בוקר טוב!

pardoi

New member
כל הכבוד

אבל..מה עם שמלות סטרפלס? שלא מתחילות ממש מהכתפיים אלא מתחת להן...?

pardoi

New member
אני יודעת ממי

התכוונתי מבחינת ההגדרה שלך..מה זה נחשב?

שמלה...

אני אשנה קצת את ההגדרה. מהמותניים ומטה - חצאית. מהמותניים ומעלה - שמלה. (ואם יש לכן עוד פריטים שנמצאים באמצע, אז אתם סתם זן חולה ומוזר
)

pardoi

New member
סחתיש עלייך

אחלה תמונה..מזכיר לי משהו שצילמתי בטבריה לפני מלא זמן..אם אני אמצא אני אעלה אותה אה כן..בוקר טוב..ו..מה את עושה ערה בשעות כאלה?

תעשי לי טובה

אל תצלמי "זבל". אלף בית' באומנות הצילום,"ים מצלמים בקו אופקי ישר" נקודה. חסר פוקוס על ה"ילד" חבל שלא סגרת את הצמצם. כנסי לפורום צילום (יש דבר כזה?) אולי תלמדי לצלם כמו שצריך.

../images/Emo6.gif

פלאפון...... טוב זה לא סותר ש... ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופ ים מצלמים ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופ ים מצלמים ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופ ים מצלמים ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופ ים מצלמים ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר ים מצלמים בקו אופקי ישר

למעלה