוכל לחזור לשוק העבודה הנורמלי. בעצם אולי זה רק הגוף שלי שבכוח מנסה לגרום לי להאט את הקצב ולהישאר בבית, מי יודע... טאז, השד והכאבים

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif מיטל! ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מזל טוב בובונת ליום הולדתך ה17 וחצי! הלוואי ויהיו לך חיים ארוכים ושמחים הלוואי וייסגר הפער בין ההורים שתמותי מאובר דואז בגיל מאה ועשרים ושלא תחלי בטיפוס, רככת, אבעבעות שחורות או טחורים!
שירה

De-Panther

New member
בוקר של מבחני ענק במועד ב´ ../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

אז מה היה לי היום?? התעוררתי!! כן כן!! אחרי שאמרתם לי שזה ברור בכל זאת רציתי להבהיר את זה... ועכשיו שסיכמנו את הנושא נמשיך... אז התארגנתי כהרגלי הגעתי לאוטובוס והפעם זה שוב פעם הישן הגעתי לבית הספר היו לי שעתיים מתמטיקה משעממות אחרי זה היה לי שעור ספורט והמורה הרגיל שלי לספורט לא היה כי הוא בנבחרת ישראל בכדורגל... אם מישהו שמע על אורי... מאמן אני חושב
... זה לא ממש מעניין אותי
בקיצר נתנו לנו סתם כדורגל לשחק בו אבל אני הלכתי לשבת בצד כדי להתכונן למבחן במתמטיקה אחרי זה הייתה הפסקה וסתם עשיתי רונדלים עד שהגעתי לכיתה ונחתי קצת... ואז אחרי ההפסקה היה שעור חברה והמורה נתנה למי שרוצה להתכונן למועדי ב´ בתנאי שיהיו בשקט ויתנו לה להעביר את מה שהיא רוצה... אז הייתי בשקט והתכוננתי... אחרי זה היה שעור פיסיקה... בעעעעעע יש מלא שעורים בפיסיקה... ודווקא עכשיו החומר התחיל להיות פחות ברור לי... ואז היה לשון ואחרי לשון... אחרי לשון... היה לי את המבחן המעצבן הזה במתמטיקה!! מועד ב´... אני מקווה שאני עברתי הפעם!! אוי לה אם היא מורידה לי נקודות על כל פסיק שכתבתי!! גרררררררררררררררררררררר... ואז יצאתי קצת לפני הצילצול כי התחלתי גם שעה לפני כולם פשוט יש לי תוספת זמן... אז ראיתי את הילדה הזו שיש לה חבר ומנג´סת לי בקשר לתמונות והיא הייתה עם חבר שלה ופתאום היא שואלת אותי אז עכשיו אתה מראה?? ואז היא אמרה אתה לא יכול להתחמק... יש לך עוד זמן... אז הראתי לה ולחבר שלה והיא התלהבה והוא נראה קצת עצבני ואז הוא התחיל לדבר שטויות... ולהתבלבל עם בדיחות... אחרי זה הלכתי לאוטובוסים בסופו של דבר נגמר השעור וכולם יצאו כמו זומבים מהכיתות והתנחלו איש איש באוטובוס של הישוב שלו וכך נסענו ואני ראיתי שחברים שלי כאלה עב"מיים ומשעממים ובוהים בחלל אז פשוט הוצאתי תמחשב ושמתי מוזיקה ואז חבר אחד שלי התאורר פתאום לחיים הוא מכיתה י"א והוא אמר לי לשים את התמונות... כן יפה מאוד ניחשתם איזה ואז ידידה אחת שלו באה לראות מה אנחנו עושים שם ואז הוא שואל אותה רוצה לראות משהו גדול?? אני מתכוון ממש ממש ענק!! והיא אומרת אוקיי... אז שמתי תמונה אחת והיא כזה מסתכלת ובהלם כזה... וגם זאתי שהחליטה שהיא לא מדברת איתי לפני כמה זמן הייתה שם והסתכלה ובהתה... ובקיצר הייתה נסיעה נורא מוזרה... ואז חזרתי הביתה והיה רעש בתוך הבית רעש נוראי של מזרחית דוחה... ואז דפקתי בדלת... ואז דפקתי על הדלת... וכמעט דפקתי את הדלת... בסוף התייאשתי והשתמשתי במפתח שלי... ואז נכנסתי והמשכתי לשמוע את הרעש וצעקתי יש מישהו בבית?? יש מישהו בבית?? שאלתי האם יש מישהו לעזעזל בבית הזה??!! בסוף אח שלי ירד למטה ואז הבנתי גם שהקולות הם מהחדר של אחות שלי וראיתי שהוא כאילו נעול אז פתחתי אותו ואז ראיתי שהיא פשוט עם חברות אז עזבתי אותן לנפשן המוזרה(מי שומע אייל גולן??
) ואז ביקשתי מאח שלי שישים לי את הקלטת של בייבלייד מהפרקים מאתמול והוא אמר שבסוף אתמול הם הקליטו לחיי האהבה במקום בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר יש את הפרקים האלה של לחיי האהבה מוקלטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה איכסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה עוד רואים את זה בבית הזה??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה היה פרק חשוב אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא ראיתי אותו בגלל המניאקים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאמרו שהם יקליטו לי בייבלייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא... הם יקליטו במקום זה לחיי האהבה... מניאקים... נמאס מזה שכשצריכים משהו יודעים טוב מאוד לצעוק עלי וכשאני מבקש משהו שמים עלי זין... אז ראיתי לפחות את הפרק של היום שאותו הסכימו להקליט... באמת תודה... ואז אכלתי אחרי זה עליתי למעלה בידיוק כדי להספיק להפעיל את המחשב ואז אח שלי התקשר וביקש ממני משהו אח שלי תכנן לסוע אל חברה שלו אז הוא ביקש ממני שאני ישר אתן לו את הבגדים שלו כשהוא עוד באוטובוס במקום שהוא ירד מהאוטובוס(היחיד שעובר בישוב שלי) יקח את הבגדים ויחכה שעתיים... אז הכנתי את הדברים שהוא ביקש ממני ואז הוא התקשר ואמר לי לצאת כדי להביא לו אז יצאתי מהבית הגעתי לתחנה והוא עוד לא שם ועוברות כמה דקות והוא עדיין לא שם... אז אני מתקשר אליו והוא אומר לי שכבר מגיעים אבל הם עוברים פשוט בעוד ישוב שהוא לא ידע שעוברים בו ואז מגיעים בינתיים הוא שאל אם הבאתי הכל ואמרתי לו כן ואז הוא עשה בדיקה ומסתבר שהוא שכח לאמר לי להביא לו גופיות... אז הוא אומר לי לחזור וישבה לידו ידידה אחת שלו אז היא אמרה לו השתגעת ואמרה לו שאני לא יחזור אז הוא אומר לי שאותה ידידה אמרה שלא כדאי שאני אחזור אז אמרתי לו לאמר לה תודה ואז המשכתי לחכות ולחכות שהם יגיעו ואני הייתי עם גופיה אז קפאתי... והמשכתי לקפוא... וקפאתי עוד קצת... ועוד קצת... בסוף הוא הגיע נתתי לו את השקית עם הדברים ואז התחלתי ללכת ולדבר עם הידידה הזו שלו שמזמן לא ראיתי כי גם היא עכשיו בצבא ואם היא באה אז זה בגלל אח שלי וזה יוצא פעם בכמה חודשים טובים... אז המשכתי ללכת ולדבר איתה כי זה אותה דרך בערך עד לבית... וכל הדרך היא אומרת לי כמה שהיא התעצבנה על אח שלי כשהוא אמר לי לחזור... ואיך שהיא רצתה לזרוק עליו כיסא... מסכנתי להיום מהדבר הזה היא שאסור ללכת עם גופיות בשעות כאלה בחוץ וגם שידידות של אחים זה דבר מוזר ביותר... אחרי זה פשוט חזרתי הביתה עייף התחלתי לכתוב הודעות בפורומים מסתבר שרוצים להשעות אותי מאיזשהו פורום על שימוש בשפה גסה וזהו לכרגע... אני ממש עייף... מקודם כשחזרתי מבחוץ היה לי נורא קר... עכשיו סתם עייף וכואב הראש... מחכה כבר ליום שבת...

Idan91

New member
לא קראתי עד הסוף ../images/Emo187.gif

אבל... ממתי כותבים פסיקים במתמטיקה??

Idan91

New member
אה, וואלה? ../images/Emo187.gif

לא, כי שאלתי את זה בשיא הרצינות והתמימות.

resputin

New member
גם ב´תפסן בשדה השיפון´ היו בממוצע

18 "ואז" בשתיים-שלוש פסקאות...?

למעלה