בוקר טוב

מצוטטת

New member
בוקר של חג)))))))))))))

היום, אז משכתי לי ק3ת ת'זמן השכמה בשביל ההתחלה........ מזקירה לכן אנשימיות לא לשכוח לפנק לע3מכן היום יש לנו בקאלנדר עוד יום לחגוג את היותנו אנו............ חג שמייייייייייח לנו.........

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gifkokooooooooo }}}}}}}}}

יש לק המל3ות להרטיט לי בנושא
SHOT יש לי עוד כ-20 דקות עד אני יו3את ל
לפנקת לי על היום החגיגי הזה.......
נ.ב. חביבה התמונית זה לא רימזיה , נכון?

מצוטטת

New member
אוייייייייש../images/Emo67.gif

ניבלע כאן 3'רצר {לדעתי} ר3יתי דווקא להתייעץ Eיתך לגבייייי האופ3יות שהביאו שמה איך , איך לא עמדתי ערה על המישמר עכשף מאופו אביא לAך עדויות של האפשרויות שיווווווווו, כמה חבל היה שם איזה קו אופק שהתלבטתי עם הדימיון ש'לי.......

לדעתי...

סביו פה... עשתה צילמון חזותי של הויזואליה בוירטואליה... ותייקה בפינקסיה. בקשי את ממנה... לי יש יותר מדי פיצויים בארנק...היא עלולה לנסות סחר,או לחילופין לא עלינו... עוד נשא עם מתן

מצוטטת

New member
~ידעתי~

את תינסי להפיל לי לבונקר...... שאני אדרוש , אה? והשלמונים על מי.... למלי.........
אני לא בקטע של הנשאים הבהרתי כבר אתמול, ~לדעתי~

אין...אין פה אמון יותר ../images/Emo4.gif

כולה פרסתי שטיחון מעל פיר מזערי... שום נזק של ממש לא היה קורה לך אם היית שמה רגלית שמה. בחרת ל
... לא נורא...משאירה השטיחון שם... אחזור אחורי לאסוף שלל

מצוטטת

New member
ועוד משו אגב ****נ.ב.

במשנה של
החליט לי הדמיון להתנהגת עם ההה...זויייייייייי הזה ש'לך זה רק נ.ב. קטנטן כזה לידע לידעתך

מצוטטת

New member
לא EיVנת לי.........}}}}}}}}

מתי וברגע מה מישלחת לי ללכת על הקו ההזוי של הדימיון אז שמה בדיוק בפויינט הזה אני Eיתך מאז מיזהרת מצו'&קוקו חב' ג'נגלינג בע"מ

ורד 3

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

***............ ..קוסמת....סחטיין על הקליפ.....מאד מאד אוהבת ת'שיר.....*** יום טוב.... סופ"ש נפלא...... ובכלל ...שיהיה הכי טוב.......

מגשימה1

New member
בוקר נהדר ויום נפלא לכולנו ../images/Emo42.gif

מה דעתכם על הפלגה בכנרת באחת השבתות ?

למעלה