בוקר טוב!!!

בוקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

אז אני אנצל את היום הזה עד הטיפה האחרונה שלו, כל דקה בפני עצמה, תודה על התזכורת.

בוקר טוב! ../images/Emo175.gif

למה לא אמרת לי את זה אתמול?? הייתי צריכה להקשיב במשך שעתיים לדיבורים על פאייטים??? ומה נסגר איתך, את? ערב אחד עוזבים אותך והחתימה משתנה?? החיפושים מתחילים, כסף מתחיל להשפך??

עדיף שלא תדעי!!! ../images/Emo67.gif

כאילו לא מספיק לי מצב הרוח הירוד!! מישהו למעלה אמר "לא, לא מספיק!! בואו נתעלל בה עוד קצת ונתקע אותה בתוך הסיוט הכי גדול שלה - לשמוע במשך שעתיים שיחה על בגדים, פאייטים, עוגות גבינה ונעליים!" עזבי, עבר .... המרגריטה עזרה!!

offנועה

New member
עוגות גבינה ונעליים???../images/Emo12.gif

איפה הסתובבת אתמול ילדה??! למען השם, אני רואה שאני לא יכולה לעזוב אותך לערב אחד, זה סכנה!!

offנועה

New member
אל תסיטי את הנושא...

תסתכלי מה כתבת בכותרת של ההודעה! עד שלא תודי שיש לי הקצבה, אני לא נותנת לך יותר רחמים! וחוצמזה מה זה משנה, הכסף כבר אצלי. אחרי האישור, של אתמול, ניגשתי כבר למגירה והוצאתי לבד.

offנועה

New member
השתגעת?! ../images/Emo12.gif

איזו מין גזברית את? את אפילו לא יודעת כמה יש לך במגירה!!! את נורמלית? לקחתי רק 100,000 $ ונשאר שם עוד מלא, לדעתי פי חמש ממה שלקחתי. תעשי טובה, תעשי סדר בניירת, גשי לספור מה שיש במגירה, תאספי את כל השטרות שמפוזרים שם בכל החדר. באימשלי, לחשוב שיכולתי לקחת הכל, ולא היית שמה לב אפילו...

שששששש שלא יפטרו אותי!!! ../images/Emo178.gif

100,000$ זה ממש לא מורגש!! הכי חשוב שנשאר לסוכריה על מקל והדפסת חולצות לכל אנשים הפורום. עכשיו רק צריך למצוא מה להדפיס.

למעלה