בוקר טוב!

נראה לך הגיוני מה שאתה אומר לי?

מי החליט שים מצלמים בקו אופקי ישר? ככה בא לי לצלם. ככה צילמתי וזה מה יש. חצוף אחד. ממש סליחה שלא למדתי צילום (ולעולם לא אלמד,זה לא מעניין אותי). לדעתי התמונה יפה מאוד. חוץ משרואים את הרגליים שלי.

ים מצלמים בקו אופקי ישר נקודה

הצילום שלך זוועה, זה נראה כאילו לקחו ת'ים ופתחו לו את ת'פקק בתחתית. עזבי בקשר לרגלים בכלל לא רציתי לדבר על זה.

../images/Emo6.gif אני שמה עלייך ועל הביקורת שלך

... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... .

מה לא הבנת?

סתם צילמתי כי הילד היה חמוד וזה היה רגע יפה של שעמום. וזה מה שיצא.התמונה אולי הייתה יכולה לצאת יותר יפה..אבל מה לעשות,זו לא הייתה המטרה שלי.בגלל זה צילמתי אותה בפלאפון. אבל אתה מבקר אותי כאילו אני חשה צלמת על..וכאילו,WTF? פעם הבאה אני אצלם בזוית ישרה,בלי רגליים...נראה מה תגיד על זה.

ברגע שקבעת חוק לאומנות

הראת שאתה לא מבין כלום בה. ואני אקח את הדיון קצת החוצה מהצילום של ליאת. פאבלו פיקאסו צייר אישה עם עין באף, זה אומר שהוא לא יודע לצייר? סלוודור דאלי צייר שעונים נמסים שנוגדים את המציאות, זה אומר שהוא לא מבין באומנות? כל בן אדם שעושה אומנות (ולא חשוב אם היא צילום, ציור, שיר או whatEver) מגדיר לעצמו חוקים לפי מה שנראה לו טוב. דווקא האמנים הכי גדולים הם אלו שהלכו בדרכם שלהם ושמו *** על החוקים התבניתיים. הם אלו שחשבו אחרת. ונחזור לצילום של ליאת. אם לא אהבת את התמונה, וזכותך, אני לא חושב שאתה יכול ממש לקבוע חד וחלק שהיא לא טובה כי היא לא עומדת בקריטריונים של "צילום ים". תגיד שלא אהבת. "זוועה", "זבל", זו לא ביקורת ובוודאי שלא ביקורת בונה. זו סתם רשעות לשמה. וליאת, בנימה אישית - אני אהבתי את הצילום שלך. גם עם הרגליים. יש בו משהו מציצני ושקט (שלמעשה הרגליים והזווית עוד יותר מחזקים את זה) שעושה את העבודה.

silverhawk

New member
אם כבר פיקאסו

אני היחיד שחושב שהבחור פשוט נתן לילד 'המיוחד' שלו לצייר את הציורים האלו...?

silverhawk

New member
תהרוג אותי, אבל לא ברור לי

למה ציור שבו השפתיים בצד ימין, העין בצד שמאל ובתחתיתו יש מנעול שווה מיליון דולר...

מה הקשר מבין מחט לתחת?

מה הקשר בין תמונה לציור???? נו באמת. ממש לא קבעתי שום חוק לשום דבר,אפילו אם תחפש בין השורות לא תמצא. ואת הציור המפורסם של סלוודור דאלי
(השעונים הנמסים) תליתי במשרד שבו אני עובד,קצת יותר מידי זמן. אז בחייאת אל תשווה בין ציור לתמונה. בביקורת שלי לליאת התמקדתי בדבר אחד שהצילום עקום טיכו. פרט לזה הביקורת היא בונה. מי שמעלה צילומים לא איכותיים (מה לעשות יש לי רגישות יתרה לנושא) שילמד לקבל לביקורות. וכנס רגע לכאן ותבין שלא רק אני חושב כך. ורק האביר על הפיזו' הכחולה חושב אחרת?

פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה חצוף אתה...חחח אחלה ביקורת,סבבה. לא מעניין יותר. אבל טוב,אני התייאשתי מלהסביר לך שאתה והתמונה חסרי משמעות בעיני..

ליאת,אין ישר מסולם עקום.

זה שאני לא מעניין אותך זה בגלל עץ עקום לא יתיישר לעולם. רק שתביני יום אחד אם יש יפי נפש שמעקמים את האף אז שהאף שלהם יהיה עקום לעולם, ואת ממש לוקה בדיבור נגוע כמו כל האנשים שהולכים ישר בדרך עקומה סופם מגיע לסוף עקום. תלמדי משהו ממני חיוך - קו עקום מישר הכול!

אמנות זו אמנות

ותקרא שוב את מה שכתבתי כדי להבין את הקשר. אין לי עצבים לכתוב את זה שוב. קבעת חוק ברגע שאמרת שככה לא מצלמים ים "נקודה". זה מה יש, עם זה צריך לעבוד. אגב, לא ממש אכפת לי גם אם תגיד שאלכס ליבק מסכים איתך. דעתי בעינה עומדת. צילום צריך להישפט בפני עצמו, ולא בפני חוקים שנקבעו. כן, האביר על הפיזו הכחולה אוהב את הצילום שלה. זו דעתי. חושב אחרת? שיבושם לך...אבל תדע לתת ביקורת בונה בצורה מנומסת ואל תדחוף מילים כמו "זבל" שרק מעודדות יחס דומה לתגובות שלך.

למעלה